Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

YA SIMDI BEN UNUTUM SIZ NASIL KÜSMÜSTÜNÜZ :uhm:

ilgisizliğinden dolayı çok dırdır yapıyomuşum.ona bozulmuş beyefendi.ben dün bitirmiştim ama sessizce.yani ona bitti demedim.ayyrılık kararı vermiştim.bugün dayanamadım aradım.kavga ettik.bana hakaret etti kafan basmıyo falan diye.suçsuzken suçlu duruma düştüm yani.sonra kapadık işte.böyle küsmüştük.tam ayrıldık demesek de o bunu ima etti bugün.ben böyleyim kabul edemiyosan zorla tutmuyorum falan demişti.

kızlar ben çıkıyorum.yatıyım.uykum geldi ya erkenden bugün.öpüyorum koskocaman herkesi.muck muck...

hosbulduk canım
kız sakın arama tut kendını okudum kacırdıklarımı zynpkr nınkı konusmuslar ıyı baro bı guzel haber
pırences falın cıkar ısallah
ellma ne oldu ya altıncı hıssınmı depıstı aklına kotu bıse getırme

kızlar benımkı cmt ızne gelıomus ...benımle gorusmek ıstıo cok ozlemısa.s bende gorusemeyız dedım bunu daha kac defa solıcem dedımkötükedihüso ozaman arabyla ewının onunde yatarım dedı:1shok: bende dedımkı zaten sen artık bana yaklasamazsın anca ole uzaktan kö....k gibi bakarsın dedın:teytey: :teytey: arabayla ewımın onunde durma polıs cagırırım dedım:teytey: yanı kendını ıstemedıgımı dusundu artık:teytey: oohhhhh bana yasattıklarını daha fazlasıyla yasatcam surunsun:teytey:

kızlar benımkı cmt ızne gelıomus ...benımle gorusmek ıstıo cok ozlemısa.s bende gorusemeyız dedım bunu daha kac defa solıcem dedımkötükedihüso ozaman arabyla ewının onunde yatarım dedı:1shok: bende dedımkı zaten sen artık bana yaklasamazsın anca ole uzaktan kö....k gibi bakarsın dedın:teytey: :teytey: arabayla ewımın onunde durma polıs cagırırım dedım:teytey: yanı kendını ıstemedıgımı dusundu artık:teytey: oohhhhh bana yasattıklarını daha fazlasıyla yasatcam surunsun:teytey:

kız ben korkarım bukadar surundurmekten:eek:
ya bıdaha gelmezse
sevmıyonmu sen onu
ne zamandr ayrısın
ay bukadar cok geldı bana korkarım ben hayatta bole yapamam
:1no2:

kız ben korkarım bukadar surundurmekten:eek:
ya bıdaha gelmezse
sevmıyonmu sen onu
ne zamandr ayrısın
ay bukadar cok geldı bana korkarım ben hayatta bole yapamam
:1no2:

ah be güzelim kendi sucunu bılıo ya ondan bole pes etmıokötükedihüso 2 kere aldattı benıkötükedihüso yanı cınsel anlamada aldatmadı:1no2: cok canımı yaktı cok:çok üzgünüm: aldattı affettım tekrar aldattıkötükedihüso şimdi pişman ama beter olsun

dertleşelim hayatım. uyuyamazsın. anlat bize..

Ne anlatayım be gülüm?
Anlat anlat bi yere varamıyorum ki.
Yoruldum ben bu yürek hoplamalarından falan ya, geldim 37 yaşına, kaldırmıyor benim yüreğim artık.

Siz gençsiniz daha, korkmayın aştan, aşk acısı çekmekten.
Ama aklınız varsa da eğer sakın yüreğinizin çok istediği birini armudun sapı üzümün çöpü deyip uzaklaştırmayın hayatınızdan.
Gururunuza da yenilmeyin.
Harcamayın sakın eğer cidden seviyorsanız.
Buyurun sonunuz benim gibi olur sonunda.
Uzağa gitmeyin, ahanda size örnek....
Dikiş falan tutmyor işte artık yapacak bir şey yok.

elmacım daha kaç gün oldu siz barışalı..
nasıl hissettin aldatıldığını ya..
yani nedense yanlış hissediyorsun gibi geliyor bana.inşallah da öyledir.

ah be güzelim kendi sucunu bılıo ya ondan bole pes etmıokötükedihüso 2 kere aldattı benıkötükedihüso yanı cınsel anlamada aldatmadı:1no2: cok canımı yaktı cok:çok üzgünüm: aldattı affettım tekrar aldattıkötükedihüso şimdi pişman ama beter olsun

ooo
ozaman surumsurum surunsun canım
daha cok uyusun ole kapılarda
cok kızdım sımdı onaÇok üzgünüm çoook

Ne anlatayım be gülüm?
Anlat anlat bi yere varamıyorum ki.
Yoruldum ben bu yürek hoplamalarından falan ya, geldim 37 yaşına, kaldırmıyor benim yüreğim artık.

Siz gençsiniz daha, korkmayın aştan, aşk acısı çekmekten.
Ama aklınız varsa da eğer sakın yüreğinizin çok istediği birini armudun sapı üzümün çöpü deyip uzaklaştırmayın hayatınızdan.
Gururunuza da yenilmeyin.
Harcamayın sakın eğer cidden seviyorsanız.
Buyurun sonunuz benim gibi olur sonunda.
Uzağa gitmeyin, ahanda size örnek....
Dikiş falan tutmyor işte artık yapacak bir şey yok.

bole tecrubelı
yasamıs kısılerden bıseler duymak bana ole ıyı gelıyokı
nekadar dogru seyler yazıyosun
senı hep bole bırılerıne ozelıkle ayrılanlara destek olurkenkı msjlarınla okudum
hep destek hep dogru sozler

okadar dogrukıharcamamk lazım evgılerı ama harcatıyolar bazen bızden cıkıyo
cok uzuluyorum hepımız adna
allah hepımıze hayırlısı nasıla ole nasıp etsın

sen bıze destek oldunsımdı sıra bızdemı:1hug:
ama bız ancak senden bıseyler alırz ama sana sade destek oluruz dımı

elmacım daha kaç gün oldu siz barışalı..
nasıl hissettin aldatıldığını ya..
yani nedense yanlış hissediyorsun gibi geliyor bana.inşallah da öyledir.

Canım...duygusal bir aldatmadan bahsetmiyorum.
Fiziksel sadece.
Gönlünde yine ben varım buna %100 eminim.
Ama canım yanıyor işte yine de düşündükçe.
Nasıl hissettiğime gelince.
Öyle şeyler vardır ki gözle görmeye gerek yoktur.
Onun beni çok sevdiğine ne kadar eminsem başka biriyle fiziksel anlamda beraber olduğuna da o kadar eminim.
Ya o kadar önemli değil, cidden boşverin.
Bu bazı şeyleri baştan kabullenmekle ilgili.
İnsanları olduğu gibi kabullenmek ya da etmemekle ilgili...
Her neyse artık.
Saçmalıyorum işte.

kızlar bende sevgilimden ayrıldımm 2,3 hafta olucak aslında gercekten bıtelı 3 ay oldu dıyebılırz.. aldatıldım (msnde face de) ve tabıkı bıttı.. suan kopek gbı pısman her aldatan erkek gıbı :1no2: ama geri dönüş yok o sayfa kapandı:eek:

X