Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
siftah benden olsun o zmn:))) gamzelim sen bnm herşeyimsin seni çok seviyorum ama herşeye sinirlenme huyun yok mu işte o zman beni o kadar sinir ediyosun ki... şeytan diyo ki kopar yaygarayı gitsin... klava: :roflol:
hani ayrılmamız gerekiyodu ayrıldıktan sonra benden nefret edip üzülmessin die.bir anlıkki aptallıkla sana seni sevmemiştim hiç bir zaamn demiştim ya yalandı vallah yemin ederim yalandı.
bazen öyle br an geliyoki senden ayrılmak istiyorum yter çok sıkıyo ya bu ne demek diyorum ama oturup sakinleşince lan bundan iisini mi bulcam ne ayrılması yerim ben bunu diip kendimle çelişiyorum
ilk gördüğümde dedim.. gözüm korktu bundan ama ne güzeel çocuk boylu poslu:) burnunu indirip bakmaz bile.. sonra ne oldu geldi. hemde nasıl jestlerle.. nasıl güzel, samimi.. ama korktum. ve korktuğum için hep adımlarını savdım başımdan. şimdi pişman mıyım hayır.. ama kendimi sana bakmaktan, beklemekten alıkoyamıyorum..