YA SIMDI BEN UNUTUM SIZ NASIL KÜSMÜSTÜNÜZ :uhm:
kızlar benımkı cmt ızne gelıomus ...benımle gorusmek ıstıo cok ozlemısa.s bende gorusemeyız dedım bunu daha kac defa solıcem dedımkötükedihüso ozaman arabyla ewının onunde yatarım dedı:1shok: bende dedımkı zaten sen artık bana yaklasamazsın anca ole uzaktan kö....k gibi bakarsın dedın:teytey: :teytey: arabayla ewımın onunde durma polıs cagırırım dedım:teytey: yanı kendını ıstemedıgımı dusundu artık:teytey: oohhhhh bana yasattıklarını daha fazlasıyla yasatcam surunsun:teytey:
dertleşelim hayatım. uyuyamazsın. anlat bize..Uyuyamadım tabe... :mymeka:
kız ben korkarım bukadar surundurmekten
ya bıdaha gelmezse
sevmıyonmu sen onu
ne zamandr ayrısın
ay bukadar cok geldı bana korkarım ben hayatta bole yapamam
:1no2:
dertleşelim hayatım. uyuyamazsın. anlat bize..
ah be güzelim kendi sucunu bılıo ya ondan bole pes etmıokötükedihüso 2 kere aldattı benıkötükedihüso yanı cınsel anlamada aldatmadı:1no2: cok canımı yaktı cok:çok üzgünüm: aldattı affettım tekrar aldattıkötükedihüso şimdi pişman ama beter olsun
Ne anlatayım be gülüm?
Anlat anlat bi yere varamıyorum ki.
Yoruldum ben bu yürek hoplamalarından falan ya, geldim 37 yaşına, kaldırmıyor benim yüreğim artık.
Siz gençsiniz daha, korkmayın aştan, aşk acısı çekmekten.
Ama aklınız varsa da eğer sakın yüreğinizin çok istediği birini armudun sapı üzümün çöpü deyip uzaklaştırmayın hayatınızdan.
Gururunuza da yenilmeyin.
Harcamayın sakın eğer cidden seviyorsanız.
Buyurun sonunuz benim gibi olur sonunda.
Uzağa gitmeyin, ahanda size örnek....
Dikiş falan tutmyor işte artık yapacak bir şey yok.
elmacım daha kaç gün oldu siz barışalı..
nasıl hissettin aldatıldığını ya..
yani nedense yanlış hissediyorsun gibi geliyor bana.inşallah da öyledir.
ooo
ozaman surumsurum surunsun canım
daha cok uyusun ole kapılarda
cok kızdım sımdı onaÇok üzgünüm çoook
yaaa şimdi beni daha iyi anlıosunuz dimi:çok üzgünüm: neden bu kadar süründürdüğümü daha iyi anlamsıınızdır:çok üzgünüm:
anladım tabı canım
haksızlık etmıs senınkı
pekı ılk aldattıgında cabukmu affettın