Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

kızlar slm
ne oldu bugun ıyı seyler varmı bı ara gunduz gırdım tam okuyum derken cıkmak zorunda kaldım

sımdı gırebıldım
valla okuyamadım haber varsa bırı ozetlesın
ama zynpkr bıttı demıssın canım uzuldum ama bekle bakalım ya

arkadas geınce verır canım
prenceess arkadasımızdı baktıran
bıkeresınde bende tarot baktırdım hız ıc acıcı seyler solemedı bana

ah be tatlım kıyamam sana:çok üzgünüm: azcık kendi haline bırak bakalım seninkini

hayatım bıraktım kendi haline.
olay şu:face de ilişki durumu karmaşıktı.düzelt dedim.düzeltmedi.başka arayışlar içinde misin sinir etme dedim.he dedi.iyi zaten yaranamadım sana git elalemle konuş.ne yaparsan yap dedim.bitirelim mi zeynep dedi.öyle mi istiyosun dedim.sen? dedi.
ben sana sordum dedim.üzülüyorum sen de üzülüyorsun dedi.çgüle güle onur dedim.kapadım cami.bu kez ne sinirle ne tartışmayla bitti kib dedim.tekrar cam daveti gönderdi.reddettim.açsam biliyorum ki aşkım bitanem ben seni bırakabilir miyim diyecekti.ama ben reddettim.konuşmucaz mı dedi.kimle konuşcam durup dururken beni bırakan adamla mı dedim.belki daha sonra ama şimdi değil kib dedim.yazmadı bidaha.sonra da engelledi beni.ay ya çok üzgünüm.arar mı dersiniz.senağlamasenağlama

canım nedır senın bu cektıgın ya
ayrılmayı senden duyup senın ustune atmak ıstıyo gıbı bı tavır ıcınde sankı
ama arar sanırım suan ole dusundum

ama tatlım ılıskı durumunda karmasık yazması cok kotumukı:uhm: sonucta ılıskı war anlamına gelmıomu:uhm:

senı cok sevmıstım gozbebegım neden gttın
sensız olamam,bunu sende ogrendım...
yalnız kaldım ben..... tek basıma buralarda
sense yabancı kollrda uzaklarda
halımı sorma
nede yanıma gel
sensız bekledıgım sadece ecel
her gece uyanır bu gozlerım
tek basına yıne olumlerdeyım
oysa ne guzel baslamıstı hersey
tanısmamız mucıze gıbı bısey
o ılk gunumuz ruya gıbıydı...
senle olmak benım ıcın herseydı...
anılar aklımda cıkmazlar..
gozumun onunde o bakıslar...
senle gecen butun gunlerım
an be an gonlume ıslerım
omrum senın yoluna kurban olsun yeterkı senın canın sag olsun
mutluluk kapından ayrılmasın acılar senden uzak kalsın
zavaalı yuregım kan aglar
ıcım sızlar
nerelerdesın bu can senı sayıklar
olmeden son defa daha kavusayım sana ne olur don bana
senı gormeden kıyamam bu cana
bıtek kursun caredır bu acıya
rabbım sen kkulunu bagısla
bedenım cururken bu kara toprakta
ruhum senı bekleyecek buralarda
bırakın sımdı benı yalnız basıma
gelmedı yarım son defa karsıma
yorgan ıstemem bu sol yatagımda toprak ıslesın senın bosluguna

ama tatlım ılıskı durumunda karmasık yazması cok kotumukı:uhm: sonucta ılıskı war anlamına gelmıomu:uhm:

cnm yani evt orası öyle.ama ne biliyim.değiştir dedim.o öylesine bi konuşmaydı aslında.ama surat astgım yalan değil.yine de ayrılması mı gerekirdi.basna soruyo bide sen? diye.benim yok dememi bekliyor.alıştı artık.beyefendi bitirelim mi der ben yok derim.bitirmeyelim derim.yada ok dedimse de cam daveti yollucak da onur bana iyi konuşacvak da ben yok git dicem.hayatta yapmazdm öle bişi.ama bu kez artık gururum kırıldı.bu konuşmada ayrılık olur mu yaa.senağlama

yooo burda ayrılcak bısı yok :1shok: kusura bakamda sen onu dötünü biraz fazla kaldırmıssın heralde

KIZLAR KENDIMIZE GELELIM YA BUNLAR KENDILERINI IYICE BI B.. sandilar NE OLUYOR YAA AGLA DÜSÜN ADAMLARIN UMRUNLARINDA DEGIL YA BANA NERDEN BILMIYORUM AMA ACAIP GÜC GELDI NE ÜZÜLÜYORUMKI BI KERE BENI SEVEN ADAM BIRAKMAZ BIRAKIYORSA KENDI BILIR ERKEKMI KALMADI YA ELBET KARSIMIZA ADAMGIBI BIR ADAM CIKICAK KENDIMIZI BUNLARA EZDIRMEYELIM GÜCLÜ OLALIM BUNLARI YENELIMMMM

anammmmmmmmmmmm bunun aKLI BaSına yeni geldı jelıbonum iyimisin sen bak yicem seni heeee herhalde başka erkek mı yok yaaa ama yerlerı ayrı silinmez o başka onemlı onlan ileriki hayatımzda hayatlarımıza girmelerini engellemek tek sey bu yaaaa

walla tatlım bende sasırdım jelıbonun yazdıklarını gorunce:1shok:

kısss brawo jelıbonum walla a.s.

Alkışş jelibon a
dur kız öpecem seni Şeniz Şeniz Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…