ben birkere bi mesak atmıstım.. komiklik saka olsun diyee amaaa neredeyse kalp krizi geciyormus benim askım

ruhumu teslim edicektim nerdeyse dedi..
aynı mesajı kankama da biraz degiştirip ona uygun hale getirip de atmıstım.. o da arayıp allah seni kahretmesin cookie yuregime iniyordu diye çemkirmişti
mesaj da şu:
bunu sana nasıl soyleyecegimi bilmiyorum.. cok dusundum, ama artık soylemeliyim, içimde tutamıyorum..biliyorum acı tatlı gunlerimiz gercti, hiçbirini unutamam.. seninle ilk tanıstıgımız gunu,sana nasıl asık oldugumu,bana bakıslarını...
bana yasattıgın hersey icin sana ne kadar tesekkur etsem azdır... sen içimdeki kucuk kız cocugunu goren, onu sadece o oldugu icin seven yegane erkeksin, seni gercekten cok seviyorum... ama üzgünüm,lütfen beni anla, mecburum, artık olmaz.. bunu kendimide sana da yapamam.. çünkü...
BUGUN DOKTORA GİTTİM VE DOKTORUM TATLI SEYLERDEN UZAK DURMAMI SOYLEDİİ VE SEN SEVGİLİMMM BU DUNYADA TANIDIGIM VE TATTIGIM EN TATLI SEYSİİNNNN ! :)
( burada bu son kısmı yazmadan "çünkü" den sonra birsuru bosluk bırakıoruz, sola ok tusundan alt satıra geciliyor yaa, oyle yapıyoruz ki cevabı hemen goremesin daha cok catlasınnn..ayıca su ustteki yazıyıda istedigiiniz kadar uzatabilirsiniz kendinize gore acıklı bir ayrılık mesajı gibi olcak yani )
yalnız karsıdakinin kalp krizi gecirme riskini goze alın