Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizde sevgilimle farklı yerlerdeyiz. ben fransadayım o ingilterede. ama biz okulu bitireli çok olduopuyorumnanaktan katılamıyormuyum öğrenci değilim benbilmiyorumkismile
biiiizmafoldumben
gerçi biz lise 4e geçtik henüz ama ayrıyız sonuçta
üniversitede aynı yerde okumayı çok istiyoruz bakalım nasip
çokta uzak değilmiş. hem güveniniz ve aşkınız gerçekse sorun etme. hasret daha bir alevliyor sevgiyi. ben sevgilimi altı ay görmediğimi bilirim. alışıyor insan. sonuçta geleceğiniz için yapıyosunuz herşeyi. ilerde birlikte sefasınızı sürersiniz herşeyin inşallah.
sanat'çım umarım istediğiniz gbi olur ve aynı üniversitede okursunuz. bizim öyle bir şansımız olmadı. çünkü ben moda tasarım+halkla ilişkiler okudum. sevgilimse mimarlık okudu yanısıra içmimarlıkta var. alakasız yani.
bizim ikimiz de güzel sanatlarsanat'çım umarım istediğiniz gbi olur ve aynı üniversitede okursunuz. bizim öyle bir şansımız olmadı. çünkü ben moda tasarım+halkla ilişkiler okudum. sevgilimse mimarlık okudu yanısıra içmimarlıkta var. alakasız yani.
inş. aynı yerde okursunuz canım:Saruboceq:
biz de farklı şehirlerde okuyoruz ama trenle 45dk mesafe.:kedi:
o benim ailemin yaşadığı şehirde okuyor; ben başka şehirde.
bizim ikimiz de güzel sanatlar
inşAllah olur
böyle çok zor çookkk
inşAllah canım
bizim de 6 saatlik mesafe ben gidemiyorum o gelebiliyor ancak
yakın olmak güzel tabi. bizim 3 yıl oldu. düşünmüyoruz yakın zamanda. ama aileler falan çok samimi. şuanda da tatildeyiz sevgilimle birlikte. aileler karışmıyor yani. ikimiz de yalnız yaşıyoruz yıllardır çünkü
koştum geldim arkadaşım
oooff off :gitme:
bizde ünide farklı şehirlerdeyiz..
ösym senden nefret ediyorum ayırdın sevdiceğimle beni..
neyse bi kaç ay içinde nişan olcek opuyorumnanaktan
sorun yok :kedi:
Lise zaten ayrı geçti , üni.de önce o gitti benim gidiceğim yerin onun olduğu yer olma ihtimali %20 bile değil :gitme: bilmiyorumkismile
bizde ünide farklı şehirlerdeyiz..
ösym senden nefret ediyorum ayırdın sevdiceğimle beni..
neyse bi kaç ay içinde nişan olcek opuyorumnanaktan
sorun yok :kedi:
Lise zaten ayrı geçti , üni.de önce o gitti benim gidiceğim yerin onun olduğu yer olma ihtimali %20 bile değil :gitme: bilmiyorumkismile