Şuan yeni tuttular evi genel şeyleri kendileri alır benim alacağım şeyler ufak tefek şeyler olurSevgilinse ağzını arasana neye ihtiyacı var.
Sevgilim öğrenci evine taşınacak ama ev hediyesi ne alma konusunda kararsızım. Battaniye yapmak saçma mı olur bu puf battaniyeler yapıyorlar ya ondan yapsam nasıl sizce. Herkes saçma diyor lazım bişey al diyolar. Yani diğer arkadaşları da kap kacak falan alır benim alacağım başka ne olabilir ki battaniye fikri nasıl sizce
Battaniye fikri nasıl. Bir arkadaşı da var ikisini düşünüp mü bişey almam lazım sevgilime battaniye örersem diğer arkadaşına da bardak falan alabilirim ancaEğer eve girip çıkacaksan, kendinin de kullanacağı eşyalardan al. Odasına halı, kilim olabilir odayı sıcak tutar, yastık gibi şeyler.
Hmmm doğru diyorsunuz yani şuna battaniye çok acil değil ama manevi emek verip yapacaktım ondan dedim. Ama işi kolaylaştıran şeyler daha mantıklıBattaniye fikri gayet güzel bence..
Sevgiliniz yemek yapar mı, nasıl şeylerle ilgilenir bilemiyorum ama ben işimi kolaylaştıran hediyeleri çok severim.. Elektrikli rende, tost makinesi falan olabilir bütçeniz müsaitse..
Evet daha mantıklı işlerine yaracak bişey alayımGüzel bir tava,borcam alsan daha iyi olabilir. Battaniye kaçmıyor ya zaten kış bitti onu başka bir zaman özel olarak doğum gününde falan hediye verirsin
Battaniye fikri nasıl. Bir arkadaşı da var ikisini düşünüp mü bişey almam lazım sevgilime battaniye örersem diğer arkadaşına da bardak falan alabilirim anca
Erkeklerin böyle şeyleri önemsediğini düşünmüyorum. Battaniye hazır da alsan örsen de çok anlamlı olmaz bence.Hmmm doğru diyorsunuz yani şuna battaniye çok acil değil ama manevi emek verip yapacaktım ondan dedim. Ama işi kolaylaştıran şeyler daha mantıklı
Özel bir şey yaparsınız tabii de ev hediyesi olarak ortak kullanabilecekleri bir ürün almak daha iyi olacaktır. Sonuçta o evde ortak yaşıyorlar. Battaniyeyi özel bir günde hediye verirsinizHmmm doğru diyorsunuz yani şuna battaniye çok acil değil ama manevi emek verip yapacaktım ondan dedim. Ama işi kolaylaştıran şeyler daha mantıklı
Bir şey alma sen de öğrencisin :) sonra ilerde ya ne saçma işlerle uğraşmışım kafamı yormuşum diyeceksin :) boşver, iki kuru pasta al çok istiyorsan :) çok saçma işlerle kafanızı yoruyorsunuzSevgilim öğrenci evine taşınacak ama ev hediyesi ne alma konusunda kararsızım. Battaniye yapmak saçma mı olur bu puf battaniyeler yapıyorlar ya ondan yapsam nasıl sizce. Herkes saçma diyor lazım bişey al diyolar. Yani diğer arkadaşları da kap kacak falan alır benim alacağım başka ne olabilir ki battaniye fikri nasıl sizce
Sevgilim öğrenci evine taşınacak ama ev hediyesi ne alma konusunda kararsızım. Battaniye yapmak saçma mı olur bu puf battaniyeler yapıyorlar ya ondan yapsam nasıl sizce. Herkes saçma diyor lazım bişey al diyolar. Yani diğer arkadaşları da kap kacak falan alır benim alacağım başka ne olabilir ki battaniye fikri nasıl sizce
Bütçenizi bilmiyorum ama sizin de öğrenci olduğunuzu varsayıyorum çok da para harcamadan alabileceğiniz hediyeler kettle olabilir, Ocak üstü tost makinesi olabilir.Hmmm doğru diyorsunuz yani şuna battaniye çok acil değil ama manevi emek verip yapacaktım ondan dedim. Ama işi kolaylaştıran şeyler daha mantıklı