tşk ederim de işte ben zaten yaralıydım hep söyledim ona annem bile benden gizli aramış oğlum daha çok üzme ayrılın demiş yok teyzeciğim ölürüm ben onun uğruna demiş hasbam tokiden ev alıyordu eşya paylaşımı yapıyordu aklınca ben buna üzülüyorum dalga gecti resmen benimle hepinize tşk ederim ben şimdi çıkıyorum işteyim ya akşam evde açıcam öpüyorum hepinizi sende hoşgeldin ayrıca derin55 ziyarete geldin ya....kaydirigubbakcemile5 biizm klubu
gizliden cagri filan yapim dedim ama vazgectim artik ne olucaksa olsun dayanamiyorum ben yaa
hayııırr sakın ha.bak sonra yersin dayağı.artık kontrol altındayız.a.sgizliden cagri filan yapim dedim ama vazgectim artik ne olucaksa olsun dayanamiyorum ben yaa
gizliden cagri filan yapim dedim ama vazgectim artik ne olucaksa olsun dayanamiyorum ben yaa
aferina.s. bak aramak isteyince telefonu eline alma.mümkünse uzak tut kendinden.yanında tutma.bi odaya koy gel.yada çantana kaldır.başka bişiyle uğraşmaya başla.aramiyoruz tamam beklemedeyim tutun beni kizlar aramimmm bennn arada bi esiyor ama yapmim
aramiyoruz tamam beklemedeyim tutun beni kizlar aramimmm bennn arada bi esiyor ama yapmim
Jelibonum arama güzelim, bekle pazar gününü, şimdi arasan konuşacağın şeyler yine hep aynı olacak, değişen bir şey olmayacak. Pazar da aramazsa en azından elinde "bu kadar mı" diyebileceğin bir nedenin olacak hiç değilse. O yüzden tut kendini...accık daha...
evet dogru diyorsun elmacigim insahllah bunu yapmaz bana dogumgünümde beni yikmaz :Saruboceq: :Saruboceq:
evet dogru diyorsun elmacigim insahllah bunu yapmaz bana dogumgünümde beni yikmaz :Saruboceq: :Saruboceq: