Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

bence alakası yok neden herseyi onnu eline wermiş olasın kı bence o çok mutlu olur bu senni ona saygı gösterin bnce tabbiiki bu kişisel tercih meselesıdır..

Valla susayım diyorum ama olmuyor.
Ben kapanamazdım.
İnsan Allah için kapanır... sevgilisi ya da eşi için değil.

bence alakası yok neden herseyi onnu eline wermiş olasın kı bence o çok mutlu olur bu senni ona saygı gösterin bnce tabbiiki bu kişisel tercih meselesıdır..

canım tamam tabikide cok sevincek ama o arkadasın düşünüyormus zaten tamam bende belki birgün kapanıcam ama suan öle bir düşüncem yok o istiyor diye kapanırsam ilerde benden eminim daha fazlasını isticek cünkü haddinden fazla kıskanc zaten bunun için istyrgercekten bu ciddi bir konu kötü bişey elbette diil ama erkeklerin her istedigini yapmak ne kadar mantıklı bilemiyorum yani o bana demişki istedklerimi yaparsan devam yoksa biter smdi bukadar kücülmem mi gerekir yani kaybetmemek için herseye oky o beni kaybetmemek için beni byle kabul etse daha mantıklı diilmiof ya kafam karıstı

neyse arkadaşlar ben burda bu kapallılık mevzusunu kapatıyorum izninizle....çünkü insanların kişisel tercihlerıne saygı göstermek zorundayız....sevgilisi onun özeli o isteyebilir boyle birseyı kızda kapanır weya kapanmaz...fazla büyütmeyelım bu mevzuyu daha mühim şeyler war....

elbette her dedigne oky demiyordum evet istedigi her dedigine tamam demem mesala türban istedi benden kızlar sizce sevmedigi için mi artık ayrılmak istiyor gercekten yoksa dediklerini yaptrmak için mi

Türban konusu çok farklı bir konu,ama bu senin içinden geldiği için olmalı yoksa o haşmetmahap istediği için değil
Kişisel tercihimi sorarsan ben kapanmazdım

Alkol veya sigara mı??Sakın ama sakın çareyi onlarda arama!Bu çözüm olmaz aksine sorunları daha da ağırlaştırır

canım ya olmaz mı değişiilk sabah bnmki msj atti..........işte bugun gelıyormsunuz felan artistlik diz boyu yaaaaaaaa....bende hayır felan dedim işte oku geride baya:)

Okudum canım

Vay vay vay...Beyimizin ayakları suya eriyo galiba :roflol:

kızlar bakın size bi şarkı tavsiye ediim ben bu aralar cok dinliyorum ve süper bence günce nin nezaket parcası mutlaka dinleyin beni notive ediyor:))

Ya kızlar dün çok acayip bir rüya gördüm
Eski sevgilimin anne babası bizim eve geldiler,birlikte oturup konuştuk,hatta yemek yedik :bbo:
Sonra annesi beni odaya çekti bir şeyler anlattı ama hatırlamıyorum şimdi
Onu sordum,seni çok özlüyor falan dedi
Ben onu nişanlanacak diye biliyordum dedim
Evet öyle bir şeyler vardı,ama şimdi çok pişman,o sana dönecek dedi :bbo:
Allahallah yaaa...

Son düzenleme:
ay kızlar ebru yaşar seviyorum senii ay öle şarkılar dinlemememiz lazım dimi ama radyoda çalıyo şu an,onun için üzülmeyi bile özlemişim :1no2:

kızlar sizler kesin olarak ayrıldınızmı şimdi sevgililerinizle yoksa aranız bozukmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…