Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

hiç üstüne düşmezseniz mutlaka gelecektir kapınıza emin olyerimseniben yerimseniben

zil çalıp tutuşunca etekler sahibine döner tüm köpekleryerimseniben yerimseniben

Haha süpersin :roflol: oda bana mail atamıyo normalde o olaydan sonra engellemiştim mailden hi5 arkadaşlığı yollamış salak ne kadar salak bi insan ya

tatlım biz sakince ; güzelce ayrıldık... yarın 2 ay olacak... geçen cuma eski sevgilisini facebooktan tekrar listesine eklediğini gördüm... ondan dedim... ve görmemle içimde ona dair herşey bir anda paramparça oldu... iyiyim ... ona dair umudum yok... aramasın sormasın...

bakma sen söylediklerime ... ben onunla en ufak bir iletişim bile istemiyorum...
zaten ben bu tür saygısızlıklar yapamam ...

sen de düşünme ; üzülme artık ... haketmiyorlar... :teselli:

Ah şu eski sevgililer Çok üzgünüm çoook Neden eski sevgililerine takılıp kalıyolar anlamıorum ayrılmasınlar o zaman herşeyin cılkı çıktı artık ya... Çok üzüldüm senin adına canım durumlarımız biraz benziyo ama seninki benimki kadar adilik yapamaz heralde çünkü ben hayatımda onun gibi birini görmedim....

tatlım biz sakince ; güzelce ayrıldık... yarın 2 ay olacak... geçen cuma eski sevgilisini facebooktan tekrar listesine eklediğini gördüm... ondan dedim... ve görmemle içimde ona dair herşey bir anda paramparça oldu... iyiyim ... ona dair umudum yok... aramasın sormasın...

bakma sen söylediklerime ... ben onunla en ufak bir iletişim bile istemiyorum...
zaten ben bu tür saygısızlıklar yapamam ...

sen de düşünme ; üzülme artık ... haketmiyorlar... :teselli:

bak tatlım o face ne büyük bi beladır ooookötükedihüsosenağlama ben neler çektim o facedensenağlama anlatsam roman olur ama kısaca anlatıyımsenağlama benımkı eskı sewgılısyle msnden konustu dıe bı arkadasımın faceınden o kızı ekledım resımlerıne bılgılerıne bakıyım dıesenağlama hergun o kıza bakıp strese gırıodumsenağlama eee noldu eskı sewgılım afedersınız kö...k gibi bana döndü tekrar yalwarıo şimdi hergün arıo araya arkadaslarımızı sokuo falan a.s baktım hergun strese gırıom artık o kızın face ıne baktıgım adresı sıldım gıttı :teytey: şimdi strese gırmıorum o kızı gorup hemde erkek arkadasım delı dıvane gıbı pesımde onu affetmem ıcın:teytey:

lafın kısası bırak o faceı

KIZLAR BENİMKİNİN FACE NI KULLANIYORUM ŞİFRESİNİ FELAN BİLİYORDUM MSNİNİDE DEĞİŞTİRDİM ŞİMFİ KULLANIYORUM O GİBİ MİLLETE CVP VERİYORUM YAKINDA KIYAMET KOPAR DUYMADI SANIRIM HENÜZ :dance::dance::teytey:sırnaşık şey:jeyyar:YAŞASIN KÖTÜLÜKhihoyyyt

Bravooo bu erkeklere az bile boşver eğlenmene bak :teytey:

hah bende senin görmeni bekliodum bu konuyu,napcaz yaa uğraşmazlar dimi öle şeylerle,adam ilişkisiyle bile uğraşmıyo,bidekalkıp face bize gircekte,kadınlar kulübü nicki linkini görcekte tıklayıp öğrencek,bilemiyorum yaa bende karıştım valla ama bikaç gündür aklıma gelip gelip gidiyo bu düşünce ben bide böle senaryolar yazarım bazen ama korktuklarımın başıma geldiği de oldu, bana uğraşmazlar gibi geliyo

kızlar benımdıe bılıyo buraya gırdıgımı
nıcını ver bende gırıyım demıstı vermemıstım
ama ozel msj geldıgınde nıcım gozukuyo
ya gırıp okuyosa
sıfrelerımı bılıyo
butun sıfrelerı aynı
ya okuyosa rezıllıkmvalla:nazar:napcam

saol canım böyle takdir almak beni daha da mutlu

edioo:1hug: :1hug:

a.s.:enbuyukkk:pesındeyız canım cım

Haha süpersin :roflol: oda bana mail atamıyo normalde o olaydan sonra engellemiştim mailden hi5 arkadaşlığı yollamış salak ne kadar salak bi insan ya

sakın katılma onun dawet ettıgı sıteyekötükedihüso gecenlerde bı konu acmıstım en guzel ıntıkam bı erkekten nasıl alınır dıe ordakı cogunluk hıc umursamamak demısa.s onun senın ne yaptıgını ne dusundugunu bılememesı senın onu umursamaman daha acı werır ona

KIZLAR BENİMKİNİN FACE NI KULLANIYORUM ŞİFRESİNİ FELAN BİLİYORDUM MSNİNİDE DEĞİŞTİRDİM ŞİMFİ KULLANIYORUM O GİBİ MİLLETE CVP VERİYORUM YAKINDA KIYAMET KOPAR DUYMADI SANIRIM HENÜZ :dance::dance::teytey:sırnaşık şey:jeyyar:YAŞASIN KÖTÜLÜKhihoyyyt

nasılsın canım ıyı oldunmu
ay nasıl yapıyosun
bene bılıyorum sıfrelerını hala degısmedı oda
ama ben sadece bakıp cıkıyorum
face de baktıgımı anlamaz dımı
son gırıs saatı falan yazmıyo dımı bıyerlerde
ama msn gelen cevrımdısı mshjlar genelde bana gelıyo garıbım okuyamıyo napıyım:1rolleyes:sırnaşık şey

aman tatlım dıkkat et erkek arkadasın herkese soler yakında artık ben kullanmıorum o msnı falan dıea.s

sakın katılma onun dawet ettıgı sıteyekötükedihüso gecenlerde bı konu acmıstım en guzel ıntıkam bı erkekten nasıl alınır dıe ordakı cogunluk hıc umursamamak demısa.s onun senın ne yaptıgını ne dusundugunu bılememesı senın onu umursamaman daha acı werır ona

biliyorum konunu tatlım hatta snin ne düşündüğünü bilmesin falan diye ben demiştim sana kaydirigubbakcemile3 neyse bu saf yaptıklarına rağmen ben hiç tepki vermeyince 6 ay sonra hi5 yolladı ama ben kabul etmedim tabii :hooray: :içelim:

bak tatlım o face ne büyük bi beladır ooookötükedihüsosenağlama ben neler çektim o facedensenağlama anlatsam roman olur ama kısaca anlatıyımsenağlama benımkı eskı sewgılısyle msnden konustu dıe bı arkadasımın faceınden o kızı ekledım resımlerıne bılgılerıne bakıyım dıesenağlama hergun o kıza bakıp strese gırıodumsenağlama eee noldu eskı sewgılım afedersınız kö...k gibi bana döndü tekrar yalwarıo şimdi hergün arıo araya arkadaslarımızı sokuo falan a.s baktım hergun strese gırıom artık o kızın face ıne baktıgım adresı sıldım gıttı :teytey: şimdi strese gırmıorum o kızı gorup hemde erkek arkadasım delı dıvane gıbı pesımde onu affetmem ıcın:teytey:

lafın kısası bırak o faceı

canım ben zaten ayrıldıktan sonra tüm iletişimimi kestim onunla... sadece arkadaşımdan bakıodum... şifresini değiştirmesini istedim... bakmıyorum... hayatta ne alemde bilemiyorum ; bilmek de istemiyorum... ben iyiyim yani... en azından hayatıma beni daha çok sevecek birinin gireceğine dair umudum var sositososito

biliyorum konunu tatlım hatta snin ne düşündüğünü bilmesin falan diye ben demiştim sana kaydirigubbakcemile3 neyse bu saf yaptıklarına rağmen ben hiç tepki vermeyince 6 ay sonra hi5 yolladı ama ben kabul etmedim tabii :hooray: :içelim:

hımm bak kızlar sizlere söledğimin kanıtı:emir_bebek: sessız kalınca 6 ay da olsa tekrar bulaşmaya baslamışkaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 tatlım hıc cvp verme dhada koşacaktırkaydirigubbakcemile5

canım ben zaten ayrıldıktan sonra tüm iletişimimi kestim onunla... sadece arkadaşımdan bakıodum... şifresini değiştirmesini istedim... bakmıyorum... hayatta ne alemde bilemiyorum ; bilmek de istemiyorum... ben iyiyim yani... en azından hayatıma beni daha çok sevecek birinin gireceğine dair umudum var sositososito

En iyisi tamamen hayatından çıkarmak zaten kaydirigubbakcemile5 ama bi yerlerde karşına çıkınca eski günleri hatırlıyosun ister istemez iradeni koru boşver arkadaşından da bakma :nazar:

canım benimki astsubaydı türkiyenin dört bir yanında arkadaşları devreleri akrabaları var hangi birine söyleyecek bide kendi resimlerimizi ekledimki sormayın az bile ona demi ne yapayım üzülüyorum en azından böyle biraz mutlu oluyorum yakında duyar ama....:dance::dance:

Valla beni güldürdün ALLAH da seni güldürsün akşam akşam çok güldüm ya iyi olmuş kaydirigubbakcemile5

canım benimki astsubaydı türkiyenin dört bir yanında arkadaşları devreleri akrabaları var hangi birine söyleyecek bide kendi resimlerimizi ekledimki sormayın az bile ona demi ne yapayım üzülüyorum en azından böyle biraz mutlu oluyorum yakında duyar ama....:dance::dance:

tamam ozaman tatlım keyfini çıkar :dance::dance:

sen mutlu l arkadasım ohhh sefan olsun

hımm bak kızlar sizlere söledğimin kanıtı:emir_bebek: sessız kalınca 6 ay da olsa tekrar bulaşmaya baslamışkaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 tatlım hıc cvp verme dhada koşacaktırkaydirigubbakcemile5

Öyle bi niyetim yok zaten cvp vermedim hiç bide o bişey merak ettiği zaman ben söylemeyince sinir olurdu meraktan çatlardı şimdi benim bu sessizliğime de sinir oluyodur eminim niye bişey demiyo neden sesi çıkmıyo diye :teytey: inş. daha da koşar ya hıncım daha geçmedi çünkü ama aramaz sanmıyorum

zavana okuyabildiğim kadarıyla sen hep kendine yapıyorsun:kızgın: bırak kızım onlar hastanelik olsun:sm_confused: sen ne oluyon? kafayı mı yedin-tatlicadiarzu- iyice? hayata bir kere geliyoruz a.serkekler bencil olur, kıçlarını fazla kaldırmaya gelmez :dilcikar:çok yüz vermeyeceksin! birde ne o öyle kirlendim falan:kızgın: kirli olan sana böyle düşündüren zihniyetler !sen değil o herifler kirli!hatta bundan sonra kirli diye anacağım ben o adamı tamam mı?delilik etme hayatta neler çıkar daha sen yeter ki akıllı ol!:teselli:a.s.

:roflol:arkadaşlar mail atmış benimki.maile bakın.:roflol:
Erkekler Melektir :-))
Birgün ormancının biri dalları nehrin üzerine sarkan ağacın dallarını keserken baltasını suya düsürür.

'Aman tanrım' diye bağırdığında bir peri belirir ve

'Ne diye bağırıyorsun?' der.

Ormancı baltasinı suya düşürdüğünü ve yaşamını sürdürebilmek için o baltaya ihtiyacı olduğunu söyler.

Peri suya dalar ve elinde bir altın balta ile tekrar belirir. 'Baltan bu muydu?' diye sorar. ormancı'hayır' diye cevaplar.

Peri suya tekrar dalar ve bu sefer elinde gümüş bir balta ile
tekrar belirir ve yine sorar.

'Baltan bu muydu? 'ormancı yine
'hayır' diye cevaplar.

peri suya tekrar dalar ve bu sefer elinde demir bir balta ile tekrar belirir ve yine sorar.

'baltan bu muydu?' ormancı 'evet' der.

Ormancının dürüstlüğü perinin çok hoşuna gider ve baltaların üçünü de kendisine verir.

Ormancı mutlu bir şekilde evine döner.

Bir zaman sonra ormancı eşiyle birlikte nehir boyunca yürürken karısı suya düser.

Ormancı 'aman tanrım' diye bağırır. peri yine belirir ve sorar.

'ne diye bağırıyorsun?' ormancı 'karım suya düştü der.

Peri suya dalar ve jennifer lopez le birlikte geri döner.

'Senin karın bu mu?' diye sorar. ormancı 'evet' der.

Peri sinirlenmiştir. 'yalan söylüyorsun. gerçek bu değil' der.

Ormancı 'özür dilerim peri, ortada bir yanlış anlaşılma söz konusu. Eğer Jennifer Lopez için hayır deseydim bu sefer Catherine Zeta-Jones ile geri dönecektin, o na da hayır
deseydim karımla dönecek ve her üçünü de bana verecektin. ben fakir bir adamım ve üç karımın sorumluluğunu taşıyabilecek durumda değilim.
Jennifer Lopez e evet dememin sebebi budur.

Bu hikayeden alinacak ders :

Ne zaman bir erkek yalan söylüyorsa bunun iyi ve saygın bir nedeni vardir ve bu başkalarının yararı içindir.

(Kendileri için birşey istiyorsalarsa ekmek çarpsındır )

meleklermişşş.hiç gülesim yoktu.:roflol::roflol:

X