3-4 saat yazmamak tabii ki normal
ne yapsin calisan insan zirt pirt sohbet mi etsin?
ergenlikte, ilk aşklarda, uni yillarinda falan 3-4 saat uzun olabilir belki , hatırlıyorum ben de cok mesajlasirdim o zaman, aksam bulusacagim adamla sabah ogle yazisa yazisa anlatacagimiz seyleri bitirirdik

ama simdi gereksiz geliyor dakika hesabi yapmak. her firsatta görüş, aklina geldikce de mesajlas olsun bitsin:)
ben normalde haftada 6 gün birlikteyim sevgilimle - pazartesileri off günüm sadece, bir planimiz yoksa bulusmuyoruz:) gün icinde mesajlasmayiz, bilir zaten eve gelecegimi. bazen ondan erken gelirim, bazen gec. ama gelirim:) o yuzden 'neredesin' falan da demez, ben de hic 'ciktim yoldayim' demem.
sadece bazen "ekmek lazim mi" derim, ya da o isten cikinca trafik saatiyse canli konum gonderip haber verir merak etmeyeyim diye.
uyku saatinde de beni evime birakir döner yatar. haliyle hic mesajlasmadan gecen gunlerimiz olur.
bazen bir havadis olur yazariz gun icinde ama sohbet gibi olmaz. sahur vakti ben uykulu gozlerle sandalyede oturan kedimin resmini gonderirim:) o bazen yeni filizlenen cicegimiz varsa onlari gönderir, bahcedeki kedileri falan atar, bazen fotolardan komik sticker yapar atariz bazen gif yollariz :)
bu kadar. bulusmadigimiz gunlerde de mesajlasmayiz bjr havadis olmadikca.aksam arar o yatana kadar konuşuruz. bugün mesela bayram temizligi yapacağım için bulusmadim. isten eve gelip biraz kestirip 10 gibi aradi, bjr bucuk saat konustuk tekrar uykusuna geri döndü.
uzak mesafede de gün icinde tek tük mesajlasir akşam uyumadan önce uzun uzun görüntülü konuşurduk.
her ciftin duzeni baska baska olur. Ama dakika tutmak - birkac saat icin "kac saat sonra yazdi" diye sorun çıkarmak iliskiyi gereksiz yere yoran şeyler.
sana gereken özeni gosteriyor mu? bulusunca kaliteli vakit geciriyor musunuz? seninle olunca mutlulugu belli oluyor mu?
cevap evetse seviyordur iste. seni seven insan da o gun 5 saat yazmamis 10 saat yazmamış ne onemi var?
aklindasindir zaten