Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

canım yaa 2 ay olmuş heralde çizelgene göre mucizemi olmalı illaki çokmu kötü bir şekilde ayrıldınızkii

kızlar yaa ben çekim yasası tezini çürüttüm.kaydirigubbakcemile3
ben işte herşey güzel olacak bana patron bugün sataşmayacak diyodum ya verim alamadık dediler çıkardılar beni işten.demek ki çekim yasası da bi işe yaramıyomuş.kaydirigubbakcemile3
ama cidden sevindim çıktığıma.nefret ediyordumm.ama rezil olucam millete.:nazar:

kzı zynep :KK70: çok güldüm yaa hayırlısı herşeyin bozma moralini niye rezil olasınnki millete bir kaç günü kalmaz unuturlar zaten

ben işte herşey güzel olacak bana patron bugün sataşmayacak diyodum ya verim alamadık dediler çıkardılar beni işten.demek ki çekim yasası da bi işe yaramıyomuş.kaydirigubbakcemile3
ama cidden sevindim çıktığıma.nefret ediyordumm.ama rezil olucam millete.:nazar:

Höö? :1shok:
Enaaamm... ne sevgilin var ne işin .. bittin sen bittin .... kaydirigubbakcemile3

Şaka kıss şaka.. üzülmediysen iyi, daha iyisini bulursun inşallah.. sevgilinin de işin de a.s

Höö? :1shok:
Enaaamm... ne sevgilin var ne işin .. bittin sen bittin .... kaydirigubbakcemile3

Şaka kıss şaka.. üzülmediysen iyi, daha iyisini bulursun inşallah.. sevgilinin de işin de a.s
kıs sevgilim var daha dur naptın.:1shok: Allah korusun.ikisini de kaybedersem kötü olur.yaşanmaz artıkın.kaydirigubbakcemile3

kıs sevgilim var daha dur naptın.:1shok: Allah korusun.ikisini de kaybedersem kötü olur.yaşanmaz artıkın.kaydirigubbakcemile3

Ayy off yaaa... dedim ben size ben yaşlı bi kadınım karıştırıyorum artık hepinizi diye kaydirigubbakcemile3 peşin peşin özür diledim sabah, yine de patlatıyorum kendime :mymeka:

ya önemli değil canım ben zaten buraya çok gelmiyorum kalbim çokda kırık değil sadece beynmdeki arızayı gidermeye çalşıyorum devrelerim yanmış kıslarr :roflol: ama sizler çok kötüsün ben nereus sevgilisyle ayrılan ailesi nedeniyle ayrılan kıs hani şey yazmıştım ailem duycak diye kötü oluyorum yazmıştımm canım benim

kuzum niye çıktın diyecekler verim alamamışlar benden bi öişe yaramıyom sanırım diyecemkaydirigubbakcemile3

ya amaan boşver doğruyu söyleme sendee herkes işine gidip neden çıkdı diye soracak değill sen kendini iyi hissetmek istiyorsan boşver kimseyede söyleme yada krizden dolayı işçi çıkarıyorlar dee hıı güsel oldu bak -tatlicadiarzu- sırnaşık şey

canım yaa 2 ay olmuş heralde çizelgene göre mucizemi olmalı illaki çokmu kötü bir şekilde ayrıldınızkii

yok güzelim iki ay değil,asıl ayrılığımız 5 sene önceydi -tatlicadiarzu- ama beraberlik olup olmaması,küsüp barışma, görüşüp görüşmeme derken 5 yılı doldurdu bu hikaye,ikimizinde hayatlarında başkaları oldu ama en son olan olaylara kadar böyle kötü değildi durumumuz.artık değil barışmak,görüşme ihtimalimiz bile sıfır,yolda görüp selam vermiyo o denli ciddi,çok yıprandık çokk ama hala özlüyorum :çok üzgünüm:

5 yılmı oldu görüşürp konuşmanıza rağmen barışmadınız aa senin hikaye kötü biraz ama olan olmuş diyip bak hayatına canımya başkaları girsin kalbinee üzme kendini sana selam vermiyorsa takma kafana

aaa bayram öncesi yapılırmı bu yaa, boşver iyi olmuş çıktığın zaten öle adamdan da ilerde patron olarak hayır gelmezdi zaten,baksana bayrama ramak kalmış çıkartıyo işten,sende zaten sevmiyomuşsun sevmediğin işte çalışmak kadar kötü bi durum yok,çok yaşadım ben de sevmediğim işlerde çalıştım. daha iyisini bulacaksın eminim,meslektaşız senle,bu meslekte iyi birilerine denk gelmek inanki çok zor,zaten bizlerin kaderi böle bi hayır sahibi çıksada bizi bu hayattan kurtarsaa :teytey: sevdiğim erkekle evlenseydim çıkacaktım işten,biliyorum istemiyor karısının çalışmasını,o yüzden çıkacaktım ama hayal oldu,:bbo:çalışmaya devaamm bu arada krizden dolayı çıkardılar de çok ii fikir

5 yılmı oldu görüşürp konuşmanıza rağmen barışmadınız aa senin hikaye kötü biraz ama olan olmuş diyip bak hayatına canımya başkaları girsin kalbinee üzme kendini sana selam vermiyorsa takma kafana

iki taraf da inatçı olunca birtürlü barışmak nasip olmadı bize,ikimizde burnu yere düşse eğilip almayan tiplerdeniz,bir ipte iki cambaz oynamaz misali olmadı ama bir selamı bile esirgeyince öle kötü oluoki insan yaa,düşünsene canımsın kanımsın demişsin,bütün kalbinle sevmişsin,yanından bi yabancı gibi geçio rabbim kimseye yaşatmasın :çok üzgünüm:

iki taraf da inatçı olunca birtürlü barışmak nasip olmadı bize,ikimizde burnu yere düşse eğilip almayan tiplerdeniz,bir ipte iki cambaz oynamaz misali olmadı ama bir selamı bile esirgeyince öle kötü oluoki insan yaa,düşünsene canımsın kanımsın demişsin,bütün kalbinle sevmişsin,yanından bi yabancı gibi geçio rabbim kimseye yaşatmasın :çok üzgünüm:
cnm benim yaa.zordur.eminim.
off fena oldum.:çok üzgünüm:
güçlü ol bitanesi ya koşullar ne olursa olsun.durumun nasıl olursa olsun.

canım benim ya inşallah daha iyi birisiyle karşılaşırsınız hepiniz ve neden bunca sene üzülmüşümki dersiniz ama onu hatırlatcak şeyler yapmayın geyiğe gelin kızlar inanın konuşmak düşünmek sizi daaha çok üzer yıpratma kendini yanından geçip giden bir insan için değmez de gitsin :kızgın: Çok üzgünüm çoook yerimseniben öptüm hepinizi a.s.

kızlarrsenağlamasenağlama
ayrıldık.durup dururken.daha az önce yağcılık yapıyodu.bitirelim mi dedi.öle mi istiyon dedim.üzülüyoz dedi.kapadım cami.güle güle onur dedim.konuşmucan mı artık benle dedi.kimle konuşcam beni durup dururken bırakanla mı belki daha sonra ama şimdi değil kib dedim.yazmadı bişi engelledim şimdi.bitti kızlar ya.işten atıldım.sevgilimle ayrıldım.çok zorrr.ben napcam.
bidaha da o çekim yasasının adını bile anmıcam.senağlamasenağlamasenağlama

kızlar oncelıkle hepnıze sabır dılıyorum.Allah gonlunuzdekı herseyı versın.mutlu olun inşallah.bugun oglen yazılarınızı okudum.bırınız fal baktırdım dedı ankarada.cıktı soyledıklerı dedı.sımdı sılınmıs hangınızdı acaba?bende gıtmek ıstıyorum bılen bırıne.bana ozelden adresı verebılırmısınız?

kızlarrsenağlamasenağlama
ayrıldık.durup dururken.daha az önce yağcılık yapıyodu.bitirelim mi dedi.öle mi istiyon dedim.üzülüyoz dedi.kapadım cami.güle güle onur dedim.konuşmucan mı artık benle dedi.kimle konuşcam beni durup dururken bırakanla mı belki daha sonra ama şimdi değil kib dedim.yazmadı bişi engelledim şimdi.bitti kızlar ya.işten atıldım.sevgilimle ayrıldım.çok zorrr.ben napcam.
bidaha da o çekim yasasının adını bile anmıcam.senağlamasenağlamasenağlama

ah be tatlım kıyamam sana:çok üzgünüm: azcık kendi haline bırak bakalım seninkini

X