Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bi de erkekler yemeyi severler.ona kalpli kurabiyeler yapıp her birine kurdele bağlıyabilirsin.hamur halindeyken köşesine delik açıyorsun delikli pişiyor.piştikten sonra da tek tek kurdele bağlıyorsun çok hoş oluyor
bi de erkekler yemeyi severler.ona kalpli kurabiyeler yapıp her birine kurdele bağlıyabilirsin.hamur halindeyken köşesine delik açıyorsun delikli pişiyor.piştikten sonra da tek tek kurdele bağlıyorsun çok hoş oluyor Eki Görüntüle 354725
Eki Görüntüle 354727
bi de erkekler yemeyi severler.ona kalpli kurabiyeler yapıp her birine kurdele bağlıyabilirsin.hamur halindeyken köşesine delik açıyorsun delikli pişiyor.piştikten sonra da tek tek kurdele bağlıyorsun çok hoş oluyor Eki Görüntüle 354725
Eki Görüntüle 354727
bnce zarfa cd koy. ben yapmıştım boyle bi hediye bi şirketle anlaşmıstım butun caddedekı ne kadar insan varsa onu benım ne kadar sevdıgımı anlatıyodu. komık bişeyler soyleyen vardı romantık bıseyler soyleyende hatta japon bıle turkce soyluodu emenems seni seviyodiye.:2: çok duygulanmıstı