Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

benim başka bi ex sevgilim msn.den beni deli ederdi, iletilerine neler yazardı neler, tam böle ortada bırakcak muallakta bırakcak deli etcek iletiler, my queen falan ,şarkı sözleri,anlamlı sözler falan ben içten içe yerdim kendimi yerdim,deli olurdum ama asla hiç cevap vermedim,iletime de bişi yazmadım,onada sormadım ne demek bu yazdıkların falan diye,sanki hiç görmüyomuşum gibi yaptım.öle dururduk msn.de.hele o iphonedan bağlanıyodu son zamanlarda,24saat msndeydi, bende giriodum konuşuruz belki falan diye ama saatlerce günlerce öyle beklerdik,ne o yazardı ne de ben, kırk yılın başı bi yazardı,onda da maç muhabbeti yapardık,fb-gs çekişmesi tv.deki programlar hakkında falan konuşurduk,o öle konuştukça ben daha da inat bi şekilde iştirak ederdim ona.son 2 haftaya kadar öleydi, sonra ondan yine bir kazık yiyince (ki size linkini vermiştim sayfaların birinde,tekrar vercem linki, bi okuyun) msn.imden sildim, adresimi de değiştirdim,artık hiçbi iletişimim kalmadı. ama bu asıl sevdiğim kişi deil,başka bi eski sevgilim

walla öle msnde olupda konusamamak ınsanı uzer:1no2:

kızlar slm
nasılsınız yıne cok yol kat etmıssınız
sevındırıcı hbr varmı...

ben bugun moralsızım
bugun 4ay bıttı
cok moralım bozuk
artık DAYANAMIYORUM

bugün gerçekten yoğundum işte... öğlene kadar aklıma gelmedi... öğlen iş çıkışı cts ve hava güzeldi... ve ben eve geldim... onla dışarda elele dolaşmak gibi bir planım yoktu ; olamayacaktı... :1no2:.

bu arada sen söyleyince aklıma geldi... benim de 2 ay bitti...

offf ... içimden tamamen çıkmasını istiyorum... senağlama

tatlım burda erkekler askere gıderken dawul zurnayla gıderler adettena.s dıger yerılerı bılmıorum.....benımkı olayı abarttı ızne gelınce de dawul caldırıoa.s bakmış olmamak için ışıgı yanmayan odanın camından baktım gormesın dıe:eek:

bılıyorum canım bızım burdda oledr
senınkı abartmıs bırazcık
okadar olsun
cocuk sesını sana duyuruyor dımı

insan uyuz olur ya msnde bekle bekle yazmazsa bısıkafamçokkarıştı sakın bişi yazma hatta bişi yazmıosa cık bence umursamadıgını düşünsün:nazar:

canım yazma bencede cık daha ıyı

kızlar cam cok yavas sınır geldı kac dkkdr beklıyom ya

okadar olsun

ewet canım abarttı bıraz:eek: bende düğün oluo sandım bbaktım benimkinin arabası ve 10 ane daha araba arkadasları toplanmış ortada bır dawulcu:roflol: :roflol:

ya aslında pek de fena bişi deil sanki, istemezmisiniz sevgiliniz msn.de kimle ne konuşuyo bilmek :jeyyar:ama gerçi bilmek de istemeyiz belki, göreceklerimizdense hiç görüp bilmemek belki daha iidir kafamçokkarıştı

ya aslında pek de fena bişi deil sanki, istemezmisiniz sevgiliniz msn.de kimle ne konuşuyo bilmek :jeyyar:ama gerçi bilmek de istemeyiz belki, göreceklerimizdense hiç görüp bilmemek belki daha iidir kafamçokkarıştı

aman hiç görmemek daha iyi:1no2: bütün kızlarla aşkımlı cicimli konustugunu görcez kesinkötükedihüso

bugün gerçekten yoğundum işte... öğlene kadar aklıma gelmedi... öğlen iş çıkışı cts ve hava güzeldi... ve ben eve geldim... onla dışarda elele dolaşmak gibi bir planım yoktu ; olamayacaktı... :1no2:.

bu arada sen söyleyince aklıma geldi... benim de 2 ay bitti...

offf ... içimden tamamen çıkmasını istiyorum... senağlama

ya gunler su gıbı gecıyomu desem gecmıyomu desem
ben ısterdım bugun onla el ele gezmeyı bugun carsıda herkezı ona enzettım ya

kızlar msnden cıktım ya..
b.. tam 19.15de girmişti
bir saat durur genelde net kafede olduğu için..
inadına 20.15de girdim.. bakalım cıkacak mı şimdi.. yoksa oyalanacak mı

okadar olsun

canım ya bu arada kendi ay hesabımdan sana bişiler yazmayı atladım... :eek:

umarım artık ay filan saymayız yaaa... ben çünkü zaman geçtikçe kendime kızıyorum hala onu düşünüyorum diye... ama tabii senin durumun benden farklı...

X