Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

kıslar bugünden itibaren sizleri kendi kontrolüm altına alıoruma.s yoksa siz rahat durmuosunuz gidiosunuz arıosunuz , msn engellerini kaldırıosunuz vs.... böyle peşlerine düştükçe aramazlar sizi :1no2: tecrübelerime dayanarak sölüoruma.s benimkine yüz vermeyince nasıl şimdi hergün yalvarıo affetmem içina.s neden? çünkü beni kaybetme korkusu sardı onu ama siz onun cebindesiniz yapmayın hemcinslerim ezdirmeyin kendinizi bundan sonra erkek arkadasını arayanlara ceza werıcema.s onu kazanmak istiosanız bırakın gitsin tekrar size dönecektira.s denenmiş onaylanmıştır SABIR SABIR SABIR

cezaya birlikte karar verelim diyorum ben...
uslu durun be hatınlaaaar ... :eek:klava:

ben umudumu kestim yine en ufak bir iletişime geçmemek için tüm yollarımı kapatıyorum...
siz kazanmak için bunu yapmalısınız yaaaaa...
azıcık aklınızı kullanın :mymeka:

ya kızlaar,benim aklıma arada ne geliyo biliomusunuz,ben facedeki kk grubuna üyeyim,ordada nickleriniz diye tartışma alanı var,ben oraya nickimi yazdım,şimdi benimki benim face girince facedeki kk grubuna girip benim nickimi öğrenirmiş,sonrada burda arama yaparmış prenses006 diye bütün mesjlarımı görürmüş,naaaannnnnn ipliğim pazara çıkar wallaaaa,bütün kirli çamaşırları öğrenir kendi hakkındaki,ayy düşüncesi bile korkunç,çok mu yazdım sizceeeeeee :bbo::uhm:

Hadi ya orda K.K grubu mu var :1shok: bazen bende benimki veya bi tanıdığı buraya girip beni yazdıklarımdan tanır mı diye korkuyorum ya buraya onun hakkında yazdıklarımı bilse şok olur heralde kaydirigubbakcemile3
Ama sen keşke nikini yazmasaydın face den pek anlamam üye değilim ama silinebiliyosa sil hemen bence yada nikini değiştir biz olsak bakardık hemen oda bakabilir bence

cezaya birlikte karar verelim diyorum ben...
uslu durun be hatınlaaaar ... :eek:klava:

ben umudumu kestim yine en ufak bir iletişime geçmemek için tüm yollarımı kapatıyorum...
siz kazanmak için bunu yapmalısınız yaaaaa...
azıcık aklınızı kullanın :mymeka:

Bencede aramak yok :eek:klava: bakın ben onun kız arkadaşlarını görüp acı çekmemek için face den üyeliğimi sildirdim mailden bilem engelledim onu ve tanıdıklarını ki daha fazla acı çekmiyim umudum kalmasın diye

ama herkes burda beni prenses006 olarak tanıyo kimse tanımaz o zaman yaa,hay allah 7kasımda yazmışım,haklısın biz olsak şimdiye durmazdık bile allaaah hemen atlayıp bakardım valla,ay iş işten geçtiyse gördüyse okuduysa burdaki mesajları,taa 7 kasımda yazmışım o nicki oraya,gördüyse benim hayatım biter,düşünsene onun hakkındaki bu düşüncelerimi öğrendiğiniiiii kızlaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr laelaelaelaelae:bbo::sm_confused::çok üzgünüm:

biri sabret bekle desin bana ya..
bekle o dönücek desin.
ama böyle duramıyorum nefes alamıyorum artık.

tatlım sabret ... döner mi ahh keşke dönecek diyebilsek...

ama geçecek emin ol... nefes alacaksın ... bunun garantisini verebilirim... :teselli:

ama herkes burda beni prenses006 olarak tanıyo kimse tanımaz o zaman yaa,hay allah 7kasımda yazmışım,haklısın biz olsak şimdiye durmazdık bile allaaah hemen atlayıp bakardım valla,ay iş işten geçtiyse gördüyse okuduysa burdaki mesajları,taa 7 kasımda yazmışım o nicki oraya,gördüyse benim hayatım biter,düşünsene onun hakkındaki bu düşüncelerimi öğrendiğiniiiii kızlaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr laelaelaelaelae:bbo::sm_confused::çok üzgünüm:

İnş. bakmamıştır benimkide okusa düşünmesi bile kötü.... Silinebiliyo mu peki oraya yazdığın msj?

Sağol canım hoşbuldum:) Bizimkisi biraz kıskançlıktan oldu ilk ben salak gibi onu kıskandırdım durduk yerde :mymeka: sonra oda beni kıskandırmaya başladı ilkinde başarılı olunca arkası geldi bende sıkıldım onun dediklerini yapmamaya soğuk davranmaya başladım iş inada bindi sonundada kavga ettik sonra herşey bitmişken eski sevgilisiyle kıskandırmaya çalıştı:S ya doğum günümde bile eski sevgilisiyle kıskandırmaya çalıştı bu kadar nefret edilecek yada intikam alıncak bişey mi yaptım anlamadım gitti...

ya canım kusura bakma ama bu bence biraz çirkin bir davranış olmuş... yani onun yaptığı... eski sevgiliyi kullanma... sana şunu söyleyeyim o eski sevgili de kesin halinden memnundu.. belki de içinde bi yerlerde umut vardı... ona da kızmamak lazım... hakikaten saygısızlık bu...

ne kadar oldu ; ne acılar çektin ; ne aşamalar kaydettin bilmiyorum ama bence senin tek bir iyi niyetli davranışını haketmiyor bu adam... :kızgın:

ya canım kusura bakma ama bu bence biraz çirkin bir davranış olmuş... yani onun yaptığı... eski sevgiliyi kullanma... sana şunu söyleyeyim o eski sevgili de kesin halinden memnundu.. belki de içinde bi yerlerde umut vardı... ona da kızmamak lazım... hakikaten saygısızlık bu...

ne kadar oldu ; ne acılar çektin ; ne aşamalar kaydettin bilmiyorum ama bence senin tek bir iyi niyetli davranışını haketmiyor bu adam... :kızgın:

haketmediğini bende biliyorum ama hangimiz kalbimize söz geçirebiliyoruz ki :çok üzgünüm: kendime çok kızıyorum onu tanıdığım günden beri çok aptallaştım bide ayrıldığımızdan sonra hiç arayıp sormadı aylar sonra doğumgünümde böyle bişey yaptı neden benden intikam almak canımı yakmak istiyo anlamıyorum :çok üzgünüm: durup durup planlar yapmak niye aslında çok ş..siz biri demi kızlar benneyaptımki

ya kızlaar,benim aklıma arada ne geliyo biliomusunuz,ben facedeki kk grubuna üyeyim,ordada nickleriniz diye tartışma alanı var,ben oraya nickimi yazdım,şimdi benimki benim face girince facedeki kk grubuna girip benim nickimi öğrenirmiş,sonrada burda arama yaparmış prenses006 diye bütün mesjlarımı görürmüş,naaaannnnnn ipliğim pazara çıkar wallaaaa,bütün kirli çamaşırları öğrenir kendi hakkındaki,ayy düşüncesi bile korkunç,çok mu yazdım sizceeeeeee :bbo::uhm:

bence facebooka yazmayalım nickimizi filan... orası hayatlarımızın çok fazla deşifre edildiği bir site bence...

haketmediğini bende biliyorum ama hangimiz kalbimize söz geçirebiliyoruz ki :çok üzgünüm: kendime çok kızıyorum onu tanıdığım günden beri çok aptallaştım bide ayrıldığımızdan sonra hiç arayıp sormadı aylar sonra doğumgünümde böyle bişey yaptı neden benden intikam almak canımı yakmak istiyo anlamıyorum :çok üzgünüm: durup durup planlar yapmak niye aslında çok ş..siz biri demi kızlar benneyaptımki

siz ayrıldıktan sonra senin doğum gününe geldi ve orda eski sevgilisiyle mi seni huzursuz etti... tatlım ya belki de birlikteler o zaman...

hakkaten çirkin bir insanmış... boşver yaaaa... Çok üzgünüm çoook :kızgın:

ülen prensesim AYNEN bende senin düşündüğünü düşündüm düşünsene burdan yazdklarımızı okuyacaklar iğrenç bir duygu..düştümüz durumu saymıyorum bile ıyyyyyy....

ülen prensesim AYNEN bende senin düşündüğünü düşündüm düşünsene burdan yazdklarımızı okuyacaklar iğrenç bir duygu..düştümüz durumu saymıyorum bile ıyyyyyy....

selin hemen silelim bari zararın neresinden dönsen kardır,gerçi bunlarla da uğraşmazlar ama ben böle şeyler çok yazarım bazen aklıma gelir.adam aramıyo sormuyo bunlamı uğraşacak ama benimki meraklıdır yani nolmuş ne demiş napmış bi tiptir.ay bunları da okursa şimdi -tatlicadiarzu- ay ne biliym hem saçma hemde olabilirliği var gibi

walla bnmki boyle seylerle uğrasmaz nete bile fazla girmeyen birisi sadece iş icabı girer danacım:)okumaz bile ama ben bu kulübü onun sayesinde buldum o ayrı bır konu.

selin hemen silelim bari zararın neresinden dönsen kardır,gerçi bunlarla da uğraşmazlar ama ben böle şeyler çok yazarım bazen aklıma gelir.adam aramıyo sormuyo bunlamı uğraşacak ama benimki meraklıdır yani nolmuş ne demiş napmış bi tiptir.ay bunları da okursa şimdi -tatlicadiarzu- ay ne biliym hem saçma hemde olabilirliği var gibi

kızlar ben napıyım.geçenlerde bahsetmiştim burdan.senden ayrılınca seni şikayet edicem kıslara böyle bi yer var nette diye.nickim de msn adresimle aynı hemen hemen yani girse ben olduğum şak diye anlaşılır.eyvahh.kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

çok komik benimki belkide okuyordur buraya yazdıklarımı hiç aklıma gelmedi okuyacağı inş okumaz kızlar nick nasıl değişiyor bu siteye üye olduğumu biliyokötükedihüso
gerçi nickimi bilmiyo bulmasıda zor olmaz off

X