hiç üstüne düşmezseniz mutlaka gelecektir kapınıza emin olyerimseniben yerimseniben
zil çalıp tutuşunca etekler sahibine döner tüm köpekleryerimseniben yerimseniben
hiç üstüne düşmezseniz mutlaka gelecektir kapınıza emin olyerimseniben yerimseniben
zil çalıp tutuşunca etekler sahibine döner tüm köpekleryerimseniben yerimseniben
tatlım biz sakince ; güzelce ayrıldık... yarın 2 ay olacak... geçen cuma eski sevgilisini facebooktan tekrar listesine eklediğini gördüm... ondan dedim... ve görmemle içimde ona dair herşey bir anda paramparça oldu... iyiyim ... ona dair umudum yok... aramasın sormasın...
bakma sen söylediklerime ... ben onunla en ufak bir iletişim bile istemiyorum...
zaten ben bu tür saygısızlıklar yapamam ...
sen de düşünme ; üzülme artık ... haketmiyorlar... :teselli:
tatlım biz sakince ; güzelce ayrıldık... yarın 2 ay olacak... geçen cuma eski sevgilisini facebooktan tekrar listesine eklediğini gördüm... ondan dedim... ve görmemle içimde ona dair herşey bir anda paramparça oldu... iyiyim ... ona dair umudum yok... aramasın sormasın...
bakma sen söylediklerime ... ben onunla en ufak bir iletişim bile istemiyorum...
zaten ben bu tür saygısızlıklar yapamam ...
sen de düşünme ; üzülme artık ... haketmiyorlar... :teselli:
KIZLAR BENİMKİNİN FACE NI KULLANIYORUM ŞİFRESİNİ FELAN BİLİYORDUM MSNİNİDE DEĞİŞTİRDİM ŞİMFİ KULLANIYORUM O GİBİ MİLLETE CVP VERİYORUM YAKINDA KIYAMET KOPAR DUYMADI SANIRIM HENÜZ :dance::dance::teytey:sırnaşık şey:jeyyar:YAŞASIN KÖTÜLÜKhihoyyyt
hah bende senin görmeni bekliodum bu konuyu,napcaz yaa uğraşmazlar dimi öle şeylerle,adam ilişkisiyle bile uğraşmıyo,bidekalkıp face bize gircekte,kadınlar kulübü nicki linkini görcekte tıklayıp öğrencek,bilemiyorum yaa bende karıştım valla ama bikaç gündür aklıma gelip gelip gidiyo bu düşünce ben bide böle senaryolar yazarım bazen ama korktuklarımın başıma geldiği de oldu, bana uğraşmazlar gibi geliyo
saol canım böyle takdir almak beni daha da mutlu
edioo:1hug: :1hug:
Haha süpersin :roflol: oda bana mail atamıyo normalde o olaydan sonra engellemiştim mailden hi5 arkadaşlığı yollamış salak ne kadar salak bi insan ya
slm kızlar
ya senın su anlamlı sozlerıne espırıyle karısık
BAYILIYORUM
devam et emı
KIZLAR BENİMKİNİN FACE NI KULLANIYORUM ŞİFRESİNİ FELAN BİLİYORDUM MSNİNİDE DEĞİŞTİRDİM ŞİMFİ KULLANIYORUM O GİBİ MİLLETE CVP VERİYORUM YAKINDA KIYAMET KOPAR DUYMADI SANIRIM HENÜZ :dance::dance::teytey:sırnaşık şey:jeyyar:YAŞASIN KÖTÜLÜKhihoyyyt
sakın katılma onun dawet ettıgı sıteyekötükedihüso gecenlerde bı konu acmıstım en guzel ıntıkam bı erkekten nasıl alınır dıe ordakı cogunluk hıc umursamamak demısa.s onun senın ne yaptıgını ne dusundugunu bılememesı senın onu umursamaman daha acı werır ona
bak tatlım o face ne büyük bi beladır ooookötükedihüsosenağlama ben neler çektim o facedensenağlama anlatsam roman olur ama kısaca anlatıyımsenağlama benımkı eskı sewgılısyle msnden konustu dıe bı arkadasımın faceınden o kızı ekledım resımlerıne bılgılerıne bakıyım dıesenağlama hergun o kıza bakıp strese gırıodumsenağlama eee noldu eskı sewgılım afedersınız kö...k gibi bana döndü tekrar yalwarıo şimdi hergün arıo araya arkadaslarımızı sokuo falan a.s baktım hergun strese gırıom artık o kızın face ıne baktıgım adresı sıldım gıttı :teytey: şimdi strese gırmıorum o kızı gorup hemde erkek arkadasım delı dıvane gıbı pesımde onu affetmem ıcın:teytey:
lafın kısası bırak o faceı
biliyorum konunu tatlım hatta snin ne düşündüğünü bilmesin falan diye ben demiştim sana kaydirigubbakcemile3 neyse bu saf yaptıklarına rağmen ben hiç tepki vermeyince 6 ay sonra hi5 yolladı ama ben kabul etmedim tabii :hooray: :içelim:
canım ben zaten ayrıldıktan sonra tüm iletişimimi kestim onunla... sadece arkadaşımdan bakıodum... şifresini değiştirmesini istedim... bakmıyorum... hayatta ne alemde bilemiyorum ; bilmek de istemiyorum... ben iyiyim yani... en azından hayatıma beni daha çok sevecek birinin gireceğine dair umudum var sositososito
canım benimki astsubaydı türkiyenin dört bir yanında arkadaşları devreleri akrabaları var hangi birine söyleyecek bide kendi resimlerimizi ekledimki sormayın az bile ona demi ne yapayım üzülüyorum en azından böyle biraz mutlu oluyorum yakında duyar ama....:dance::dance:
canım benimki astsubaydı türkiyenin dört bir yanında arkadaşları devreleri akrabaları var hangi birine söyleyecek bide kendi resimlerimizi ekledimki sormayın az bile ona demi ne yapayım üzülüyorum en azından böyle biraz mutlu oluyorum yakında duyar ama....:dance::dance:
hımm bak kızlar sizlere söledğimin kanıtısessız kalınca 6 ay da olsa tekrar bulaşmaya baslamışkaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 tatlım hıc cvp verme dhada koşacaktırkaydirigubbakcemile5