• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgiliye 1. yıldönümü

bnce zarfa cd koy. ben yapmıştım boyle bi hediye bi şirketle anlaşmıstım butun caddedekı ne kadar insan varsa onu benım ne kadar sevdıgımı anlatıyodu. komık bişeyler soyleyen vardı romantık bıseyler soyleyende hatta japon bıle turkce soyluodu emenems seni seviyodiye.:2: çok duygulanmıstı

güzel dedğin ama canım vaktim yokki.. yani elimdeki imkanları kullanmam lazımm.. ama aklıma ciddi anlamda birşey gelmiyor:30::30::30::30:

istediğin zarfa konulcak bi hediye mi yoksa yıllar sonra baktıında gulumseyeceı bı hatıra mı ? :26:

istediğin zarfa konulcak bi hediye mi yoksa yıllar sonra baktıında gulumseyeceı bı hatıra mı ? :26:

canım farketmez.. kazak almayı düşünüyorum.. güzell bi zarfın içine güzel bir aşk mektubu...
acaba zarfa konulacakk ne olabilir..
hediye açısından da düşünebiliriz tatlım fikirleriniz çok önemli benim için

onun için özel bir şey olmalı bence ilk yıl sonuçta..
ben mesela kumandalı oyuncak araba almıştım.. çünkü sevgilim hep çocukluğunu yaşayamadığından ve o günleri hatırlamak bile istemediğinden bahsederdi.. hediyeyi açar açmaz oynamaya başladı ve gözleri doldu aşkımın milyonlarca teşekkür etti (zaten mutluluğu gözlerinden belliydi bütün gün):16:
hala daha oynar :1: bide hep der ona bakınca beni ve benim onu ne kadar önemsediğimi hatırlarmış..
sizinde böyle konuştuğunuz şeyler varsa onun için anlamı büyük olan bir şey alabilir ya da hazırlayabilirsin bence..

Son düzenleme:
onun için özel bir şey olmalı bence ilk yıl sonuçta..
ben mesela kumandalı oyuncak araba almıştım.. çünkü sevgilim hep çocukluğunu yaşayamadığından ve o günleri hatırlamak bile istemediğinden bahsederdi.. hediyeyi açar açmaz oynamaya başladı ve gözleri doldu aşkımın milyonlarca teşekkür etti (zaten mutluluğu gözlerinden belliydi bütün gün):16:
hala daha oynar :1: bide hep der ona bakınca beni ve benim onu ne kadar önemsediğimi hatırlarmış..
sizinde böyle konuştuğunuz şeyler varsa onun için anlamı büyük olan bir şey alabilir ya da hazırlayabilirsin bence..

canımm hiç aklıma gelmiyor yaaa :19::19:

offfff:25::25:

ya üzülme öle :50:
ne gündü sizin yıl dönümü ona göre bende birşeyler düşünim kendimce
bu arada umarım o da senin gibi böyle ne yapsam diye düşünüyodur :1:

ya üzülme öle :50:
ne gündü sizin yıl dönümü ona göre bende birşeyler düşünim kendimce
bu arada umarım o da senin gibi böyle ne yapsam diye düşünüyodur :1:

kuzum azcık kaldıı ve bulamıyorum..
açıkçası zarfın içine aşk mektubu ve cevşen koymak istiyorum...cevşenin arkasına ismimizin baş harflerimizi yazdırcm

canım farketmez.. kazak almayı düşünüyorum.. güzell bi zarfın içine güzel bir aşk mektubu...
acaba zarfa konulacakk ne olabilir..
hediye açısından da düşünebiliriz tatlım fikirleriniz çok önemli benim için

canım ya muhabbetinize dahil olacam ama :17:
acaba nasıl bir şirketti o ya?
hiç duymadım ben böyle birşeyi:26::52:

orta buyuklukte bir kartona bi sürü cikolata koymustum,her turlusunden,guzelce paketledim,verdim cnm agir olunca heycanli heycanli aciyo..ve Sokaladeee cikio :D

Bizimde 1. yıldönümümüz yaklaştı.
Ben kalpli bir kutu aldım ve kartona küçük kalpler kestim 365 tane sevgimi anlatan şeyler yazdım,özel günlerimizi filan.
Onu beyaz tülle sarıp,kurdelayla bağlayacağım. Bunun yanında gömlek almayı düşünüyorum.

Bizimde 1. yıldönümümüz yaklaştı.
Ben kalpli bir kutu aldım ve kartona küçük kalpler kestim 365 tane sevgimi anlatan şeyler yazdım,özel günlerimizi filan.
Onu beyaz tülle sarıp,kurdelayla bağlayacağım. Bunun yanında gömlek almayı düşünüyorum.

çok teşekkür ederm canım başka önerileri olan varmı

mektup fikri güzel. ben de nişanlıma yazmıştım. nişan olduktan birkaç ay sonra bir kargo göndermem gerekiyordu onun yanına hikayemizi anlatan bir mektup yazmıştım. çok hoşuna gitmişti. mektup şu renkli zarf ve kağıtlardaydı. tam hatırlamıyorum üzerindeki desinleri ama hafif renkliydi. hem zarf hem kağıt. daha sıcak bir hava oluşturmuştu bu.

netten fikir almak yerine içinizden ne geçiyorsa onu yazın, eğer mektup yazacaksınız. böylesi daha güzel olacaktır.

mektup fikri güzel. ben de nişanlıma yazmıştım. nişan olduktan birkaç ay sonra bir kargo göndermem gerekiyordu onun yanına hikayemizi anlatan bir mektup yazmıştım. çok hoşuna gitmişti. mektup şu renkli zarf ve kağıtlardaydı. tam hatırlamıyorum üzerindeki desinleri ama hafif renkliydi. hem zarf hem kağıt. daha sıcak bir hava oluşturmuştu bu.

netten fikir almak yerine içinizden ne geçiyorsa onu yazın, eğer mektup yazacaksınız. böylesi daha güzel olacaktır.

teşekkür ederim canım

saçını koyabilirsin.biz eşimle bi ara flört döneminde ayrıydık.saç yollamıştım ona hala saklıyoruz.tabi saç derken bi kaç kıl.ay böyle deyince de iğrenç oldu

Back