- 20 Haziran 2008
- 10.032
- 4
kızlar oncelıkle hepnıze sabır dılıyorum.Allah gonlunuzdekı herseyı versın.mutlu olun inşallah.bugun oglen yazılarınızı okudum.bırınız fal baktırdım dedı ankarada.cıktı soyledıklerı dedı.sımdı sılınmıs hangınızdı acaba?bende gıtmek ıstıyorum bılen bırıne.bana ozelden adresı verebılırmısınız?
ah be tatlım kıyamam sana:çok üzgünüm: azcık kendi haline bırak bakalım seninkini
hayatım bıraktım kendi haline.
olay şu:face de ilişki durumu karmaşıktı.düzelt dedim.düzeltmedi.başka arayışlar içinde misin sinir etme dedim.he dedi.iyi zaten yaranamadım sana git elalemle konuş.ne yaparsan yap dedim.bitirelim mi zeynep dedi.öyle mi istiyosun dedim.sen? dedi.
ben sana sordum dedim.üzülüyorum sen de üzülüyorsun dedi.çgüle güle onur dedim.kapadım cami.bu kez ne sinirle ne tartışmayla bitti kib dedim.tekrar cam daveti gönderdi.reddettim.açsam biliyorum ki aşkım bitanem ben seni bırakabilir miyim diyecekti.ama ben reddettim.konuşmucaz mı dedi.kimle konuşcam durup dururken beni bırakan adamla mı dedim.belki daha sonra ama şimdi değil kib dedim.yazmadı bidaha.sonra da engelledi beni.ay ya çok üzgünüm.arar mı dersiniz.senağlamasenağlama
hayatım bıraktım kendi haline.
olay şu:face de ilişki durumu karmaşıktı.düzelt dedim.düzeltmedi.başka arayışlar içinde misin sinir etme dedim.he dedi.iyi zaten yaranamadım sana git elalemle konuş.ne yaparsan yap dedim.bitirelim mi zeynep dedi.öyle mi istiyosun dedim.sen? dedi.
ben sana sordum dedim.üzülüyorum sen de üzülüyorsun dedi.çgüle güle onur dedim.kapadım cami.bu kez ne sinirle ne tartışmayla bitti kib dedim.tekrar cam daveti gönderdi.reddettim.açsam biliyorum ki aşkım bitanem ben seni bırakabilir miyim diyecekti.ama ben reddettim.konuşmucaz mı dedi.kimle konuşcam durup dururken beni bırakan adamla mı dedim.belki daha sonra ama şimdi değil kib dedim.yazmadı bidaha.sonra da engelledi beni.ay ya çok üzgünüm.arar mı dersiniz.senağlamasenağlama
ama tatlım ılıskı durumunda karmasık yazması cok kotumukı:uhm: sonucta ılıskı war anlamına gelmıomu:uhm:
geldım bennnnnnnnnnnn............
cnm yani evt orası öyle.ama ne biliyim.değiştir dedim.o öylesine bi konuşmaydı aslında.ama surat astgım yalan değil.yine de ayrılması mı gerekirdi.basna soruyo bide sen? diye.benim yok dememi bekliyor.alıştı artık.beyefendi bitirelim mi der ben yok derim.bitirmeyelim derim.yada ok dedimse de cam daveti yollucak da onur bana iyi konuşacvak da ben yok git dicem.hayatta yapmazdm öle bişi.ama bu kez artık gururum kırıldı.bu konuşmada ayrılık olur mu yaa.senağlama
KIZLAR KENDIMIZE GELELIM YA BUNLAR KENDILERINI IYICE BI B.. sandilar NE OLUYOR YAA AGLA DÜSÜN ADAMLARIN UMRUNLARINDA DEGIL YA BANA NERDEN BILMIYORUM AMA ACAIP GÜC GELDI NE ÜZÜLÜYORUMKI BI KERE BENI SEVEN ADAM BIRAKMAZ BIRAKIYORSA KENDI BILIR ERKEKMI KALMADI YA ELBET KARSIMIZA ADAMGIBI BIR ADAM CIKICAK KENDIMIZI BUNLARA EZDIRMEYELIM GÜCLÜ OLALIM BUNLARI YENELIMMMM
anammmmmmmmmmmm bunun aKLI BaSına yeni geldı jelıbonum iyimisin sen bak yicem seni heeee herhalde başka erkek mı yok yaaa ama yerlerı ayrı silinmez o başka onemlı onlan ileriki hayatımzda hayatlarımıza girmelerini engellemek tek sey bu yaaaa
KIZLAR KENDIMIZE GELELIM YA BUNLAR KENDILERINI IYICE BI B.. sandilar NE OLUYOR YAA AGLA DÜSÜN ADAMLARIN UMRUNLARINDA DEGIL YA BANA NERDEN BILMIYORUM AMA ACAIP GÜC GELDI NE ÜZÜLÜYORUMKI BI KERE BENI SEVEN ADAM BIRAKMAZ BIRAKIYORSA KENDI BILIR ERKEKMI KALMADI YA ELBET KARSIMIZA ADAMGIBI BIR ADAM CIKICAK KENDIMIZI BUNLARA EZDIRMEYELIM GÜCLÜ OLALIM BUNLARI YENELIMMMM
belkide cevremızde bıze yakın krıterlerımıze uyan bırı olmadıgı ıcın unutamıoruz eskıyı:çok üzgünüm: