Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normaldir canım...
Yalnız o vatandaşın arkadaşına ne oluyor allahallah...Yorum yapacak en son kişi...
Tabiiki için acıyor buna çok eminim ama bazen olmayınca olmuyor işte, zorlamamak lazım. Aşk bazen de bırakıp gitmesini bilmek demektir. Hiç değilse sevdiğin insanı bir öfkeyle, ya da sinirle anmıyorsun.
Ha elbette bu senin şu anda yaşadıklarını alıp götürmeyecek, herkesin acısı kendine büyüktür. Ama hiç değilse ayrılık acına bir de kırgınlık acını katmamış olacaksın. Dilerim toparlarsın bir an önce.
ben henüz silemedimde engelleyemedimde ,elim warmıo daha =( hem msnde de yok ztn belki o beni engellmiştir....
ben görmedim de ayrıldığımızda onu aramıştım
ısrarla aradım
açan olmadı.
en sonunda bi adam açtı.
telefonunu benim arabada unutmuş burak dedi.
tamam dedim.
işte nasihat verir gibi konuşmaları oldu.
bitirmiş burak kafasında falan dedi.
bende onun üzerine o bitiremez.çok seviyor.
bak telefonda ne diye kayıtlıyım dedim
oda baktı- "d...." diye kayıtlısınız dedi:))
normalde "aşkımm" dım ben.tabi benimki de sağlam şok.
inanmadım yani uzun süre-ismimle kayıtlı olduğuma...
Ben de günlerce silemedim engelledim, sildim geri açtım bi sürü saçma sapan şey.
Nihayetinde Cuma sabahı tamamen sildim ve o oldu. Mesajlarını, numarasını falan zaten ayrıldıktan 10 dakika sonra imha etmiştim. Yani zorlama kendini. İstemiyorsan silme.
Zaten Allasen silmek falan neymiş ki aslında?
Adamın kendisi çıkmış gitmiş hayatından, msn'de dursa nolur durmasa nolur.
Biten bitmiş zaten.
doğru söze ne hacet =)) ama olsun onu orda görmek bile ii gelio bazen. ooofff ooff nie war ki bu erkekler sanki
evet ben de 1,5 aydır arkadaşımın şifresiyle facebooka girip bakıyordum ... o gün girmişmi ; nete girdiyse işe gitmiştir... demek ki hayatta ; sağlığı yerinde ... arkadaşlarıyla mesajlaşmalarına filan bakıyordum... keyfi yerindeymiş... sanki bananeyse... ama evet hazır değildim tamamen çıkmasına hayatımdan... ama ben onunkinden çıkmıştım...
sonra ne oldu ; cuma günü benden önceki sevgilisini listesine tekrar eklediğine ve onunla iletişime geçme çabasına şahit oldum... yani hayatta ; sağlığı yerinde ; eskileri şimdiye getirme derdinde ; beni çoktaaaan unutmuş...
arkadaşımdan şifreyi değiştirmesini istedim... ve artık bilemeyeceğim hayatta mı değil mi ; kimle birlikte ; kimle ne yapmış... çünkü artık umurumda değil... ama ben buna hazırdım...
ve artık görmemem gerektiğinin bilincindeydim ; isabet oldu ...
elbet o zaman gelecek işte ... bir şey seni harekete geçirecek... yerimseniben
belliki sende baya üzülmüşsün ama atlatmış gbi görünüosun sanki.darısı başıma inş =) daha ilk gün bu hatta ilk saatler...şimdi brz dışarı çıkıcam ark.la kafa dağıtmak lzm brz :) hepinize teşekkrler. bi gelişme olursa paylaşırım burda mutlaka =)
ben de gidiyorum madem hepiniz kaçtınız... bir duş alacağım... akşam yemeği için anneme yardım edeceğim... sonra da kankaaam gelecek zaten ... öpüyorum hepinizi... :)
Birlikten böyle kuvvet doğar işte.
Şu internete aslında çık kızarım. Hayatımıza girdi gireli bi çoğumuzun çok canını yaktı.
Ama burada olduğu gibi işe yaradığı anlar olunca da iyi ki var diyorum.
Şu halimize bak. Bir sürü değişik yerden, değişik yaştan kadınız.
Birbirimizi yolda görsek tanımayız.
Ama burada birimizin derdi hepimizin derdi.
Kimi atlatıyor, kimi daha yeni başında...ama destek hepsine de aynı.
Daha biz de atlatamazsak bunu kimse atlatamaz.
Göreyim sizi kızlar.
ayyy kızlarr ne kadar ilerlemişsiniz..
EGEDENİZİ başına gelen çok üzücü bi olayda bence inanma eskiş sevgilisiyle evlilik falan yoktuk yalandır bence ben hiç inanmadım gör bak aha burayada yazıyorum
yesilgözlüMELEK dediydin dersin =)
kızlarr peki siz kaç yaşındasınız sevgilileriniz kaç yaşındaydı ?
Canım, ortamın dinozur sanırsam benim, ben 36 yaşındayım sevgilim 42 yaşındaydı.
Hayır diyorum ki hepiniz benden gençsiniz, ya hadi sizin benim kadar tecrübeniz yok diyorum ama bize ne oluyor ya bu yaşta? Deyim yerindeyse eşşşek kadar olduk artık.
Bu aşk denen illet ne yaş tanıyor, ne baş, ne tecrübe...poff yani.