Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ne yapiyorsunuz kizlar ben geldim yarin icin pastami filan yaptim bi kac arkadas gelicek yarin beni aramicak gibime geliyor offf icimDE BI SIKINTI VAR YARIN NASIL OLURUM ARAMAZSA BIR HAFTA ARAMADI BU ADAM BENI TINLAMIYOR COK ZORUMA GIDIYOR

ne yapiyorsunuz kizlar ben geldim yarin icin pastami filan yaptim bi kac arkadas gelicek yarin beni aramicak gibime geliyor offf icimDE BI SIKINTI VAR YARIN NASIL OLURUM ARAMAZSA BIR HAFTA ARAMADI BU ADAM BENI TINLAMIYOR COK ZORUMA GIDIYOR

hoşgeldin cicimmmmm:1hug: :1hug: aramazsada ona çok kötü plan düşünürüz hep beraberkötükedihüso sen sıkma canını

ya gunler su gıbı gecıyomu desem gecmıyomu desem
ben ısterdım bugun onla el ele gezmeyı bugun carsıda herkezı ona enzettım ya

offf yaaa... ben de sabah servis beklerken sağıma soluma baktım... kimler var diye...
kimseyi beğenmedim... benim aptal hepsinden güzeldi... öle çok güzel diildi ama bana güzeldi... kimseleri benzetemiyorum yani ben...

zaman su gibi geçio ama geçerken içimizden de bişiler sürükleyip götürse ya... benneyaptımki

:teselli::teselli::teselli:

Canım benim...Üzülme diyeceğim sana ama,elde değil üzülmemek...Yarın sakın moralini bozma...Ya da en azından bozmamaya çalış...Bu kadar önemli günde bile aramazsa hay ben onun...klava:klava:klava:

iyiyiz hayatım sende biraz rahatla hele bi yarın olsun bakalım aramazsa ondan sonra üzül eğer d.gününü kutlamazsa çok ayıp etmiş olur bence ama kutlıycak bence kızlar sizce?

ya aslında pek de fena bişi deil sanki, istemezmisiniz sevgiliniz msn.de kimle ne konuşuyo bilmek :jeyyar:ama gerçi bilmek de istemeyiz belki, göreceklerimizdense hiç görüp bilmemek belki daha iidir kafamçokkarıştı

kızlar cok merak ettm su programı kötükedihüso
yapsammıkı acep

Ay ınsahllah kızlar yaaa yarın sıze haber edıcem eger bısey yapmazsa bıseyler düsünelım ama acaıp dokunur yaaa ay ay heyecanlıyım ıyıkı varsınız sekerlerım üff ya mısafır geldı ne güzel dus alıp keyıf yapıcaktım amann yaa

gidicek birazdan yine kalıcam böyle..
ya ço kseviyorum nefes alamıyorum onsuz.
hayattan koptum resmen.

sen merak etme sengözlerimebaksanab süründürme uzmanı blackgirl onada sürünmesi için planlar düşünürsengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanab

kımseyı begenemıyorum bend eama hep onu gormek ıstedım
ya bırıyle gorurse dıyede ole korkytumkı

yok anam yok tek sende diila.s ben derdimki yanımda arkadasıma kıs su benımkımı bı bak derdım :roflol: derdıkı yok beee benzemıo bıle derdı:roflol:

ben bu konuda şanslıyım sanırım... gözlerim bozuk... lens filan var ama arttı galiba numaralar... belki de karşılaşmışımdır da farkında değilimdir... kaydirigubbakcemile3

ben zaten hiç istemiyorum onu görmek ; onunla karşılaşmak filan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…