Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Canım benim ya yazdıklarının bazılarını okudum neden kendini suçluyosun pisliğin önde gideni de kirli olan da o sen ona inanmış güvenmişsin en masum duygularınla bağlanmışsın en temiz şekilde yaşamışsın ilişkini ama o hayvan kıymetini bilememiş hiç değmez kendile barış lütfen kimse senden değerli değil sen kendini düşünmezsen kimse seni düşünmez :teselli:

Ya kızlar ben var ya ipin ucunu iyice kaçırdım he...
Hanginiz ne yapıyo, son durumlar nedir bilmiyorum.
İşten kafamı bi kaldırabilsem...halen mesaideyim ve geceyarısını da bulacak gibi.
Özet isticem sizden rahata erince ona göre, hazırlansın herkes..

kizlar bengeldim anca okudum yazilanlari disari ciktim ama kafam hep onda az daha arim filan dedim ama sonra kendimi tutum yarin bir hafta olucakkkkkkkkkkkkk birsey yok dahaaaaaaa kötüyümm bazen nefes alamiyorum sanki

gizliden cagri filan yapim dedim ama vazgectim artik ne olucaksa olsun dayanamiyorum ben yaa
hayııırr sakın ha.bak sonra yersin dayağı.artık kontrol altındayız.a.s
dayan cnm lütfen ya.arasan ne olucak.bak ben aradım noldu.bozuldum.hakarat işittim bide kapadım.aklım başıma geldi.kırıldım ama.sen yapma.a.s.

Kızlar sakın ha aramak yok klava: çok istiyolarsa onlar arasın onlar da bişey yapsın aramıycaz sonuç ne olursa olsun yasakkelime

KIzlar şöyle yapalım

Hani Rocky filmlerinde hep bağırıyorlardı ya acı yok diye

Biz de kendi kendimize aramak yok diyelim

simdi ben bütün gün telefona bakiyorum kizlar birsey yok sinir oluyorum bazen icimden küfrediyorum ne yalan söylim bugünde ciktim evde eski resimler vardi dedim buna albüm alim SIKILINCA AKSAM FILAN CÜNKÜ aksam daha kötü oluyorum albüme yapistiririm resimleri mesguliyet olur ya su an mesela daha iyiym ama bazen cok kötü oluyor sürekli degisiyor yaa

aramiyoruz tamam beklemedeyim tutun beni kizlar aramimmm bennn arada bi esiyor ama yapmim

Jelibonum arama güzelim, bekle pazar gününü, şimdi arasan konuşacağın şeyler yine hep aynı olacak, değişen bir şey olmayacak. Pazar da aramazsa en azından elinde "bu kadar mı" diyebileceğin bir nedenin olacak hiç değilse. O yüzden tut kendini...accık daha...

evet dogru diyorsun elmacigim insahllah bunu yapmaz bana dogumgünümde beni yikmaz :Saruboceq: :Saruboceq:

evet dogru diyorsun elmacigim insahllah bunu yapmaz bana dogumgünümde beni yikmaz :Saruboceq: :Saruboceq:

Aramasa bile yok öyle yıkılmak falan daha neler. Hiç öyle düşünme. Bak çok da şartlandırma kendini sakın, çok beklentiye girme, her şeye hazırlıklı ol tamam mı?
Ölüm yok bunun sonunda, bittiyse de bitmiştir. Vardır bir hayır deyip yolumuza devam edeceğiz bu durumda. Dur bakalım sabah ola hayrola.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…