• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliye hediye sorunu

Meftun blog

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2020
22
36
18
Selam arkadaşlar :) Sevgilimin doğum günü yaklaştı. Onunla geçireceğimiz ilk doğum günü olduğu için biraz özenmek istiyorum ama yaşadığımız şehirler farklı. Danışmak istediğim şu şık bi gömlek alacağım da sipariş edeceğim markadan direkt onun adresine mi yollayayım yoksa kendi adresime isteyip hediye paketi filan yapıp mı ona kargolayayım? Bir de bizim gibi uzaktan ilişki yürütenler doğum gününde nasıl sürprizler hazırladılar fikir verirlerse çok iyi olur :) lütfen yardımm 🙏🏻

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar :) Sevgilimin doğum günü yaklaştı. Onunla geçireceğimiz ilk doğum günü olduğu için biraz özenmek istiyorum ama yaşadığımız şehirler farklı. Danışmak istediğim şu şık bi gömlek alacağım da sipariş edeceğim markadan direkt onun adresine mi yollayayım yoksa kendi adresime isteyip hediye paketi filan yapıp mı ona kargolayayım? Bir de bizim gibi uzaktan ilişki yürütenler doğum gününde nasıl sürprizler hazırladılar fikir verirlerse çok iyi olur :) lütfen yardımm 🙏🏻
Sipariş oluştururken hediye paketi oluştur seçeneği oluyor genelde büyük markalarda

Bizimki de uzak mesafe bende hediyeyi İnternetten sipariş verdim ama evime istettim. Kendim özel paket aldım birde aldığım tişörtleri görmek istedim yeri nasıl vs. daha sonra doğum gününe yakın yanıma geldi hediyesini elden verdim daha güzel oldu. İçinize sinmeyecekse benim gibi yapabilirsiniz. 😄

Back