Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar yaa ben çekim yasası tezini çürüttüm.kaydirigubbakcemile3
ben işte herşey güzel olacak bana patron bugün sataşmayacak diyodum ya verim alamadık dediler çıkardılar beni işten.demek ki çekim yasası da bi işe yaramıyomuş.kaydirigubbakcemile3
ama cidden sevindim çıktığıma.nefret ediyordumm.ama rezil olucam millete.
kıs sevgilim var daha dur naptın.:1shok: Allah korusun.ikisini de kaybedersem kötü olur.yaşanmaz artıkın.kaydirigubbakcemile3Höö? :1shok:
Enaaamm... ne sevgilin var ne işin .. bittin sen bittin .... kaydirigubbakcemile3
Şaka kıss şaka.. üzülmediysen iyi, daha iyisini bulursun inşallah.. sevgilinin de işin de a.s
kıs sevgilim var daha dur naptın.:1shok: Allah korusun.ikisini de kaybedersem kötü olur.yaşanmaz artıkın.kaydirigubbakcemile3
kzı zynep çok güldüm yaa hayırlısı herşeyin bozma moralini niye rezil olasınnki millete bir kaç günü kalmaz unuturlar zaten
kuzum niye çıktın diyecekler verim alamamışlar benden bi öişe yaramıyom sanırım diyecemkaydirigubbakcemile3
Ayy off yaaa... dedim ben size ben yaşlı bi kadınım karıştırıyorum artık hepinizi diye kaydirigubbakcemile3 peşin peşin özür diledim sabah, yine de patlatıyorum kendime :mymeka:
canım yaa 2 ay olmuş heralde çizelgene göre mucizemi olmalı illaki çokmu kötü bir şekilde ayrıldınızkii
kızlar yaa ben çekim yasası tezini çürüttüm.kaydirigubbakcemile3
ben işte herşey güzel olacak bana patron bugün sataşmayacak diyodum ya verim alamadık dediler çıkardılar beni işten.demek ki çekim yasası da bi işe yaramıyomuş.kaydirigubbakcemile3
ama cidden sevindim çıktığıma.nefret ediyordumm.ama rezil olucam millete.
5 yılmı oldu görüşürp konuşmanıza rağmen barışmadınız aa senin hikaye kötü biraz ama olan olmuş diyip bak hayatına canımya başkaları girsin kalbinee üzme kendini sana selam vermiyorsa takma kafana
cnm benim yaa.zordur.eminim.iki taraf da inatçı olunca birtürlü barışmak nasip olmadı bize,ikimizde burnu yere düşse eğilip almayan tiplerdeniz,bir ipte iki cambaz oynamaz misali olmadı ama bir selamı bile esirgeyince öle kötü oluoki insan yaa,düşünsene canımsın kanımsın demişsin,bütün kalbinle sevmişsin,yanından bi yabancı gibi geçio rabbim kimseye yaşatmasın :çok üzgünüm:
iki taraf da inatçı olunca birtürlü barışmak nasip olmadı bize,ikimizde burnu yere düşse eğilip almayan tiplerdeniz,bir ipte iki cambaz oynamaz misali olmadı ama bir selamı bile esirgeyince öle kötü oluoki insan yaa,düşünsene canımsın kanımsın demişsin,bütün kalbinle sevmişsin,yanından bi yabancı gibi geçio rabbim kimseye yaşatmasın :çok üzgünüm:
kızlarrsenağlamasenağlama
ayrıldık.durup dururken.daha az önce yağcılık yapıyodu.bitirelim mi dedi.öle mi istiyon dedim.üzülüyoz dedi.kapadım cami.güle güle onur dedim.konuşmucan mı artık benle dedi.kimle konuşcam beni durup dururken bırakanla mı belki daha sonra ama şimdi değil kib dedim.yazmadı bişi engelledim şimdi.bitti kızlar ya.işten atıldım.sevgilimle ayrıldım.çok zorrr.ben napcam.
bidaha da o çekim yasasının adını bile anmıcam.senağlamasenağlamasenağlama