• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliye 35 Bin lira kredi çekmek?

Merhaba Hanımlar
Arkadaşımın yaşadıklarını anlatıyorum.
Yazdıklarınız bizim için çok önemli
Arkadaşım küçük bir ilçede öğretmen ve ailesiyle yaşıyor.
Sessiz sakin kendi halinde bir kız.
4 aydır görüştüğü biri var. Çocuk okulunu uzatmış stajyer avukatlığını bu yıl bitirdi ancak şu an işsiz 30 yaşında.Adı x olsun
Arkadaşımdan daha önce 10.000 ₺ para almış.Durumum çok sıkışık babamdan harçlık istememiyorum diyerek. Bugune kadar gittikleri her mekanda arkadaşım Ödemiş hep hesapları.
Hep arkadaşım almış hediye vs.
Hatta x in bir arkadaşının düğününe giderken arkadaşıma çeyrek altın aldırmış.
Kızı da götürmemiş düğüne.Erkekler var vs diyerek susturmuş. Zaten tuhaf biri bana göre.Arkadaşımın instagram hesabında takip ettiklerinden tutunda giyimine gülüşüne makyajına yasaklar koymuş birisi.
Yaşanılan yer küçük olduğu için arkadaşım yeni insanlarla tanışamayacağını düşünüyor vazgeçemiyor x ten.
Yıllardır kendi kriterlerine uygun birisi çıkmadı karşısına evlenmeyi çok istediği için x in yanlışlarına sesini çıkarmıyor.
Şimdi soru şu arkadaşım x e ben artık evlenmek istiyorum demiş. X te askerliğim var evlenemem ama bedelli için kredi çekersen askerlikten sonra nişanlanırız demiş.
Bence x arkadaşımı kullanıyor.
Ancak arkadaşım o kadar para verdim. Başka kimseyle mesajlaşmıyorum.Doğru düzgün de birisi yok.Döndüğünde evlenir benimle nasıl olsa avukat bir şekilde çalışır evimizi kurarız diye düşünüyor.
Ailesiyle ya da çevresiyle tanıştırma vs de yok.
Biz de size soruyoruz ve cevapları beraber okuyacağız.
Krediyi çeksin mi?
Allah akıl fikir versin , allah aşkına bizler hiçmi akıllanmayacağız ? bu adamın bu kızın parasını yediğini daha nasıl göstermesi gerekiyor acaba , ne sevgisi ya seven insan gururlu olur açlıktan ölse dahi sevdiğine param yok vs.. demez kaldıki 4 aydır tanıdığı birine nasıl bukadar inanıp güvenir allah aşkına artık herkes kendi değerinin farkına varsınnnnnnn

Merhaba Hanımlar
4 aydır görüştüğü biri var. Çocuk okulunu uzatmış stajyer avukatlığını bu yıl bitirdi ancak şu an işsiz 30 yaşında.Adı x olsun
Arkadaşımdan daha önce 10.000 ₺ para almış.Durumum çok sıkışık babamdan harçlık istememiyorum diyerek. Bugune kadar gittikleri her mekanda arkadaşım Ödemiş hep hesapları.
Kızı da götürmemiş düğüne.Erkekler var vs diyerek susturmuş. Zaten tuhaf biri bana göre.Arkadaşımın instagram hesabında takip ettiklerinden tutunda giyimine gülüşüne makyajına yasaklar koymuş birisi.
Yaşanılan yer küçük olduğu için arkadaşım yeni insanlarla tanışamayacağını düşünüyor vazgeçemiyor x ten.
Yıllardır kendi kriterlerine uygun birisi çıkmadı karşısına evlenmeyi çok istediği için x in yanlışlarına sesini çıkarmıyor.
Şimdi soru şu arkadaşım x e ben artık evlenmek istiyorum demiş. X te askerliğim var evlenemem ama bedelli için kredi çekersen askerlikten sonra nişanlanırız demiş.
Ancak arkadaşım o kadar para verdim. Başka kimseyle mesajlaşmıyorum.Doğru düzgün de birisi yok.Döndüğünde evlenir benimle nasıl olsa avukat bir şekilde çalışır evimizi kurarız diye düşünüyor.
Krediyi çeksin mi?
Allah ım akıl ver sen. Tek erkek o mu ya? Ben kendime çekmem 30.000 kredi. Kaldı ki elin oğluna çekicim.

Çekmesin.avukatlar hemen para kazanamıyor.Kuzenim ofis acalı 1 sene oldu .1 sene de başkasının yanında calisti halen durumu.kotu .Heleki küçük.bir yerdeyse maddi anlamda zorlanır.Arkadasin hemen yuva kurarız demiş maddi durumu iyi olacak sanıyor belli ki çocuğun.Avukat arkadaşlar yanlış anlamasın kötü anlamda yazmadim ama belki kizin haberi yoktur gözü açılsın diye yazdim

Lise mezunlarına cahil dememiş.
Hali hazırda lise okuyan kızlara demiş.
Ki haklı değil mi sizce de, benim lisedeyken aklım bir karış havadaydı. İnsanlar yaş aldıkça olgunlaşıyor.
Bilmem. Ben lisede de olgundum.
Lise mezunlarına cahil dememiş.
Hali hazırda lise okuyan kızlara demiş.
Ki haklı değil mi sizce de, benim lisedeyken aklım bir karış havadaydı. İnsanlar yaş aldıkça olgunlaşıyor.
Demek istediği 16 17 yaş ergenlerse, böyle kullanmalıydı lafı. Herneyse...

Çok pardon ama oha yani resmen sömürtmüş kendini arkadaşınız neden buna izin veriyor ki herşeyin de bi sınırı var yani tabi ki de çekmesin kredi falan

Aslında en önemli soru şu

4 aydır beraber olduğu insana nasıl güveniyor

Ya da 4 aydır sevgilisi olan bir erkek, bu kadar parayı nasıl isteme cüretinde bulunuyor.

Sanirsin koskoca turkiyede erkek kıtligi var herkes bi birini buldum aman kacirmayim derdinde. Yav su erkekleri simartmayin artik 1000 kere yazdim suraya bunlara yaranilmaz nankorler yarin bi gun sen bana naptin ki der cikar isin icinden

ben o çocuuğun okul meslek vs o mevzuda da yalan söylediğini düşünüyorum açıkçası. bence kızı bariz kullanıyor.
şimdi ben de 3 aylık sevgilime arabasını satış için galeriye verdiğinde arabamı veriyodum. sabah ben onu alırdım, o beni işe bırakıp kendi işine devam ederdi. ama benzindir, ufak tefek bakımıdır ilgilenirdi arabayla.
yani karşılık beklemek demiyorum ama gerçek ilişkilerde insanlar böyle davranır. yeri gelir parası olmaz birinin, olan öder. ama bu çocuk baya sömürüyor.

Tabi ki çekmesin.

Bu da soru mu

Avukat demişsin ne malum avukat olduğu ?

Belki de dolandırıcı.

Bundan birkaç sene önce tv ye çıktı öyle biri avukat kadını hakimim diye kandırmış dolandırmış vs.
Böyle çok insan var.
Güvenmesin.

Okuduklarıma inanamıyorum vallahi şaka gibi..
Ne yapması gerektiğini hala idrak edemeyip,buraya konu açıp soru sorabilecek kadar akılsızsa bencede çeksin o krediyi.çünkü arkadaşınız gibi insanlar maalesef anlayamaz ne kadar yapma etme desende.anca yaşayarak görür.çeksin de evlensin avukat sevgilisiyle.hiç acımam böylelerine 😏
Evleneceği ne malum???

çeksin canım üstüne ev arabada alsın.

çocuk resmen yoklukta gider yapıyor.

Bu kadar saf olunmamalı ya daha neler, başkasını bulamayacağım diyerek elindekini parayla tutamazsın. Ayrıca gitsin babasından harçlık almasın pazarda limon satsın kız arkadaştan harçlık almak nedir?! bedelliyi ona ödetmek nedir?! saçmalık ya

Merhaba Hanımlar
Krediyi çeksin mi?
Arkadaşınızın öğretmen olduğuna emin misiniz benim bildiğim öğretmenler zeki olur akıllı olur ama

Merhaba Hanımlar
Krediyi çeksin mi?
Tabi tabi çeksin hatta 50-100 bin falan cekip versin 30 ne ki bu devirde? Tez elden bir ev ve araba alip bu oglanin uzerine de yapsin. Baska neler yapabilir arkadaslar fikir verir zaten.

kesinlikle çekmesin
evliliği arkadaşınız istiyor çocuk oyalıyor
maddi yönden tek kişiden çıkarsa orda huylanırım
burda hep kız arkadaşınız para ilgili ödemeler yapmış
o yüzden o çocuktan umut beklemesin sonu yok
askerden gelse bile başka bahane bulacak ve sonuç olarak
arkadaşınız maddi manevi zarara uğrayacak
emin olsun ki daha iyisi gelecek

babamın bi lafı var şimdi ban yememek için sansürlüyorum.

......... olmayınca akıllı geçinemez

Tam da bu duruma uygun bir söz

aa tabiki çeksin hatta 30 bin degil 50 60 bin ceksin cocuga versin koca bulma yolunda herşey mubah cunku
koca bulamazsa ne olur maazallah!
ne yiyip iciyo arkadasinizda bu kafaya ulasiyo acaba
birde öğretmen yani

Back