• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgiliye 1. yıldönümü

sensiz__asla123

Guru
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2010
1.656
1.053
373
32
Arkadaşlar 1. yıl dönümümüz olacak..
açıkçasıı hediyenin yanında bir de şöyle güzel kağıda tarih atıp mektup yazmak istiyorum :17:
Allah izin verirse ileriki yıllarda o mektubu tekrar tekrar okumak ne kadar güzel olur diye düşündüm..
önerileriniz.. ekstradan zarfa koyacağım ne olabilir..
sonuçta ilk yıl... farklı özell hepsinden anlamlı olmalı:26::26:

tatlım güzel fikir ama ne biliyimm yıllar sonra (tabi Allah izin verirse ) eskimeyecekk her zaman o zarfı açtığımızdaa duygulanacağımız birşeyler olmalı :16::16:

kesinlikle sevgiline kalpli kırmızılı birşeyler alma
ben aldım vermemle boyumun ölçüsünü almış oldum:D:DD::D

evet tatlım ama aklına fikir geliyormuu mesela zarfın içine ne koymalıyımm her daimm hatırlayacağı ... :30::30:

zarfın içine değilde zarfı bişeyin içine koy...mesela en sevdiği çikolatayı kalp şeklinde kutuya hazırlatıp kutunun içine zarfı koy...zarfada parfümünü sık yaniii kokun ellerinde kalsın bebişimm

zarfın içine değilde zarfı bişeyin içine koy...mesela en sevdiği çikolatayı kalp şeklinde kutuya hazırlatıp kutunun içine zarfı koy...zarfada parfümünü sık yaniii kokun ellerinde kalsın bebişimm

canım onu düşündümde çikolatayı sevmez .. biraz gıcıktır da :8::8:
çok saol tatlımm fikirlerin için..
Allah razı olsn

yok zaten öyle şey yapsamm güler dalga geçer hahahah :52::52:

işte kağıtları kalpli kes üzerine sevgini belirten sözler yaz kavanoza koy
kalpli kutunun içine saat koy sonra kalpli puzzle yaptır
kalpli eldiven al yok yokkkk:47:kaç konuda hep bu hediyeleri alın diolar
bi kazak bi pantolon hadi değişiklik olsun parfüm bnden farklı bişey bek
lemesin bnmkiii:9::9:

işte kağıtları kalpli kes üzerine sevgini belirten sözler yaz kavanoza koy
kalpli kutunun içine saat koy sonra kalpli puzzle yaptır
kalpli eldiven al yok yokkkk:47:kaç konuda hep bu hediyeleri alın diolar
bi kazak bi pantolon hadi değişiklik olsun parfüm bnden farklı bişey bek
lemesin bnmkiii:9::9:

canım öyle romantik değil ki yaa :1::1::1:
anlamaz yani :1::1:
mektup yazacağım kesin de ... birazcık int.. kopya çekipp :17:
yanına bi kazakk.. fakat zarfa belki küçük birşey koyabilirdim ama nee onu düşünüyorum ama bulamıyorum:9::9::9::8::8:

tatlım güzel fikir ama ne biliyimm yıllar sonra (tabi Allah izin verirse ) eskimeyecekk her zaman o zarfı açtığımızdaa duygulanacağımız birşeyler olmalı :16::16:

saklıyorsan eğer ilk gittiğiniz sinema biletleride olabilir yıllar sonra o anı hatırlamak adına.. :) hem ikinci bir hediye olur mektubu açtığında ve yıllar sonra inşallah açtığınızda ikinizde o anı hatırlayıp duygulanırsınız :))

saklıyorsan eğer ilk gittiğiniz sinema biletleride olabilir yıllar sonra o anı hatırlamak adına.. :) hem ikinci bir hediye olur mektubu açtığında ve yıllar sonra inşallah açtığınızda ikinizde o anı hatırlayıp duygulanırsınız :))

süper olurdu canım ama yokki öyle birşey :36::36:

bende şunu saklıyorum...tanıştığımız günen bugüüne hangi gün ne yüzünden tartıştık bunları not ediyorum =) saçma ama yapıyorum dha sonra onları tekrar okuyorum görüyorum ki saçma sapan şeylerin tartışması olmuş=) ben bunu koyardım

bende şunu saklıyorum...tanıştığımız günen bugüüne hangi gün ne yüzünden tartıştık bunları not ediyorum =) saçma ama yapıyorum dha sonra onları tekrar okuyorum görüyorum ki saçma sapan şeylerin tartışması olmuş=) ben bunu koyardım

valla canım öyle not falan hiç elimde yok ay napcam ben:31::31::31::31:

süper olurdu canım ama yokki öyle birşey :36::36:

:):) bizimde ilk filmimiz testereydi düşünebiliyormusun :D o yüzden o askerdeyken yanına gitmek için aldığım biletleri saklıyorum bendee :)) böyle ikinizin birlikte yaptığı başka bişiyi hatırlatan bi resimde olabilir resim çekinmişsinizdir ilk resminizde olabilir :)

:):) bizimde ilk filmimiz testereydi düşünebiliyormusun :D o yüzden o askerdeyken yanına gitmek için aldığım biletleri saklıyorum bendee :)) böyle ikinizin birlikte yaptığı başka bişiyi hatırlatan bi resimde olabilir resim çekinmişsinizdir ilk resminizde olabilir :)

resim aklıma geldi canımda yapmıştım onu ben zaten:4::4::4:

bnce zarfa cd koy. ben yapmıştım boyle bi hediye bi şirketle anlaşmıstım butun caddedekı ne kadar insan varsa onu benım ne kadar sevdıgımı anlatıyodu. komık bişeyler soyleyen vardı romantık bıseyler soyleyende hatta japon bıle turkce soyluodu emenems seni seviyodiye.:2: çok duygulanmıstı

Back