• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliye sürpriz

Arhe

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2016
81
17
3
33
Mrb hanimlar. Nasılsınız bakalım bu sıcak havalarda? Neyse halinizi sorduguma gore konuya dalis yapayım. Şimdi 2 yıllık bi ilişkin var benim ve bundan iki ay önce sozlendik. Neyse şimdi sevdiğim adam bana surekli sürpriz yapan ve yapmayı seven biri bende biraz kütük gibiyim :))) asıl sorum şu ona bi sürpriz yapmak istiyorum ama ne yapacagimi bilmiyorum açıkçası :( şehir olarak da uzak bana, onun yanına da gidemem çünkü nisan ve okul hazirligim var. Ama biseyler yapıp kargolamak istiyorum. Ama ne yapacagimi nasıl bi sürpriz olacağını bilmiyorum. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden hepinizi öpüyorum teşekkür ediyorum

şimdi bir şey yazacağım ayıp olacak

ani bir erkeğe ne yapılıp kargolanır ki

bayatlamayan poğaça yap mı diyeceğiz

ben sizden daha odunum galiba sustum

Hiç süpriz yapmadım:)

O diyeceginiz şeyi tahmin ediyorum :KK48:tesekkurler

kullanacağı istediği bişey alıp kargolamaktan başka şansın yok.
bir ark ayakkabı mont gömlek kazark bot dahasıda vardı..ama abartmıştı o.sen birini alıp birde çikolata olabilir seni seviyorumlu falan.
benım kafa bu kadar calıstı.

kullanacağı istediği bişey alıp kargolamaktan başka şansın yok.
bir ark ayakkabı mont gömlek kazark bot dahasıda vardı..ama abartmıştı o.sen birini alıp birde çikolata olabilir seni seviyorumlu falan.
benım kafa bu kadar calıstı.
Çok teşekkür ediyorum:) abartmamaya caliscam :)

İkiniz için saat yaptır, içinde tarihiniz yazan.
Güzel bir kutuya bu saatin birini, sevdiği çikolatalardan, şekerlerden, parfümünü sıktığın bir tişört al ona. Resminizi bastırdığın bir kupa.
Bunları kutuya koy, arasında kalpli not kağıtlarına 3-5 aşk dolu sözcük.
Bunlar klasik şeyler ama hiç yapmadıysan bu hediye ona 5-6 yıl yetecektir. :KK53:

İkiniz için saat yaptır, içinde tarihiniz yazan.
Güzel bir kutuya bu saatin birini, sevdiği çikolatalardan, şekerlerden, parfümünü sıktığın bir tişört al ona. Resminizi bastırdığın bir kupa.
Bunları kutuya koy, arasında kalpli not kağıtlarına 3-5 aşk dolu sözcük.
Bunlar klasik şeyler ama hiç yapmadıysan bu hediye ona 5-6 yıl yetecektir. :KK53:
Bir ömür gider valla bunlar ona. Çok da sevinir aslında ayy çok teşekkür ederim :super::super:

Sözlün nasil biri bence önce bunu bilmek gerek. Ben sanmiyorumki her erkek resimli kupayi begensin sahsen ben bir kadin olarak bile begenmem bana fazla abartili geliyor böyle sevgili kupasi, saati, tshirtü falan

Ama söyle birsey olabilir birinde senin adin birinde sözlünün adi yazan kol dügmesi hem nisanda kullanir :)

buldumbuldum.com diye site var :) çok marjinal hediye setleri ve sevgiliye ve kişiye özel ürünleri ordan bulabilirsin ,ben genelde nişanlıma ordan alırım .

Güzel bir roman, kaliteli bir çikolata, az kelime ile çok şey söyleyen bir kart ve kocaman güldüğünüz bir resim atabilirsiniz :)

Romantizm anlayışımız kalpten çikolatadan öteye gitmiyor. Şu sürpriz konularında bunu daha çok anladım.

Allah aşkına ben kadın halimle bile o fotoğraflı kupalara, saatlere, pembiş kağıtlara yazılmış notlara gülüyorum. Bir erkek bunlara gerçekten seviniyorsa şaşırırım. Erkek milleti de onları severek değil sadece siz seviyorsunuz diye yapıyorlar.

Önerim yok sanırım. Ya da var. Kendi el emeğinizle yaptığınız birşeylerden daha romantik değildir hiç bir şey.

Benden daha odunları da varmış :KK53::KK53:

Canım benim Karşıma çıkanlarda odundu diyeyim:KK53:

Şaka bir yana ilk aşkım dediğim insan odundu bir çöpünü görmedim haliyle Bendede tek olmadı.

Sonraki sevgilimde aşırı romantikti mektuplar defterler galata puzzlerı neymiş oraya kimle gidersek evlenirmişiz,kıyafet kolye ayıcık kitap ve en önemlisi ilk cübbem (hala giyiyorum) her hafta kargo gelirdi ama heyecan kalmamıştı ya da hiç sevgim yoktu.

Sonra eşimle tanıştım zaten o da aynı binada oturuyorduk her gün çiçek bırakırdı kapıma,kıskançtı karışık spor salonuna gitmeyeyim diye koşu bandı almıştı :) boyumca ayıcık. Mont,ilk aydan yüzük, tektaş:)) ama beni etkileyen tek şey ben sırf kitap okuyorum diye durmadan kitap okumaya başlamıştı.

Sen bir şey yaptın mı dersen yapmadım eşimde aşırı romantik biri değildi sıkılırdı hatta anlamaz.

Içimde duygusalım balık burcuyum yükselen boğa ama dışarı vurmak içimden hiç gelmedi valla:)

Romantizm anlayışımız kalpten çikolatadan öteye gitmiyor. Şu sürpriz konularında bunu daha çok anladım.

Allah aşkına ben kadın halimle bile o fotoğraflı kupalara, saatlere, pembiş kağıtlara yazılmış notlara gülüyorum. Bir erkek bunlara gerçekten seviniyorsa şaşırırım. Erkek milleti de onları severek değil sadece siz seviyorsunuz diye yapıyorlar.

Önerim yok sanırım. Ya da var. Kendi el emeğinizle yaptığınız birşeylerden daha romantik değildir hiç bir şey.

Hihi bende böyle düsünüyorum kesinlikle :) Helleki sevgililik cüzdani diye birsey cikarmislar gülmekten öldüm. Erkege ya kolleksiyon falan yapiyorsa onun icin bir parca alicaksin yada hobisi falan ile ilgili. El emegi zaten en özeli.

Canım benim Karşıma çıkanlarda odundu diyeyim:KK53:

Şaka bir yana ilk aşkım dediğim insan odundu bir çöpünü görmedim haliyle Bendede tek olmadı.

Sonraki sevgilimde aşırı romantikti mektuplar defterler galata puzzlerı neymiş oraya kimle gidersek evlenirmişiz,kıyafet kolye ayıcık kitap ve en önemlisi ilk cübbem (hala giyiyorum) her hafta kargo gelirdi ama heyecan kalmamıştı ya da hiç sevgim yoktu.

Sonra eşimle tanıştım zaten o da aynı binada oturuyorduk her gün çiçek bırakırdı kapıma,kıskançtı karışık spor salonuna gitmeyeyim diye koşu bandı almıştı :) boyumca ayıcık. Mont,ilk aydan yüzük, tektaş:)) ama beni etkileyen tek şey ben sırf kitap okuyorum diye durmadan kitap okumaya başlamıştı.

Sen bir şey yaptın mı dersen yapmadım eşimde aşırı romantik biri değildi sıkılırdı hatta anlamaz.

Içimde duygusalım balık burcuyum yükselen boğa ama dışarı vurmak içimden hiç gelmedi valla:)
En fazla odun olan taraf kesinlikle kadınlar olduğunu anladım :)))

Ya hanımlar benim sözlüm çok romantik ona pembe terlik de alsam bayılır onun için öyle klasik falan demeyin ciddi ciddi sever biliyorum :halay::halay::halay:sanirim bende onu bunun için seviyorum :KK15:

Back
X