sevgilisiyle,eşiyle kavga edenler küsenler sinirlenenler buyrunn içeri....

Canim...
Bu tur karakterde olan bir insan evlenince degismiyor maalesef. esimde oyle...lafin ereye nasil gidecegini dusunmeden soyler, beni kalbimden yaralar, sonra gelir kedi gibi sirnasir ve af diler
1-2-3 iyi ama oyle olmaz ki !
kirilan kalp maalesef eski haline gelmiyor..
tavrini koymussun çok sevindim.
sokaga at demiyorsun tabiki ama seninde bir hayata, bir yuvaya sahip olmani hakediyorsun
yakinlarda bir ev tutabilirler en kotu ihtimalle.
ustelik bunu sana mecbur edemez...sen aylardir yillardir onu bekliyorsun
insallah ailesi bosanmaz, sizinde huzurunuz kaçmaz
canimsin...bi sure dusun bakalim...ne istediginden emin ol
asktan, sevgiden en çok onemli olan saygidir...

kelebenk haklısın cnm boşver sen aynı evde yasamak cok kotu bısey bakmak ayrı bısey tabıkı bende ıstemezdım
ebru hayrlısı olsun bosver erkek adam dırenır savaşır ve sevdığını kazanır
benım sevgılım yok derdım yok

yani nasıl diyim boşanmasalar bile sanki her kavgada annesi kapıyı vurup kızını alıp bize gelirmiş gibi geliyo çünkü her kavgalarında mutlaka birisi evden gidiyo
bizim ayrı evimiz oluncada her kavgada kızını alıp gelicek ve bizim bütün huzurumuz gidicekmiş gibi geliyo onların huzursuzlukları kavgaları bizede yansıycak her kavgada olurmu gitmek
bilmiyorum kafam karışık hemde çok neyin doğru neyin yalnış olduğunu anlamıycak kadar
birde bana tutmuş sen kötü günümde yanımda olmassın diyo ya bizim iyi günümüz mü oldu
2,5 senedir senin hep kötü günlerin bunlar hergün ağzının içine bakıyorum aşkım iş buldum diycen diye
koyuyo işte bunlar adama gelsin yüzünede söylicem eğer msnde görüşürsek

canım sana hak vermemek mumkun degıl sonuna kadar haklısın
acıkca konustugun ıcınde cok ıyı etmıssın
dusuncelerın dogru bende olsam aynılarını dusunurdum
ama hakkında hayırlısı dıyorum
sakın kafayla dusun karar ver kesken pısmanlıgın olmasın
ayrılmasalrda problem olcaklarını dusunuyosun
gun dogmadan neler dogar
herseyın hayısrlıs

saol bocukcum cok dogru allaha havale ettım hayırlısı olsun

ya senın sevdıgınmı var yokmu
sozlumusun nesın kız ben anlamadımkafamçokkarıştı

ebru ben gecen yıl 12 subatta sözlendım nışanıma 23 gun kala ayrldım ayrılmak zorunda kaldık
aman neysem dertlendrmen benı gene

kelebk aıle cok onemlı once aılede bırlık olcak ne o ya her kavgada bırı gıdıyo demek cok ayıp boşver cnm sana ve aılene yakısmaz bı aılemış gıbı

bilmiyorum böcüğüm bilmiyrum
bizde ben kavganın k sını bilmem yoktur öle bağırış çağırış kapıyı vurup gitmeler
boşanma kelimesini kullanmalar bunları duyunca kafam karışıyo
ALLAHım bana hepimize güç kuvvet versin doğru yolu göstersin

ebru ne haber canım kelebekım ..nasılsınız bakem guzeller...

ıyıyımj duygum sen nasılsın

bazı seyler aılede gorulmadeıgı ıcın ınsana ters gelıyo
gercekten belkı bolesı hayırlıdır kelebek
en tez zamanda alah yolunu acık etsın senın bugun cuma allah dualarımızı kabul etsın
zamana bırak canım ustune dusme
kendınıde uzme

sevgım ne oldu tatlım yınemı kavga oldu....

ebru canım ıyıyım bugun bıraz moralım bozuk o kadar...

böcüküm yaran kapanır bır tenem...aman ...hayırlısı be ...

az once esımle tartıştık cıkıp gıttı evden
gıderkende acıl bısey olmadıgı muddetce benı arama dedı
cok üzülüyorum bu aralar cok agrasıfım oda öyle hıc cekemıyoruz bırbırımızı
sanırım ben hamıle oldugum ıcın oda işten cıkarıldıgı ıcın streslı
senağlama

bılmıyorum ebrum be....uzurımde bır sey var adını koyamıyorum...
bır durgunluk bır negetıflık var...bende bılmıyorum....

hüzün yılı en vahım senınkı cnm eşın gelcktr gelınce gülümse sevdığını söle ustune gtme iş ve para konusu erkeklerı cok gerıyo sende uzulme tatlım bebeğıne bısey olur lutfenn

duygu laa hayrlı bısey cıktı ağzından gel öpem

evet duygum yine kavga oldu önceki sayfalarda var detaylar :((((
böcüğüm hayırlısı bilmiyorum eğer görüşürsek söylicem bir süre görüşmeyelim diye
çünkü ben şu an gerçekten iyi değilim bir tuhafım hayatımda olsunmu olmasınmı inan bilmiyorum
olmasa olmuyo olsa aile faktörü giriyo araya kafam karışık anlıyacağın

hüzün yılı ; böcüğünde dediği gibi ikinizde en hassas dönemdesinin bütün gerginlikler ondan
geçici hiç üzme kendini bebişin de üzülmesin Şeniz

aynı seylerı bende yasadım aılem mı sevdığım mı aılem dedım ınş pısman olmam bugun gene kaynımla konustum eskı kaynımla bısey deıyo bende demıyom hayrlısı senı bulur nasılsa kısmetın gelır hıc uzulme cnm ben hala cok sevyom ama yarın ne olcaz bılınmez bısey demıyok zamana ıhtıyac var bızdede rabbım kımseyı şaşrtmasın o benı yapamıyom dıe yarı yolda bırakmasydı sonsuz guvenırdım ama bıraktı sonra pısman olsada iş işten gectı

düşünüyorm eğer ki sevdiğim adam tek başına olsaydı yani sadece onunla evlenseydim düşünmeden evet derdim ona ama sadece onunla değil ailesiylede evleniyosun o zaman duraksıyorum
iyi bir kadın olabilir ama sorunları yaşantıları görgüleri bana göre değil hemde hiç
ALLAHım nasl birşeydir bu aklıma mükayet ol ((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…