- 17 Nisan 2008
- 3.009
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu durum sırf bende mevcut değilmiş demek ki :roflol::roflol::roflol:
ne yapiyorsunuz kizlar ben geldim yarin icin pastami filan yaptim bi kac arkadas gelicek yarin beni aramicak gibime geliyor offf icimDE BI SIKINTI VAR YARIN NASIL OLURUM ARAMAZSA BIR HAFTA ARAMADI BU ADAM BENI TINLAMIYOR COK ZORUMA GIDIYOR
ya gunler su gıbı gecıyomu desem gecmıyomu desem
ben ısterdım bugun onla el ele gezmeyı bugun carsıda herkezı ona enzettım ya
ne yapiyorsunuz kizlar ben geldim yarin icin pastami filan yaptim bi kac arkadas gelicek yarin beni aramicak gibime geliyor offf icimDE BI SIKINTI VAR YARIN NASIL OLURUM ARAMAZSA BIR HAFTA ARAMADI BU ADAM BENI TINLAMIYOR COK ZORUMA GIDIYOR
gidemedi işte.. saat 20.22 .. ama banada yazmıyor ay biriylemi konusuyorki..
ya aslında pek de fena bişi deil sanki, istemezmisiniz sevgiliniz msn.de kimle ne konuşuyo bilmek :jeyyar:ama gerçi bilmek de istemeyiz belki, göreceklerimizdense hiç görüp bilmemek belki daha iidir kafamçokkarıştı
kızlar cok merak ettm su programı kötükedihüso
yapsammıkı acep
sen 15 gecemı cıkmıstın 7 dakkamı oldu yanı
Ay ınsahllah kızlar yaaa yarın sıze haber edıcem eger bısey yapmazsa bıseyler düsünelım ama acaıp dokunur yaaa ay ay heyecanlıyım ıyıkı varsınız sekerlerım üff ya mısafır geldı ne güzel dus alıp keyıf yapıcaktım amann yaa
offf yaaa... ben de sabah servis beklerken sağıma soluma baktım... kimler var diye...
kimseyi beğenmedim... benim aptal hepsinden güzeldi... öle çok güzel diildi ama bana güzeldi... kimseleri benzetemiyorum yani ben...
zaman su gibi geçio ama geçerken içimizden de bişiler sürükleyip götürse ya... benneyaptımki
yok anam yok tek sende diila.s ben derdimki yanımda arkadasıma kıs su benımkımı bı bak derdım :roflol: derdıkı yok beee benzemıo bıle derdı:roflol: