-
- Konu Sahibi Sevgi Kelebexgxi
yani nasıl diyim boşanmasalar bile sanki her kavgada annesi kapıyı vurup kızını alıp bize gelirmiş gibi geliyo çünkü her kavgalarında mutlaka birisi evden gidiyo
bizim ayrı evimiz oluncada her kavgada kızını alıp gelicek ve bizim bütün huzurumuz gidicekmiş gibi geliyo onların huzursuzlukları kavgaları bizede yansıycak her kavgada olurmu gitmek
bilmiyorum kafam karışık hemde çok neyin doğru neyin yalnış olduğunu anlamıycak kadar
birde bana tutmuş sen kötü günümde yanımda olmassın diyo ya bizim iyi günümüz mü oldu
2,5 senedir senin hep kötü günlerin bunlar hergün ağzının içine bakıyorum aşkım iş buldum diycen diye
koyuyo işte bunlar adama gelsin yüzünede söylicem eğer msnde görüşürsek
kelebenk haklısın cnm boşver sen aynı evde yasamak cok kotu bısey bakmak ayrı bısey tabıkı bende ıstemezdım
ebru hayrlısı olsun bosver erkek adam dırenır savaşır ve sevdığını kazanır
benım sevgılım yok derdım yok
ebru ben gecen yıl 12 subatta sözlendım nışanıma 23 gun kala ayrldım ayrılmak zorunda kaldık
aman neysem dertlendrmen benı gene
off
zorunda kalmak cok kotu neyse aklına getırmıyım
bızde 11 subat tanısmıstıkkelebk aıle cok onemlı once aılede bırlık olcak ne o ya her kavgada bırı gıdıyo demek cok ayıp boşver cnm sana ve aılene yakısmaz bı aılemış gıbı
ebru ne haber canım kelebekım ..nasılsınız bakem guzeller...
bilmiyorum böcüğüm bilmiyrum
bizde ben kavganın k sını bilmem yoktur öle bağırış çağırış kapıyı vurup gitmeler
boşanma kelimesini kullanmalar bunları duyunca kafam karışıyo
ALLAHım bana hepimize güç kuvvet versin doğru yolu göstersin
evet duygum yine kavga oldu önceki sayfalarda var detaylar :((((
böcüğüm hayırlısı bilmiyorum eğer görüşürsek söylicem bir süre görüşmeyelim diye
çünkü ben şu an gerçekten iyi değilim bir tuhafım hayatımda olsunmu olmasınmı inan bilmiyorum
olmasa olmuyo olsa aile faktörü giriyo araya kafam karışık anlıyacağın