- 27 Ekim 2008
- 5.962
- 2.393
EGER O GÜNDE ARAMAZSA NE YAPARIM KI MAF OLURUM O KESIN YANIMDA OLUN KIZLAR :1no2:
kızlar ben kapanmayı düşünmyrm mtsuz olcagımı bile bile sevdigim istyr diye bunu yapamm tamm simdi hemen kapan demesede evlennce tepeme cökcek suda var smdi benden bunu isteyen ilerde kim bilebilr daha neler isticek etrafımdakiler hep öyle söylüyor ben böyle bir seyi kabul edersem kendimdende vazgecms olurum yani hersey onun elinde demektir sizcede öyle olmazmı
bence alakası yok neden herseyi onnu eline wermiş olasın kı bence o çok mutlu olur bu senni ona saygı gösterin bnce tabbiiki bu kişisel tercih meselesıdır..
elbette her dedigne oky demiyordum evet istedigi her dedigine tamam demem mesala türban istedi benden kızlar sizce sevmedigi için mi artık ayrılmak istiyor gercekten yoksa dediklerini yaptrmak için mi
kendiside aynısını söylüyor sevmesem neden kıskanayım diyor ama seven bırakırmı be sevdigini kendimi alkole mi versem sigarayamı ya ikisinide kullanmıyorum ama acı dindiren ne var kızlarsenağlamasenağlama
Kızlar nasılsınız var mı değişiklik?
canım ya olmaz mı değişiilk sabah bnmki msj atti..........işte bugun gelıyormsunuz felan artistlik diz boyu yaaaaaaaa....bende hayır felan dedim işte oku geride baya:)
selinnn bakıyorumda sende de var gelişmeler ii ii ellmadan sora senimi yollıcaz yoksa :)))
kızlar sizler kesin olarak ayrıldınızmı şimdi sevgililerinizle yoksa aranız bozukmu