• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliye alınacak doğum günü hediyesi?

angelone

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2013
1.369
1.820
133
Kızlar sevgilimin doğum günü yaklaşıyor. Ben hediye alma konusunda pek bi beceriksizimdir. Malum erkeğe hediye almakta zor iş. Tavsiyelerinizi alabilir miyim sizce neler alınabilir?

Kızlar sevgilimin doğum günü yaklaşıyor. Ben hediye alma konusunda pek bi beceriksizimdir. Malum erkeğe hediye almakta zor iş. Tavsiyelerinizi alabilir miyim sizce neler alınabilir?

tişört veya gömlek alabilirsin. saat alabilirsin takıyorsa. sigara içiyorsa gösterişli bir çakmak alabilirsin. klasik giyiniyorsa kemer-cüzdan takımı alabilirsin. :)

arkadaşlar bir yerde böyle bişey görmüştüm:
- şimdi küçük renkli zarflar alıyoruz.
-bir de tester parfüm şişeleri varya minicik işte onlardanda bulun bir tane.kendi kokunuzdan o tester şişesine dolduruyoruz. zarfın içine yerleştiriyoruz.
-bir de küçük not iliştiriyoruz " kokumu sadece sen duy istiyorum ".
-sonra başka bir zarfın içine küçük sac tokanızı iliştirin.onun icine de "saclarıma yalnız senin ellerin değsin" yazabilirsiniz.
-başka bir zarfın içine de rujunuzla öpüp iz yaptıgınız bir kagıdı koyun ve yine bir not iliştirin "ömrümün sonuna dek sadece seni öpmek istiyorum"
-başka bir zarfa da ikinizin beraber oldugu bir resmi koyup "ömrümün sonuna kadar her fotografta senin benim yanımda olmanı istiyorum" yazabilirsiniz.
-bir başka zarfın icine de küçük kalpli kolye ucundan koyun.ve not yazın "kalbim hep sana ait"
-ve en sevdigim zarfa geldi sıra.bu son zarfımızın icine de küçük minyatür bir anahtar koyuyoruz kolye ucu gibi olabilir.ve küçük bir not yazıyoruz " kalbimin anahtarı senin elinde.onu al ve kimsenin bulamayacagı bir yere fırlat...fırlat ki senden başka kimse açamasın.

asıl hediyemizin yanına böyle manevi değeri olan bişey yapsak sizce de çok hoş olmaz mı? ama bunlar çok az.. birkaç fikir de sizden alsakk...:49:

Tuttugu takimdan yuru derim. Takim urunleri yada bunun yaninda senin fotografini yastiga bastir ben oyle yapmistim fotograflarla guzel seyler yapmaya calis. Playstastioni varsa oyunlarindan al :)

Benimde çok sık üzerinde düşündüğüm konulardan biridir. Geçende gördüm bir yerde parti süsleri, eğlenceli hediyeler satan dükkanlar var. eger yasadıgın sehırde oyle bır yer varsa pek cok alternatıfı ile yön gösterebilir. Onun dışındaa aklıma gelen fotograflarınızı cıkartıp album,cerceve vb. koyabılırsın bas ucunda durabılecegı sekılde yada mandallı mınık süsler var onlardan da olabılır. Sonraa kucuk bır zarf yapmıştım ben gecenlerde, ıcıne de post it kagıtları varya renklı onlardan kalpler kesip her bırının uzerıne guzel sozler yazmıstım, aramızda gecen ozel konusmalardan dıyaloglar falan.. Sevgili oscarı alabılırsın de mesela "Yılın En iyi Sevgilisi" seklınde yada "Yılın Odunu" falan onlar da eglencelı oluyor :)) kutu ıcıne cıkolatalar doldurmakta hoş fıkır.. Eğer nostalji sever bir kişilikse misket, küçük süpriz yumurtadan cıkan oyuncaklar falan o tarz seyler de koyabılırsın. ben yapmıştım 14 yıldır sakladıgım bırkac oyuncagımı da atmıştım ıcıne ve boylee boyleee cok cok uzatılabılır ornekler cok konustumm kolayy gelsiinn :))

saat al emin ol cok hoşlarına gidiyo bütcen ne kadar bilmiyorum ama onun dışında sevgili kitabı var 70 tl istrsen linki bulup gönderebilirm. gömlek,kazak, vs.. sigara kullanıyosa fotoğraf baskılı ya da bas harflerinz yazan çakmak olablr. traş makinesi olabilir. fotoğraf albümü yapabilrsin tahtadan var dikdörtgen çok resim alıyo içine kutunun yanlarına da resim yerleştiriyosun falan. aşk küresi alablrsin resmininiz olan.. Fanatikse tuttuğu takımın lisanslı ürünü de olablr. Allah yardımcın olsun :)

Kızlar merhaba, ben kişiye özel masa takvimi yapıyorum sevgiliniz ve sizin Fotoğraflarınızdan Oluşan özel günlerin belirtildiği çok sade ve şık tasarım içerisinde :)

masraf yapabilecekseniz en görkemlisi yatta doğum günü olurdu..

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X