• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliyle konuşma sıklığı ne olmalı?

Vakit oldukça, ne bileyim yeni başladıysa zamanla alıştıkça, canın istedikçe, bunun vakti saati, planı olur mu bilemiyorum 🤷🏻‍♀️

Biz esimle sevgiliyken 24 saat mesjalasirdik. Ama bir donem oldu ki asiri yogun calisti o donem 2 gun hic konusmadigimizda oldu. O surec disinda uyku haric surekli konusurduk kesintisiz. Evlendikten sonrada ise gidiyor o isteyken 2 saatte bir falan napiyon, ne ediyon, aksama ne yiyelim muhabbetleri donuyor. Ama herkesin iliski dinamikleri farkli kosullar farkli. Bence kiyas yanlis.

Bunun saati mi var 🤔 ne zaman müsait olunursa o zaman ne zaman özlenirse o zaman

Eşim mesaj yazmayı hiç sevmez.
Sevgiliyken çok az mesajlaşırdık,nişanlıyken zirve yapmıştık ama geçti 😅

biz sevgilimle o calismasina rağmen sürekli konuşuyoruz, konuşmadığımız sure bir iki saat falandır en fazla

Ben sürekli darlamayı sevmiyorum. Günaydınlaşırız, gün ortasında birkaç mesaj atarız. Akşama doğru da dizi, film hakkında konuşuruz ya da iş, eğitim vs hakkında fikir alışverişi yaparız. Kendisi yaz der ama zaten odaklanmaya dayalı iş yaptığı için rahatsızlık vermek istemem. Karşı taraf o ilişkideki iletişim sorumluluğunu aldığında zaten bu soruyu sorma düşüncesi aklınıza düşmüyor. Eski ilişkilerimde ben de çok sorgulardım. Sağlıklı ilişkide anlıyorsunuz o rahatlığı

3-4 saat yazmamak tabii ki normal
ne yapsin calisan insan zirt pirt sohbet mi etsin?
ergenlikte, ilk aşklarda, uni yillarinda falan 3-4 saat uzun olabilir belki , hatırlıyorum ben de cok mesajlasirdim o zaman, aksam bulusacagim adamla sabah ogle yazisa yazisa anlatacagimiz seyleri bitirirdik😅
ama simdi gereksiz geliyor dakika hesabi yapmak. her firsatta görüş, aklina geldikce de mesajlas olsun bitsin:)
ben normalde haftada 6 gün birlikteyim sevgilimle - pazartesileri off günüm sadece, bir planimiz yoksa bulusmuyoruz:) gün icinde mesajlasmayiz, bilir zaten eve gelecegimi. bazen ondan erken gelirim, bazen gec. ama gelirim:) o yuzden 'neredesin' falan da demez, ben de hic 'ciktim yoldayim' demem.
sadece bazen "ekmek lazim mi" derim, ya da o isten cikinca trafik saatiyse canli konum gonderip haber verir merak etmeyeyim diye.
uyku saatinde de beni evime birakir döner yatar. haliyle hic mesajlasmadan gecen gunlerimiz olur.
bazen bir havadis olur yazariz gun icinde ama sohbet gibi olmaz. sahur vakti ben uykulu gozlerle sandalyede oturan kedimin resmini gonderirim:) o bazen yeni filizlenen cicegimiz varsa onlari gönderir, bahcedeki kedileri falan atar, bazen fotolardan komik sticker yapar atariz bazen gif yollariz :)
bu kadar. bulusmadigimiz gunlerde de mesajlasmayiz bjr havadis olmadikca.aksam arar o yatana kadar konuşuruz. bugün mesela bayram temizligi yapacağım için bulusmadim. isten eve gelip biraz kestirip 10 gibi aradi, bjr bucuk saat konustuk tekrar uykusuna geri döndü.
uzak mesafede de gün icinde tek tük mesajlasir akşam uyumadan önce uzun uzun görüntülü konuşurduk.
her ciftin duzeni baska baska olur. Ama dakika tutmak - birkac saat icin "kac saat sonra yazdi" diye sorun çıkarmak iliskiyi gereksiz yere yoran şeyler.
sana gereken özeni gosteriyor mu? bulusunca kaliteli vakit geciriyor musunuz? seninle olunca mutlulugu belli oluyor mu?
cevap evetse seviyordur iste. seni seven insan da o gun 5 saat yazmamis 10 saat yazmamış ne onemi var?
aklindasindir zaten

Back
X