• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliyle dedikodu yapmak? Yardımcı olun lütfen

Kubra Alkan

Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2020
20
13
18
27
Merhaba. Sevgilimle 10 aydır birlikteyiz. Ama şu sıralar insanların bazı konular hakkında söyledikleri kafama takılıyor. Biz normal bir şekilde muhabbet ediyoruz. Yeri geliyor gülüyoruz eğleniyoruz yeri geliyor bir konu hakkında yorumlarımızı söylüyoruz. Birisi bana yada ona bişey yaptığında o kişinin hatasıno kendi hatamızı falan konuşuyoruz tavsiye veriyoruz. Ama bu karşıdaki kişinin dedikodusunu yapmaya girmiyor. Ve bence hoş bişey değil ama çevremdekiler sevgilinle arkadaş gibi dedikodu yapmanız gerekiyor tarzında şeyler söylediği için, acaba biz arkadaş gibi olamıyor muyuz hissi oluyor. Normalde konu olduğunda muhabbet ediyoruz. Ama bu muhabbet şu şöyle yapmış bu böyle yapmış tarzında olmuyor. Öyle bir söylüyorlarki şuan sevgilimle gerçekten arkadaş gibi olamıyor muyuz diye düşünüyorum. Sizin fikirleriniz neler?

yan yana mutluyken konuşabiliyorken etrafı kenara bırakın bence bu forumdaki bayanların %70 i eşiyle iletişim sorunu yaşıyor 😒siz bulmuşken bunuyor moduna geçmişsiniz gibime geldi 🤷🏻‍♀️

Herkesin ilişki dinamiği farklıdır. İnsanların ilişkinize müdahale etmelerine izin vermeyin. Onlar sevgilileri ile dedikodu yapıyor ya da yapabiliyor olmamızı söylüyorlar bana ama biz yapmıyoruz öyleyse bizim ilişkimiz kötü gidiyor gibi bir kıyaslama yapmanız çok saçma. Onların ilişkinizi bir kalıba sokmalarına izin vermeyin. Herkesin kişiliği farklı, ilişkideki samimiyeti farklı, kuralları farklı başkalarının ne dediğine takılmayın.

Merhaba. Sevgilimle 10 aydır birlikteyiz. Ama şu sıralar insanların bazı konular hakkında söyledikleri kafama takılıyor. Biz normal bir şekilde muhabbet ediyoruz. Yeri geliyor gülüyoruz eğleniyoruz yeri geliyor bir konu hakkında yorumlarımızı söylüyoruz. Birisi bana yada ona bişey yaptığında o kişinin hatasıno kendi hatamızı falan konuşuyoruz tavsiye veriyoruz. Ama bu karşıdaki kişinin dedikodusunu yapmaya girmiyor. Ve bence hoş bişey değil ama çevremdekiler sevgilinle arkadaş gibi dedikodu yapmanız gerekiyor tarzında şeyler söylediği için, acaba biz arkadaş gibi olamıyor muyuz hissi oluyor. Normalde konu olduğunda muhabbet ediyoruz. Ama bu muhabbet şu şöyle yapmış bu böyle yapmış tarzında olmuyor. Öyle bir söylüyorlarki şuan sevgilimle gerçekten arkadaş gibi olamıyor muyuz diye düşünüyorum. Sizin fikirleriniz neler?
Çevreniz dedikoduya bu kadar önem veriyorsa dikkat edin onlara. Arkadaş olmakla dedikodu yapmanın bir ilgisi yok illaki. İnsanın çevresinde farklı bulduğu yorum yaptığı olaylar oluyor illaki. Bazen dedikoduya da giriyor ister istemez ama biriyle bağ kurmak için başkasını yerme ihtiyacı duymak kişilik meselesi hatta ruhsal bozukluk bence.

Her iliski farklidir. Yani ideal iliski veya olmasi gereken iliski diye bir model yok. Siz mutluysaniz birakin ne derlerse desinler.

Bugün benim yanımdayken başkasının dedikodusunu yapan, yarın başkasının yanında da benim dedikodumu yapar.
Sevgilim bile olsa, böyle birşeye izin vermem.

Benimde 2 yıldır neredeyse ilişkim var aslında hem arkadaş gibiyiz hem değil gibiyiz mesela dedikodu çok yaparız çok güleriz ama daha düne kadar yanında yemek yemeye utanıyordum inanır mısın hala bile çekiniyorum öyle yemeğe çıkmışlığımız yok özel olarak . Yakın ol arkadaşınmış gibi nasıl geliyorsa öyle davran sonra üzülürsün neden öyle yaptım diye

Back