sevgilisiyle,eşiyle kavga edenler küsenler sinirlenenler buyrunn içeri....

eşimle her gün kavga ederiz buranın en gözde üyesi ben olacam gibi
bu sabah arabada oğlum önde oturuyor kızdım sürekli kızıyorum oturma öne diye gene oğlanı fırçalarken gene sol tarafından mı kalktın sen dedi ben de onu bilmem ama gözümü açtığımda suratım sana dönüktü dedim güldü vay güzeldi dedi ben de o benim kendi güzelliğim dedim arabayı sağa çekti oğlum geç arkaya annen öne binsin dedi ben istemez dedim oğlum zaten mırlanıyor sana da yaranamıyoruz dedi bende he yaptığın iyilik miydi dedim sonra sessiz işe geldik dışarı çıkıyordu sabah ki olayı unuttum zati hep böyleyim ben öptüm tamam hatun dedi bundan sonra ön koltuk senin hatıralttı gene istemez dedim (bu arada kapris de üstüme yoktur he)

eşimle her gün kavga ederiz buranın en gözde üyesi ben olacam gibi
bu sabah arabada oğlum önde oturuyor kızdım sürekli kızıyorum oturma öne diye gene oğlanı fırçalarken gene sol tarafından mı kalktın sen dedi ben de onu bilmem ama gözümü açtığımda suratım sana dönüktü dedim güldü vay güzeldi dedi ben de o benim kendi güzelliğim dedim arabayı sağa çekti oğlum geç arkaya annen öne binsin dedi ben istemez dedim oğlum zaten mırlanıyor sana da yaranamıyoruz dedi bende he yaptığın iyilik miydi dedim sonra sessiz işe geldik dışarı çıkıyordu sabah ki olayı unuttum zati hep böyleyim ben öptüm tamam hatun dedi bundan sonra ön koltuk senin hatıralttı gene istemez dedim (bu arada kapris de üstüme yoktur he)

ahh cnm ne güzel küçük ufak tefek kaprisler zevkli olur he bunlar nazlanmalar falan tam benlikde gıymet bilen yok Çok üzgünüm çoook
bende düşünemıyorum yıllardr acep benım herıf nerde dıye aradım durdum bulduğumu alcam dedım suan almak uzereyım böle haın planlarımı onun ustunde denıycemde bı ıst a gelse:nazar:

ellemeden alamıyon dimekkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bu arada bizimki beni çok şaşırttı kafasına tahtamı düştü ne :nazar:
ben kavga bekliyodum bu bana aşkını ilan ettti tekrar noliii beeeekafamçokkarıştı

ay benimkide bana öyle der. mesela 2 sene önce çok zayıftım ben böyle çöpten kız sevmem balık etli olsan derdi. şimdi onun için değil de iştahım arttı biraz balık eti oldum. bu seferde ben şişko kız sevmem diyor. neyi seversin sen dedim ya:eek:klava:
:dilcikar:

bende çıktıgımız yıllarda zayıftım şimdi göbeklendim çok hoşuna gidiyo hatta beni tosunum diye seviyo arada koçum diyip sırtıma vuruyo anlamadımkı sevgilimizyiz asker arkadaşımı:nazar:

aahhh ahh ben forumda cirit atıyım istiyorum oda getir pc'yi lost izlicem dio.sinir insan yavrusu işte..allahtan son üç bölüm kaldı. :nazar:

ha bide neymiş efendim o kadar kadın bir araya geldimi ordan hayırlı bişey çıkmazmış hıhh çok bilio mannaq.heeçte öle değil yakında oda üye olursa hiç şaşmam meraklı melayatt:dilcikar:

aahhh ahh ben forumda cirit atıyım istiyorum oda getir pc'yi lost izlicem dio.sinir insan yavrusu işte..allahtan son üç bölüm kaldı. :nazar:

ha bide neymiş efendim o kadar kadın bir araya geldimi ordan hayırlı bişey çıkmazmış hıhh çok bilio mannaq.heeçte öle değil yakında oda üye olursa hiç şaşmam meraklı melayatt:dilcikar:

nirdesinizki berabermi yaşıyonuz canım kaydirigubbakcemile2
valla bizden kimse bilmiyo buraya üye olduğumu sülemem :nazar:

amannn benimkide bi meraklıkı herşeyden haber ister avrat ağızlı..-tatlicadiarzu-

canım ben 23 yasındayım esım 34 ya bu aralar sureklı bana zaten sen kac yasındaydın dıyor bnde soyleyınce nıye sordun dıyorum oylesıne dıyor sankı yasımı bılmıyormus gıbı

yok yaştan da değil, yaşlı değil yani o yüzden komplekse girdi desek.
inşaallah barışırsınız canım:teselli:

kız murat, siz beraber mi yaşıyorsunuz bakimm:eek:klava:

ahh cnm ne güzel küçük ufak tefek kaprisler zevkli olur he bunlar nazlanmalar falan tam benlikde gıymet bilen yok Çok üzgünüm çoook

ellemeden alamıyon dimekkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bu arada bizimki beni çok şaşırttı kafasına tahtamı düştü ne :nazar:
ben kavga bekliyodum bu bana aşkını ilan ettti tekrar noliii beeeekafamçokkarıştı

aa barıştınız mı kız siz?
ne güzel darısı başımıza.
gerçi ben barışmak istemiyorum:dilcikar:

ben, eşime çok kızgınım şimdi...anlatayım..bugün kadındoğumcuya gittim.....çok şükür şimdilik önemli birşeyim yokmuş...sonra evdeydim, canım sıkıldı...aradım aradım açmadı teli...sonra işyerinde bir yerin temizliği varmış başında duruyormuş, teli yanına almamış neyse sonra konuştuk, dedim ki benim canım çok sıkkın, biraz da canımı sıkan şeyler vardı anlattım....ondan sonra bu beni aradı, 6 da kesin evdeyim dedi..ben yemekleri hazırladım koydum sofraya....sonra 7 oldu, benim de hap içmem gerekiyor, karnımı doyurdum. 7:30da geldi...bir sürü dil döktü...ama ben çok kırılmıştım......sonra dedim ki sen benim yanımda olmayacaksan bu evliliğin anlamı yok, ben krallar gibi yaşarım sen olmasan da.....kızdım bir dolu, o özür diledi, seni gezmeye götüreyim falan dedi...neyse yemeğini yedi...sonra ikimizde tv başındayız, uzandık tv bakıyoruz, ben de ingilizce çalışıyorum bu arada....sonra bir ses duydum, horluyor ya....yani ben bu adamı günde 1 saat göreceksem gerçekten neden eviliyim diyorum kendi kendime....bilmiyorum çok kızgınım...kaldırmayacağım da, orda uyusun, üstünü de örtmeyeceğim....

aa barıştınız mı kız siz?
ne güzel darısı başımıza.
gerçi ben barışmak istemiyorum:dilcikar:

yok ben barışmadım hala küsüm :dilcikar:

ben, eşime çok kızgınım şimdi...anlatayım..bugün kadındoğumcuya gittim.....çok şükür şimdilik önemli birşeyim yokmuş...sonra evdeydim, canım sıkıldı...aradım aradım açmadı teli...sonra işyerinde bir yerin temizliği varmış başında duruyormuş, teli yanına almamış neyse sonra konuştuk, dedim ki benim canım çok sıkkın, biraz da canımı sıkan şeyler vardı anlattım....ondan sonra bu beni aradı, 6 da kesin evdeyim dedi..ben yemekleri hazırladım koydum sofraya....sonra 7 oldu, benim de hap içmem gerekiyor, karnımı doyurdum. 7:30da geldi...bir sürü dil döktü...ama ben çok kırılmıştım......sonra dedim ki sen benim yanımda olmayacaksan bu evliliğin anlamı yok, ben krallar gibi yaşarım sen olmasan da.....kızdım bir dolu, o özür diledi, seni gezmeye götüreyim falan dedi...neyse yemeğini yedi...sonra ikimizde tv başındayız, uzandık tv bakıyoruz, ben de ingilizce çalışıyorum bu arada....sonra bir ses duydum, horluyor ya....yani ben bu adamı günde 1 saat göreceksem gerçekten neden eviliyim diyorum kendi kendime....bilmiyorum çok kızgınım...kaldırmayacağım da, orda uyusun, üstünü de örtmeyeceğim....

heh bende onu merak ediyorum acaba evlenince böle işten gelince vurup kafayı yatcaklarmı mesela bizim aynen senin dediğin gibi bir durum olduğunda yolarım onun saçlarını vücudundaki tüm tüyleri:eek:klava:

aaa bak sende mesala bunu yapabilirsin bacağının bir kısmına uyurken ağda yapıp çektiğini düşün kaydirigubbakcemile3

haklısın valla bacım boşver kaldırma orda uyusunn..
erkeklerin genetiğinde var ince düşünemiyorlar bizim gibi..

allah kahretmeye özelim kalmadı şurda ayol:eek:
kızzz merak ediyosanız özelden yazarım durumu :nazar: şincik şurda yanlış anlaşılmalara mahal fermiiyim:eek:

kız murat, siz beraber mi yaşıyorsunuz bakimm:eek:klava:

aşkolsun kızz çok kötüsünnnnnnn murat diyo bana utanmadan tüüüü:mymeka:
du ben bi ara resimlerimi mi koyyimm sana msn verimde kameramı mı açiiimm bilemedim valla .bildiğim tek şey depresyona girizgah yapmaya başladım gözün körolmasın emiiiikötükedihüso

Son düzenleyen: Moderatör:
X