Sevgilisiyle farklı şehirlerde okuyanlar burada toplanalım

loading

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2010
974
0
sevgilisiyle farklı şehirlerde okuyanlar;
herkesin başlığı var bizim yok. biz de burada toplanalımkaydirigubbakcemile5

bizde sevgilimle farklı yerlerdeyiz. ben fransadayım o ingilterede. ama biz okulu bitireli çok olduopuyorumnanaktan katılamıyormuyum öğrenci değilim benbilmiyorumkismile

bizde sevgilimle farklı yerlerdeyiz. ben fransadayım o ingilterede. ama biz okulu bitireli çok olduopuyorumnanaktan katılamıyormuyum öğrenci değilim benbilmiyorumkismile

katılabilirsin tabiki canımkaydirigubbakcemile5
sonuçta farklı yerlerde okumuşsunuz bizim gibi olanlarla deneyimlerini paylaşabilirsin. mesela benim sevgilim eylülde gidicek okumaaya:gitme:

biiiizmafoldumben
gerçi biz lise 4e geçtik henüz ama ayrıyız sonuçta
üniversitede aynı yerde okumayı çok istiyoruz bakalım nasip

çokta uzak değilmiş. hem güveniniz ve aşkınız gerçekse sorun etme. hasret daha bir alevliyor sevgiyi. ben sevgilimi altı ay görmediğimi bilirim. alışıyor insan. sonuçta geleceğiniz için yapıyosunuz herşeyi. ilerde birlikte sefasınızı sürersiniz herşeyin inşallah.
sanat'çım umarım istediğiniz gbi olur ve aynı üniversitede okursunuz. bizim öyle bir şansımız olmadı. çünkü ben moda tasarım+halkla ilişkiler okudum. sevgilimse mimarlık okudu yanısıra içmimarlıkta var. alakasız yani.

biiiizmafoldumben
gerçi biz lise 4e geçtik henüz ama ayrıyız sonuçta
üniversitede aynı yerde okumayı çok istiyoruz bakalım nasip

inş. aynı yerde okursunuz canım:Saruboceq:

çokta uzak değilmiş. hem güveniniz ve aşkınız gerçekse sorun etme. hasret daha bir alevliyor sevgiyi. ben sevgilimi altı ay görmediğimi bilirim. alışıyor insan. sonuçta geleceğiniz için yapıyosunuz herşeyi. ilerde birlikte sefasınızı sürersiniz herşeyin inşallah.
sanat'çım umarım istediğiniz gbi olur ve aynı üniversitede okursunuz. bizim öyle bir şansımız olmadı. çünkü ben moda tasarım+halkla ilişkiler okudum. sevgilimse mimarlık okudu yanısıra içmimarlıkta var. alakasız yani.

6 saatlik mesafe, benim gidip gelme şansım olmucak:gitme:
endişelendiğim bi konu yok sadece çok fazla özlücez birbirimizi tek problem o:çok üzgünüm:
sizin kadar ayrı kalmayız ama insan yinede üzülüyor 5dklık mesafede otururken araya saatlerce mesafe girmesine.:1no2:
sizin ne kadar oldu canım düğün fln varmı yakın tarihteboshayallersmile

biz de farklı şehirlerde okuyoruz ama trenle 45dk mesafe.:kedi:
o benim ailemin yaşadığı şehirde okuyor; ben başka şehirde.

bizim ikimiz de güzel sanatlar
inşAllah olur:KK43:
böyle çok zor çookkk
inş. aynı yerde okursunuz canım:Saruboceq:

inşAllah canım
bizim de 6 saatlik mesafe ben gidemiyorum o gelebiliyor ancak[/B]

biz de farklı şehirlerde okuyoruz ama trenle 45dk mesafe.:kedi:
o benim ailemin yaşadığı şehirde okuyor; ben başka şehirde.

ne güzel gidip gelmek kolay olur canımboshayallersmile

bizim ikimiz de güzel sanatlar
inşAllah olur:KK43:
böyle çok zor çookkk

inşAllah canım
bizim de 6 saatlik mesafe ben gidemiyorum o gelebiliyor ancak

bizim de öyle olcak artık, sınav dönemi dışında gel gel diye başının etini yicem:KK1:

yakın olmak güzel tabi. bizim 3 yıl oldu. düşünmüyoruz yakın zamanda. ama aileler falan çok samimi. şuanda da tatildeyiz sevgilimle birlikte. aileler karışmıyor yani. ikimiz de yalnız yaşıyoruz yıllardır çünkü

bizde ünide farklı şehirlerdeyiz..
ösym senden nefret ediyorum ayırdın sevdiceğimle beni..
neyse bi kaç ay içinde nişan olcek opuyorumnanaktan
sorun yok :kedi:

Lise zaten ayrı geçti , üni.de önce o gitti benim gidiceğim yerin onun olduğu yer olma ihtimali %20 bile değil :gitme: bilmiyorumkismile

yakın olmak güzel tabi. bizim 3 yıl oldu. düşünmüyoruz yakın zamanda. ama aileler falan çok samimi. şuanda da tatildeyiz sevgilimle birlikte. aileler karışmıyor yani. ikimiz de yalnız yaşıyoruz yıllardır çünkü

anladım canım, ne güzel rahatsınızboshayallersmile

koştum geldim arkadaşım :eek:
oooff off :gitme:

hoşgeldin arkadaşımmmmopuyorumnanaktan

bizde ünide farklı şehirlerdeyiz..
ösym senden nefret ediyorum ayırdın sevdiceğimle beni..
neyse bi kaç ay içinde nişan olcek opuyorumnanaktan
sorun yok :kedi:

ben de nefret ediyorum ösym den:gitme:
ne güzel canım kavuşuyosunuz bizim daha önümüzde 4 yıl varboshayallersmile

Lise zaten ayrı geçti , üni.de önce o gitti benim gidiceğim yerin onun olduğu yer olma ihtimali %20 bile değil :gitme: bilmiyorumkismile

bence istersen kazanırsın neden olmasınyerimseniben

ben Antalya da okudum, o Çanakkale de okudu ..ben izmir'e döndüm o halaa orda:KK43: Antalya-Çanakkale-İzmir arası mahvoldukk yahu!

X