• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliye hediye.

garrulous

Koca göbeğinin sevgilisi <3 Taze gelincik :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2014
1.144
792
128
Merhaba kızlar :)

Sevgilim öğretmen. Biliyorum daha erken ama Öğretmenler Günü için bir hediye almak istiyorum ona. Aslında o gün bahane. Hem o tarihlerde yanına gideceğim hem de bir hediye almak istiyorum. Ama aklıma değişik bir fikir gelmiyor maalesef. Var mı bana önerebileceğiniz güzel bir fikir? 200 TL. ye kadar bütçe ayırabilirim bu arada. Şimdiden teşekkürler :)

Daha iki ay var telasa dusmussun, hem de dogum gunu falan da degil, mesleki bi gun, 200 tl de butce ayirmissin

Kiz Allah herkese senin gibi sevgili versin e mi :)

Çok teşekkür ederim :) Bu konularda çok kafa yorarım ve aylar öncesinden sarar beni telaşı. Hem dedim ya, Öğretmenler Günü de bahane aslında. Yeter ki değer verdiğim biri olsun. Sevgilim olması da şart değil :)

Hımmm . . Güzel fikir. Nerden bulabilirim peki?

Nerden bulabilirsin bilmiyorum maalesef yurtdışında yaşadığım için ..
Ama büyük magazalarda hani herşeyin satıldığı yerlerde öyle kalem de olur ..
Ben direk öyle biyerden almıştım ve direk orda da oydurttum, ama kuyumcu gibi yerler de oyar kalemi bulursan..
Benim Sevgilim çok beğenmişti ve mutlu olmuştu hatta kalemi kullanmaya bile kıyamaz :)

Çok teşekkür ederim :) Bu konularda çok kafa yorarım ve aylar öncesinden sarar beni telaşı. Hem dedim ya, Öğretmenler Günü de bahane aslında. Yeter ki değer verdiğim biri olsun. Sevgilim olması da şart değil :)
Ya erkekler romantik degil fonksiyonel hediyeleri seviyolar. Guzel bir gomlek kravat al memnun olur yani

Gomlek kravat en mantiklisi .. Okulda ne giysem diye şaşiyor insan her gun hergun. Kendimden biliyorum :)

İkinizin hikayesini anlatan çok özel bir film hazırlatabilirsin. Abim ve Yengem bebekleri için hazırlatmışlardı. Sevgiline hazırlatacağın için gözlükle izlenebilen 3 boyutlu versiyonunu bile hazırlatabilirsin bence... Dvd yi alıp hadi bi film seyredelim deyip, ona sizin hikayenizi izlettirebilirsin ve çok özel bir süpriz yapabilirsin... istersen internet adreslerini verebilirim.

Iki tane gömlek ayrıca sizin ve sevgilinizin isminin baş harflerini taşıyan kol düğmesi hoş olur diye düşünüyorum.
Kişiye özel gömlek yaptıracağım yer önerisinde bulunabilir misiniz. Gömleği önce deneyip sonra kişiselleştirmek gerekmiyor mu ? Zira kişiye özel yaptığında kalıp uyuşmama sorunu oluyor. Buda büyük bir risk gibi

Kişiye özel gömlek yaptıracağım yer önerisinde bulunabilir misiniz. Gömleği önce deneyip sonra kişiselleştirmek gerekmiyor mu ? Zira kişiye özel yaptığında kalıp uyuşmama sorunu oluyor. Buda büyük bir risk gibi
Kastettiğim kişiye özel gömlekler değildi ve bu konuda fikrim de yok. Avm'den alınabilecek şık gömlek olabilir diye söylemiştim ama baş harf taşıyan kol düğmeleri dediğinize daha uygun.

Back