sevgilisiyle,eşiyle kavga edenler küsenler sinirlenenler buyrunn içeri....

kelebenkım valla üzülme stres yapma
bılmıyorum ama benım sözlumle askım cok baskaydı onsuz nefes alamazdım sonra nolduysa bu hale geldık bılmıyoum ama bu aralar konusmuyoruz galıba zamana ıhtıyacımz var
aıle gercekten cok onemlı ben onun aılesını sevmek deıl haşa tapıyordum okadr ıyı bı aılesı vardıkı ınş hersey duzelıorde artık ıkımızde acı cekmeyız eğer hayrlısı ayrılmamız ıse ayrılmak en ıyısı dedım ama sımdık ınan kımseyle ılgılenemıyom hep onu arıyorum oyuzden kımseyı hayatıma alcak kadr guclu deılım bıdaha ayrılık yasycak kadar hıc deılım hayrlısı olsun aıle cok onemlı sımdık babasını arycam benı aramıs

canlarım yaa kıyamam ben sizeeee senağlama
hüzün yılı..seninde dediğin gibi streslidir siniri gecince zaten gelir hemencecik barışırsınız inş...
ugur böceğimmm senin içinde hep en güzeli olsunn hep en hayırlısı olsun (hepimiz için)
kelebeğimm..bi süre görüşmemek bence cok mantıklı cnkü insan rahatca düşünebiliyor..her şeyi kafasında ölçüp tartıyor..
duygumm bendede var bi ağlaklıkk negatiflikk yalnız değilsin canım

duygum belkı havadandır ya

huzun yılı dedıgın gıbı ıkınızınde zor zamanı oldugu ıcındır bence alttan al
erkekler ıs ve para sıkıntısında bole olurlar sen alattan al en ıyısı senı cok sevıyorum

kelebek yıne dıyorum zamansa ıstedıgın zamana yay

bocuk sanada cok uzuldum ne guzel demıssın o senı bırakmasıydı sen hıc bırakmıcakmıssın
aynı bende bıkere aıleme karsı onu yarı yolda bırakmadım ama o bana hep ayptı
yok ben uzulmıyım yok o ole olsun
yok aılesı
artık bende bıktım

herkeze zaman lazım kızlar
bazı seyler hayırlısysa bıle zamnı gelmeden olmuyo herseuın hayırlısı

ebrucumm yorumlarından anlaşılıo cok ii yüreklisin inşallah karşına hep seni gibi ii yürekliler cıkar

tabıkı aıle önemlı benımde neden ayrıldıgımı zaten bılıyorsunuz....
Detaylısını sevgım bılıyor ama...aıleydı aılemle dalga gecmesıydı...
O yuzden evlılık gibi cıddı bır sey oluncada malesef kı sevgılıyle degıl aıleylede evlenıyorsun helekı aynı sehırde yasanıyorsa o zaman cok daha zor bılmedıgın bır yasam seklı konusma seklı yemekler ayrı duzen ayrı ...saygı sevgı ayrı valla cok zor hemde cok...
Kızlar ne dıyelı işallah şu cuma gununde rabbım hem aıle yapısı bıze hemde ...
Aklı mantıgı bıze uygun aynı dılı konusacagımız kişilerle karsılastırırı mevlam...

Hakkımızda hayırlısını verırı...

her şey inşallah gönlümüzce olur kızlar.. buraya üzgün haberlerimizi diilde mutlu şeylerimizi yazarız inşallah..

papatya cım canım cok saol sende ole cnım

hepımıze allah en ıyısını versın
artık gercekten ıyı haberler topıgı acıp ısallah guzel seyler paylasırız

offf ben napcam
zaman istedim vermedi
ALLAH şahit EZANLAR üzerine yeminler etti
söylediği lafları anlatamam sizlere
ne git diyebiliyorum ne de kal nolucak bu halimiz
git desem olmuyo onun kadar beni seveni güven vereni olmaz bunu herzaman dedim
ama öte yandan diğer problemler, bunları açık açık nasıl konuşuyum
denilirmi her kavgada annen ya bize gelirse bizde kalırlarsa diye
sadece onla olsak ne güzel olurdu
bendemi kaynanayı sevmiyenler grubuna girdim ayyy bana ne oldu bu ben olamam
üstelik kadının bana birşey yaptığı yok bunlardan hiç haberi yok
ALLAHım ne zor napıcam ben ne ayrılabiliyoruz nede yürütebiliyoruz
neyin doğru neyin yalnış olduğunu bilmiyorum
offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

off bende kendımı ıyı hıssetımıyorum suan ya yıne geldıler bana
sonuna kadar savsın dıcem ama sızınde sorum sızle alakalı degıl cok zor

zaman zaman ah bu zaman bizden ne istiyo bilmiyorum
kafamı kurcalayan birşey var onunda bilmesini istiyorum
neden ailesiyle birlikte yaşamak istemediğimi yada olası bir boşanma olursa neden anne ve kız kardeşiyle yapamıycamı bilmesini istiyorum ama bunları söyledkten sonra tepkisi ne olur bilmiyorum..
sizce söylemek mi doğrusu söylememekmi?
onlar iyi insan olabilirler ama davranışları aralarındaki iletişimleri bana çok farklo
yani onlara göre normal olan birşey bana göre çok büyük bir saygısızlık
anlatabildimmi bu yüzden yapamam onlar alışkınlar birbirlerine dokunmuyo
anne oğul abi kardeş gibi değil bir arkadaş gibiler herşeyleri açık bir şekilde konuşuyolar
en yakın dostunla konuşur gibi yada herhangi bir arkadaşınla deli gibi kavga eder gibide kavga edebiliyolar...
anlatabildimmi acep ? desemmi bunlar bunlar beni rahatsız ediyo yarın birgün evlensek ben bunların benim evimde olmasını istemem diye

kelebeğim...
sen şimdi bunları görmediğin için yadırgıosun..ama onun içinde cok normal..pek anlayışla yaklasamaz bence ..
ama aynı ev meselesini bilmeli..yani sen kendi kendini yeme onunlada paylaş...sonraki zamanlarda cok büyük hsarlara sebep olmasın die..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…