Sevgilisinin ya da nişanlısının yolunu gözleyen, şafak sayanlar !

safak 21 hadi gel artik askerim seni cok özlüyorum

benim nişanlım asker değil,yaşlar 28 olunca:)
ama ayrı şehirlerdeyiz ve özlemenin ne demek olduğunu çok iyi bilirim bu yüzden bakmak istedim konuya....

hepinizi Allah kavuştursun inşallah....:Saruboceq:

benim nişanlım asker değil,yaşlar 28 olunca:)
ama ayrı şehirlerdeyiz ve özlemenin ne demek olduğunu çok iyi bilirim bu yüzden bakmak istedim konuya....

hepinizi Allah kavuştursun inşallah....:Saruboceq:

amin inşallah. sizide Allah kavuştursun.
a.s.

amin inşallah. sizide Allah kavuştursun.
a.s.

aminn canım sağolasın....2 günlüğüne gelmişlerdi bugün dönüyorlar...o kadar kötü oldumki bu sefer....her gidişi koyuyordu ama bu sefer daha bi kötü oldum...siz bide kaç ay bekliyorsunuz,Allah sabır versin....boshayallersmile

amiiiiin canim ama bizimde hasretimiz artik yavas yavas bitiyor 20 gün sonra askim yanimda olacak

slm kızlarrrrr allah sabır versin bende 2 yıl bekledim eşimi şimdi yeni evliyiz inş sizde kavuşursunz sevdiginize "rabbim o gün gelirde onun boynuna sıkıca sarılabilirmiyim" derdimherşey gelip geçiyor ayrılık aşkı tatlı kılıyor........

inş canm sevdigin nerede asker Allah kavuştursn hiç sıkma canını .Ben şöyle düşünmüşümdür "her güçlü aşk bir sınavdan geçer buda bizim sınavımız "birgün gelecek o günleri hatırlayarak gözlerin dolup tatlı bir tebessüm edeceksin

doğuda malesef canım. inşallah bizde öyle tatlı tebessümlerle hatırlarız bu günlerimizi her ne kadar canımızı çok acıtmış olsa da...:gitme:

Bende 10 gün sonra başlıyorum saymaya 155 gün inşaallaah uzun dönem çıkarmı bilinmez ama çıkarsa kaç gün olur hiç bilmiyorum

Son düzenleme:
doğuda malesef canım. inşallah bizde öyle tatlı tebessümlerle hatırlarız bu günlerimizi her ne kadar canımızı çok acıtmış olsa da...:gitme:

Mel_ay seninde çok az kalmış canım yaa Allah biran önce kavuştursun sizi inşallah.. Şimdiden hayırlı teskereler.. turkbayragi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…