arkadaşlar bir yerde böyle bişey görmüştüm:
- şimdi küçük renkli zarflar alıyoruz.
-bir de tester parfüm şişeleri varya minicik işte onlardanda bulun bir tane.kendi kokunuzdan o tester şişesine dolduruyoruz. zarfın içine yerleştiriyoruz.
-bir de küçük not iliştiriyoruz " kokumu sadece sen duy istiyorum ".
-sonra başka bir zarfın içine küçük sac tokanızı iliştirin.onun icine de "saclarıma yalnız senin ellerin değsin" yazabilirsiniz.
-başka bir zarfın içine de rujunuzla öpüp iz yaptıgınız bir kagıdı koyun ve yine bir not iliştirin "ömrümün sonuna dek sadece seni öpmek istiyorum"
-başka bir zarfa da ikinizin beraber oldugu bir resmi koyup "ömrümün sonuna kadar her fotografta senin benim yanımda olmanı istiyorum" yazabilirsiniz.
-bir başka zarfın icine de küçük kalpli kolye ucundan koyun.ve not yazın "kalbim hep sana ait"
-ve en sevdigim zarfa geldi sıra.bu son zarfımızın icine de küçük minyatür bir anahtar koyuyoruz kolye ucu gibi olabilir.ve küçük bir not yazıyoruz " kalbimin anahtarı senin elinde.onu al ve kimsenin bulamayacagı bir yere fırlat...fırlat ki senden başka kimse açamasın.
asıl hediyemizin yanına böyle manevi değeri olan bişey yapsak sizce de çok hoş olmaz mı? ama bunlar çok az.. birkaç fikir de sizden alsakk...