- 17 Nisan 2008
- 3.009
- 2
6.His denen şey olsa gerek...
Bana da aynısı olurdu...Ne zaman içim sıkılsa bir şeyler karıştırdığını öğrenirdim
Kızlar hissediyorum ben... ve inanın bana boşa bir vesvese değil benimkisi... off yaaaa...
Bende ankarada baktıracaktım ama ıyı bır yer bılmedıgım ıcın baktırmadım ondan sordum ay evet ya su an beraber olsaydık keske
nolur benimki aldatmasn nolur..
hiçbirimizinki aldatmasın..
imkansıza cevirmesinler ya..
şekerim siz zaten ayrı diilmiydiniz:uhm:
canım kahve falı bakan bi kadın. boyle gozleri cin gibi :)
başı kapalı. bi kafede bakıyor.
özelden atarım yerini istiyorsan cünkü burda paylaşmak yasak
:teytey::teytey: kızlarr slm şekerler.ben geldim.yatmaya gitmeden bu mutluluğumu paylaşıyım dedim.msnde konuştuk az önce.hiç yazmadım.kendi yazdı.aşkım canım falan yağcılıklar.gülümsedim sadece.hiç hemen atlamadım.kendi bayağı konuştu.bayramda da gezicem arkadaşlarla dedim.normalde erkek arkadaşlara kızar.gez dedi.banane kocan mıyım falan diyo.gıcıklık yapıyo aklınca.tamam sadece söyledim sonra konuşma bıdı bıdı dedim.konuşacağımı biliyosun.böyle devam et sen dedi.böyle diyince hemen tamam ay cnm özür falan başlardım.sadece tamam cnm dedim.by dedi.by dedim.tekrar by dedi.tekrar dedim.en sonunda bi kere daha dedi çıktı.:roflol::roflol:
peki cancagızlarım bi erkegı en cok uzecek laf nedır sızce
:teytey::teytey: kızlarr slm şekerler.ben geldim.yatmaya gitmeden bu mutluluğumu paylaşıyım dedim.msnde konuştuk az önce.hiç yazmadım.kendi yazdı.aşkım canım falan yağcılıklar.gülümsedim sadece.hiç hemen atlamadım.kendi bayağı konuştu.bayramda da gezicem arkadaşlarla dedim.normalde erkek arkadaşlara kızar.gez dedi.banane kocan mıyım falan diyo.gıcıklık yapıyo aklınca.tamam sadece söyledim sonra konuşma bıdı bıdı dedim.konuşacağımı biliyosun.böyle devam et sen dedi.böyle diyince hemen tamam ay cnm özür falan başlardım.sadece tamam cnm dedim.by dedi.by dedim.tekrar by dedi.tekrar dedim.en sonunda bi kere daha dedi çıktı.:roflol::roflol:
Vay vay vay...Yağcılar da inecek var desene :roflol:
Aklı başına geldi mi acaba???
Sürttür kız burnunu onun
:jeyyar:
Ben çok kötü oldum kızlar ya...artık neredeyse %99 eminim...
Mesai de yeni bitti, eve gidip hemen yatmak istiyorum, düşünmek istemiyorum daha fazla, kendimi çok hırpalarım sonra. Öpüyorum hepinizi.
cnm ne oldu.böyle düşünmeni sağlayacak bişey mi oldu.ya yazıları takip edemedim akşam pek.ayy cnm git hemen yat bence de.en iyisi uyumak.:teselli:Ben çok kötü oldum kızlar ya...artık neredeyse %99 eminim...
Mesai de yeni bitti, eve gidip hemen yatmak istiyorum, düşünmek istemiyorum daha fazla, kendimi çok hırpalarım sonra. Öpüyorum hepinizi.