Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ben bunu yaşamamak için msnden sildim onu... o beni görebiliyor ama silmemiştir sanmıyorum... eski sevgililerine karşı vefa borcu var ya ondan kesin silmemiştir ... :kızgın:

ama onu sildiğimi biliyor... yazarmıyım diye beklemiyor yani...

silin kızlar yaaa... ama engellemeyin... onlar sizi görsün; siz görmeyin... Çok üzgünüm çoook

sıldım canım bende
oda baya sonra gordu sıldıgımı ve oda beı sıdı
ama ıkmızde sıfrelerımızı bılıyoruz ve ben onunkını hergun acıyorum off vazgecemedım napıuyım

gitti kızlar:) 46 geçiyor...

ohh
valla dedıgın gıbı oldu canım

evet,hatta 1yıl 3 ay durup aradım :eek: şimdi bekle ki zaman geçsin,benimkinin kafasına dank etsin, o arıycağımı düşünüyodur hep haklı olarak şutarafagitti

bencede canım senınkı emınım beklıyodur
bı yıl bekler artık m
ohh beklemek nasılmıs gorsın
arama sakınsengözlerimebaksanab

sıldım canım bende
oda baya sonra gordu sıldıgımı ve oda beı sıdı
ama ıkmızde sıfrelerımızı bılıyoruz ve ben onunkını hergun acıyorum off vazgecemedım napıuyım

Bence bakma bundan sonra...Baktıkça hayatından çıkarman zorlaşır...Ben de bakıyordum ilk başlarda,ama artık bıraktım bakmayı...Ne facebook a ne msn e...Hiç birine...Arada bir istek geliyor,ancak inatlaşıyorum kendimle bakmamak için...Bence sen de böyle yap...

Bence bakma bundan sonra...Baktıkça hayatından çıkarman zorlaşır...Ben de bakıyordum ilk başlarda,ama artık bıraktım bakmayı...Ne facebook a ne msn e...Hiç birine...Arada bir istek geliyor,ancak inatlaşıyorum kendimle bakmamak için...Bence sen de böyle yap...

ewet bencede bakmamak gerek:1no2: onun facebook sıfresını bılıodum hergun gırıodum sonunda facebook hesabını kapattımkötükedihüso msn sıfresını de degıstırdım artık gırmıorum:1no2: oh be dunya warmıssengözlerimebaksanab

yaa bı ara yapmadım soz verdım kendıme ama yıne basladım
belkı hanı bırı varsa bılıyım umudum kırılsın dıye
belkıde hala kımse olmaması bana seslenmesı nıcıyle
ne bılıyım ya bı yl ıstıyorum aslında

yok cicim yok bu programı bitek KK biliyo:enbuyukkk::enbuyukkk:

yapıyımmı sızce
anlarmı kızlar ya
bıde bole denesmmı
ama anlarsa rezıl olurum valla

msnde ilgisini çekmeye çalış:nazar: iletine çok mutluyum falan yaz:nazar:

su msn de ne yazcagımada karar veremıyorum bı turlu ya

ewet bencede bakmamak gerek:1no2: onun facebook sıfresını bılıodum hergun gırıodum sonunda facebook hesabını kapattımkötükedihüso msn sıfresını de degıstırdım artık gırmıorum:1no2: oh be dunya warmıssengözlerimebaksanab

naıl degıstırdın onun sıfresını:bbo:

Aslında şimdi bir itiraf yapmam gerek,bir iki hafta önce bir esti,kendime söz geçiremeyip baktım...Gördüğüm şey de beni pek şaşırtmadı aslında...Gene bir yerlere üye olmuş(Arkadaşlık sitesi olarak...İsim vermek yasak,o yüzden isim veremiyorum)...Yaa bu erkek milleti akıllanmaz...
Amaan bana ne sevgilisi düşünsün :dilcikar:

Son düzenleme:
Aslında şimdi bir itiraf yapmam gerek,bir iki hafta önce bir esti,kendime söz geçiremeyip baktım...Gördüğüm şey de beni pek şaşırtmadı aslında...Gene bir yerlere üye olmuş...Yaa bu erkek milleti akıllanmaz...

sen nezamandır ayrısın
ben bazen kacırıyorum kusura bkma
benımkının uyelık bıseyını grmedım
bı face gırıyo
oda bıse yapmıyo
ama cok korkuyorum ya bırı gırerse hayatına
senden baskkasıyla evlenmıcem dedı ayrılırken ama
butun hepsı gıbı buda fos cıkabılırsenağlama

bu kavgayı yaşamayın kendinizle... silin gitsin :lepi:

sen nezamandır ayrısın
ben bazen kacırıyorum kusura bkma
benımkının uyelık bıseyını grmedım
bı face gırıyo
oda bıse yapmıyo
ama cok korkuyorum ya bırı gırerse hayatına
senden baskkasıyla evlenmıcem dedı ayrılırken ama
butun hepsı gıbı buda fos cıkabılırsenağlama

İki ay oldu canım...
Yok sorun değil :1hug:
Görmediysen iyi bir yerde aslında...Çünkü benim gördüğüm yerler pek de parlak değil...Adam iyiden iyiye dağıttı benden ayrıldıktan sonra...
Hayatım o ihtimal senin için de geçerli...Belki onu unutturacak biri girer hayatına,bunu kim bilebilir ki?

Aslında şimdi bir itiraf yapmam gerek,bir iki hafta önce bir esti,kendime söz geçiremeyip baktım...Gördüğüm şey de beni pek şaşırtmadı aslında...Gene bir yerlere üye olmuş(Arkadaşlık sitesi olarak...İsim vermek yasak,o yüzden isim veremiyorum)...Yaa bu erkek milleti akıllanmaz...

ben de öle bi olaydan sonra zaten bakmıyorum artık facebook sayfasına... arkadaşımın sayfasından bakıyordum... ondan da şifresini değiştirmesini istedim... o da değiştirdi hemen... eveeet geçen cumadan beri bakamıyordum...

ama ben de itiraf ediyorum... onun arkadaşının profilinde bişiler yazmış onu gördüm az önce... yani hayatta olduğunu biliyorum şu an... en iyisi arkadaşını da listeden silmek sanırım... severdim de çocuğu ama neyse ... banane demi... CADIARZU

bendemı ole yapsam:nazar:
o yapsın ıstıyorum
degıssın ozaman benım ıcın bıseler degısır dıyorum
ılk uzulurum ama ıyı olur
oda yapmıyo bole gıdıyo ıstefisfisfis

walla hergün msn ine bakıodum falan stres oluodum:çok üzgünüm: şimdi şifreyi değiştirince şifreyi bile hatırlamıorum:uhm: iyi oldu:lepi:

İki ay oldu canım...
Yok sorun değil :1hug:
Görmediysen iyi bir yerde aslında...Çünkü benim gördüğüm yerler pek de parlak değil...Adam iyiden iyiye dağıttı benden ayrıldıktan sonra...
Hayatım o ihtimal senin için de geçerli...Belki onu unutturacak biri girer hayatına,bunu kim bilebilir ki?

senınde yenıymıs baya yahu
ole seyler yapsa belkı sogurum dıyorum
sogumakta gelmıyo ıcımden
onun yuregını ole ıyı tanıyoumkı
kotu bıse konduramıyorum ona ya
suan baskasını hıc dusunenıyorum hayatımda ıstemıyorum rsmen ya

ben de öle bi olaydan sonra zaten bakmıyorum artık facebook sayfasına... arkadaşımın sayfasından bakıyordum... ondan da şifresini değiştirmesini istedim... o da değiştirdi hemen... eveeet geçen cumadan beri bakamıyordum...

ama ben de itiraf ediyorum... onun arkadaşının profilinde bişiler yazmış onu gördüm az önce... yani hayatta olduğunu biliyorum şu an... en iyisi arkadaşını da listeden silmek sanırım... severdim de çocuğu ama neyse ... banane demi... CADIARZU

ıster ıstemez ınsan merak edıyo ve onunde ımkan vrken bakıyosun yanı
sen baya ıleledın canım valla
bızlerı solda sıfır bıraktın
kontrolune hayranım
ama senın olayında farklı

senınde yenıymıs baya yahu
ole seyler yapsa belkı sogurum dıyorum
sogumakta gelmıyo ıcımden
onun yuregını ole ıyı tanıyoumkı
kotu bıse konduramıyorum ona ya
suan baskasını hıc dusunenıyorum hayatımda ıstemıyorum rsmen ya

ben de beni o kadar incitebileceğini hiç düşünmezdim... benden önceki sevgilisiyle tekrar iletişime geçmesi gibi... ama iyi oluyor evet... soğuyorsun ... zaten hala sevdiğin için birşey konduramıyorsun... o hala aklında siz mutluyken nasılsa öyle...

valla sizin ki zorunluluktan olmasa boşver diyeceğim ama diyemiyorum... sevgilin sana sevgisinin bittiğini söylemedi çünkü... ondan duymadın bunu... o yüzden unutman zaman alıyor ... ve bu yüzden ben hızla yol alıyorum... :1closedeyes:

Kızlar buradayım ben, okumayı ancak bitirdim, maşallah hızınıza yetişilmiyor, ama pek yazasım yok, izliyorum sizi :)

X