Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Normaldir canım...
Yalnız o vatandaşın arkadaşına ne oluyor allahallah...Yorum yapacak en son kişi...

hiç sorma..
bende saf saf oturdum dinledim..
adama tek dediğim "burak nasıl iyimi??"
valla ben sizi biraz bilyiroum ama o kafasında bitirmiş senle ilgili konuştuk falan diye anlattı.
damarıma çok bastı.
seviyorsan bırak gelirse senindir gelmezse hiç senin olmamıştır dedi
bu laf bile koydu.
dış kapının mandalı bana ne yorum yapabiliyor..

Tabiiki için acıyor buna çok eminim ama bazen olmayınca olmuyor işte, zorlamamak lazım. Aşk bazen de bırakıp gitmesini bilmek demektir. Hiç değilse sevdiğin insanı bir öfkeyle, ya da sinirle anmıyorsun.

Ha elbette bu senin şu anda yaşadıklarını alıp götürmeyecek, herkesin acısı kendine büyüktür. Ama hiç değilse ayrılık acına bir de kırgınlık acını katmamış olacaksın. Dilerim toparlarsın bir an önce.

ama o sevgi geçmedikçe umudun da tükenmiyor be ellmacım ...
yani tamam ben cuma gününden önce de kabul etmiştim durumu ... şimdi kızıyorum ona ... yani belki de kızmıyorum bilemedim... sadece incindim ... ama o bilmiyor... neyse ya ama evet dediğin gibi çok kötü biten ilişkiler de var ; daha çok yaralayan ... sonuçta hepsi geçiyor işte ... önemli olan bizim ayağa kalkmak istememiz...

ben henüz silemedimde engelleyemedimde ,elim warmıo daha =( hem msnde de yok ztn belki o beni engellmiştir....

Ben de günlerce silemedim engelledim, sildim geri açtım bi sürü saçma sapan şey.
Nihayetinde Cuma sabahı tamamen sildim ve o oldu. Mesajlarını, numarasını falan zaten ayrıldıktan 10 dakika sonra imha etmiştim. Yani zorlama kendini. İstemiyorsan silme.

Zaten Allasen silmek falan neymiş ki aslında?
Adamın kendisi çıkmış gitmiş hayatından, msn'de dursa nolur durmasa nolur.
Biten bitmiş zaten.

ben görmedim de ayrıldığımızda onu aramıştım
ısrarla aradım
açan olmadı.
en sonunda bi adam açtı.
telefonunu benim arabada unutmuş burak dedi.
tamam dedim.
işte nasihat verir gibi konuşmaları oldu.
bitirmiş burak kafasında falan dedi.
bende onun üzerine o bitiremez.çok seviyor.
bak telefonda ne diye kayıtlıyım dedim
oda baktı- "d...." diye kayıtlısınız dedi:))
normalde "aşkımm" dım ben.tabi benimki de sağlam şok.
inanmadım yani uzun süre-ismimle kayıtlı olduğuma...

yani kötü olmuş be canım ... ama işte böyle birşey gerekiyor bize...

Ben de günlerce silemedim engelledim, sildim geri açtım bi sürü saçma sapan şey.
Nihayetinde Cuma sabahı tamamen sildim ve o oldu. Mesajlarını, numarasını falan zaten ayrıldıktan 10 dakika sonra imha etmiştim. Yani zorlama kendini. İstemiyorsan silme.

Zaten Allasen silmek falan neymiş ki aslında?
Adamın kendisi çıkmış gitmiş hayatından, msn'de dursa nolur durmasa nolur.
Biten bitmiş zaten.

doğru söze ne hacet =)) ama olsun onu orda görmek bile ii gelio bazen. ooofff ooff :KK43: nie war ki bu erkekler sanki

doğru söze ne hacet =)) ama olsun onu orda görmek bile ii gelio bazen. ooofff ooff :KK43: nie war ki bu erkekler sanki

evet ben de 1,5 aydır arkadaşımın şifresiyle facebooka girip bakıyordum ... o gün girmişmi ; nete girdiyse işe gitmiştir... demek ki hayatta ; sağlığı yerinde ... arkadaşlarıyla mesajlaşmalarına filan bakıyordum... keyfi yerindeymiş... sanki bananeyse... ama evet hazır değildim tamamen çıkmasına hayatımdan... ama ben onunkinden çıkmıştım...

sonra ne oldu ; cuma günü benden önceki sevgilisini listesine tekrar eklediğine ve onunla iletişime geçme çabasına şahit oldum... yani hayatta ; sağlığı yerinde ; eskileri şimdiye getirme derdinde ; beni çoktaaaan unutmuş...

arkadaşımdan şifreyi değiştirmesini istedim... ve artık bilemeyeceğim hayatta mı değil mi ; kimle birlikte ; kimle ne yapmış... çünkü artık umurumda değil... ama ben buna hazırdım...
ve artık görmemem gerektiğinin bilincindeydim ; isabet oldu ...

elbet o zaman gelecek işte ... bir şey seni harekete geçirecek... yerimseniben

evet ben de 1,5 aydır arkadaşımın şifresiyle facebooka girip bakıyordum ... o gün girmişmi ; nete girdiyse işe gitmiştir... demek ki hayatta ; sağlığı yerinde ... arkadaşlarıyla mesajlaşmalarına filan bakıyordum... keyfi yerindeymiş... sanki bananeyse... ama evet hazır değildim tamamen çıkmasına hayatımdan... ama ben onunkinden çıkmıştım...

sonra ne oldu ; cuma günü benden önceki sevgilisini listesine tekrar eklediğine ve onunla iletişime geçme çabasına şahit oldum... yani hayatta ; sağlığı yerinde ; eskileri şimdiye getirme derdinde ; beni çoktaaaan unutmuş...

arkadaşımdan şifreyi değiştirmesini istedim... ve artık bilemeyeceğim hayatta mı değil mi ; kimle birlikte ; kimle ne yapmış... çünkü artık umurumda değil... ama ben buna hazırdım...
ve artık görmemem gerektiğinin bilincindeydim ; isabet oldu ...

elbet o zaman gelecek işte ... bir şey seni harekete geçirecek... yerimseniben

belliki sende baya üzülmüşsün :KK43: ama atlatmış gbi görünüosun sanki.darısı başıma inş =) daha ilk gün bu hatta ilk saatler...şimdi brz dışarı çıkıcam ark.la kafa dağıtmak lzm brz :) hepinize teşekkrler. bi gelişme olursa paylaşırım burda mutlaka =)

belliki sende baya üzülmüşsün :KK43: ama atlatmış gbi görünüosun sanki.darısı başıma inş =) daha ilk gün bu hatta ilk saatler...şimdi brz dışarı çıkıcam ark.la kafa dağıtmak lzm brz :) hepinize teşekkrler. bi gelişme olursa paylaşırım burda mutlaka =)

evet canım ... çok mutluyken bir anda bitti benim... üzüldüm çünkü seviyordum ...
ama atlatıyorum ... burdayım çünkü sizin de atlattığınıza şahit olmak istiyorum...
ellmacım bana en başından beri çok destek oldu ... en üzüldüğüm de bir hafta önce onun ayrılık acısıyla karşılaşmak oldu...

evet; yalnız kalmaa... kafanı dağıtmayı iste zaten ...
paylaş mutlaka ... ağlamak istediğinde ağla ... yani hiç zorlamaa... içinden geldiğince yaşa acını ... öyle yapıyoruz hepimiz... benim 2 hafta önceki mesajlarım şimdikilerden çok farklı... her an değişiyor hissettiklerimiz... ama en güzeli hergün daha az yanıyor canımız... :teselli:

ben de gidiyorum madem hepiniz kaçtınız... bir duş alacağım... akşam yemeği için anneme yardım edeceğim... sonra da kankaaam gelecek zaten ... öpüyorum hepinizi... :)

Birlikten böyle kuvvet doğar işte.
Şu internete aslında çık kızarım. Hayatımıza girdi gireli bi çoğumuzun çok canını yaktı.
Ama burada olduğu gibi işe yaradığı anlar olunca da iyi ki var diyorum.
Şu halimize bak. Bir sürü değişik yerden, değişik yaştan kadınız.
Birbirimizi yolda görsek tanımayız.
Ama burada birimizin derdi hepimizin derdi.
Kimi atlatıyor, kimi daha yeni başında...ama destek hepsine de aynı.
Daha biz de atlatamazsak bunu kimse atlatamaz.
Göreyim sizi kızlar.

bende geldim geri gidiyorum ama. yemek falan yiyip biraz derslere bakıp gelicem.
öpüldünüz yine.

Birlikten böyle kuvvet doğar işte.
Şu internete aslında çık kızarım. Hayatımıza girdi gireli bi çoğumuzun çok canını yaktı.
Ama burada olduğu gibi işe yaradığı anlar olunca da iyi ki var diyorum.
Şu halimize bak. Bir sürü değişik yerden, değişik yaştan kadınız.
Birbirimizi yolda görsek tanımayız.
Ama burada birimizin derdi hepimizin derdi.
Kimi atlatıyor, kimi daha yeni başında...ama destek hepsine de aynı.
Daha biz de atlatamazsak bunu kimse atlatamaz.
Göreyim sizi kızlar.

Kesinlikle haklısın ellmacığım
Yalnız bir de şöyle bir durum var,yapacak olan zaten bir şekilde yapıyordu ama ortaya çıkması uzun zaman alıyor,belki de çıkmıyordu daha önceden...
İnternet evet aldatmaları çok kolaylaştırdı ama,yakalamak da,neti bilen insan için elbette,kolaylaştı.

ayyy kızlarr ne kadar ilerlemişsiniz..
EGEDENİZİ başına gelen çok üzücü bi olayda bence inanma eskiş sevgilisiyle evlilik falan yoktuk yalandır bence ben hiç inanmadım gör bak aha burayada yazıyorum
yesilgözlüMELEK dediydin dersin =)

kızlarr peki siz kaç yaşındasınız sevgilileriniz kaç yaşındaydı ?

ayyy kızlarr ne kadar ilerlemişsiniz..
EGEDENİZİ başına gelen çok üzücü bi olayda bence inanma eskiş sevgilisiyle evlilik falan yoktuk yalandır bence ben hiç inanmadım gör bak aha burayada yazıyorum
yesilgözlüMELEK dediydin dersin =)

kızlarr peki siz kaç yaşındasınız sevgilileriniz kaç yaşındaydı ?

Canım, ortamın dinozur sanırsam benim, ben 36 yaşındayım sevgilim 42 yaşındaydı.

Hayır diyorum ki hepiniz benden gençsiniz, ya hadi sizin benim kadar tecrübeniz yok diyorum ama bize ne oluyor ya bu yaşta? Deyim yerindeyse eşşşek kadar olduk artık.

Bu aşk denen illet ne yaş tanıyor, ne baş, ne tecrübe...poff yani.

aşkın ne olduğunu çok acı bir şekilde geçmişte tecrübe ettim ve terkedildim

yıllarca kapanmayan yaramı saran sevgili eşime bu dönemin sonunda aşık oldum.

ne yaptıysam hayatımda aşk için yaptım ne sevgililerim için,ne de kendim için.

çok şükür mutluyum ve eşime aşığım

ama bu kulüpteki arkadaşlarımın yaşadıklarını öyle iyi anlıyorum ki.

eşimle de ayrıldığımız dönemler de olmuştu ayrıca.

Tanrı dan aşklarınızı hakedecek kişileri karşınıza çıkarmasını diliyorum ve bunun olacağını da samimiyetle hissediyorum

bilmem siz sever misiniz ama ben Pakize Suda nın aşkla ilgili sözlerini ve hislerini kaleme alışını çok severim ve sizinle paylaşmak isterim..

onunla bitmeyen bir kavganiz var.

karsi oldugunuz siddet bile olagan gelmeye basladi.

ona aci vermek, canini yakmak istiyorsunuz;

hatta zaman zaman öldürmek.

öfkelisiniz,diş biliyorsunuz.

nefretinizi yüzüne haykirmak için sabahi zor ediyorsunuz.

sizi sinirlendiriyor.

telefonlarda tartisiyor, her bulusmada küsüyorsunuz.

hayatinizda yolunda gitmeyen her seyin müsebbibi o;

öyle düsünüyorsunuz.

kiskançliginiz paranoya derecesine vardi.

ona hiç güvenmiyorsunuz.

kendinize de güveninizi kaybettiniz.

sik sik onu aldatmayi hayal ediyorsunuz.

daima husursuz,

marazi ve huysuzsunuz.

terk etmek istiyorsunuz,

onu, bu sehri...

aldiginiz hiç bir karari uygulayamiyorsunuz.

hayatinizda hiç bu kadar mutsuz olmadiniz.

o halde siz,

fena halde asiksiniz !

o halde sizin,
özlemleriniz dayanilmaz,

kavusmalariniz deprem gibi,

sevismeleriniz çilgincadir

Canım, ortamın dinozur sanırsam benim, ben 36 yaşındayım sevgilim 42 yaşındaydı.

Hayır diyorum ki hepiniz benden gençsiniz, ya hadi sizin benim kadar tecrübeniz yok diyorum ama bize ne oluyor ya bu yaşta? Deyim yerindeyse eşşşek kadar olduk artık.

Bu aşk denen illet ne yaş tanıyor, ne baş, ne tecrübe...poff yani.

ben de arkandan geliyorum sanırım... ben 27 ; eskii sevgilim 30 ...

ellmacım sen eşşek kadar filan diilsin ...
eşşek olanlar başkası ve maalesef eşşek her zaman eşşek sen öle düşün en iyisi...
ayy bu arada ben eşşek derdim sevgilime ; o da bana sıpa ...
ben de derdim ki yaa buldun benim gibi çıtırı ; çok şanslısın diyodum...

acaba o kız kaç yaşında yaaa... yani eski sevgilisi...
hata ben de galiba ; saf gibi geçmiş geçmiştir deyip hiçbir şey sormamıştım...
keşke sorsaymışım o zaman belki göz açtırmazdım ...

ama biliyorum ki en uzun süren ilişkisi benim ; tek ayrılmak istediği sevgilisi benim... çünkü en çok emek ; değer veren benim... ayy ne özelim ne özelim ... :1shok:

X