- 26 Ağustos 2008
- 946
- 5
kıslar bugünden itibaren sizleri kendi kontrolüm altına alıoruma.s yoksa siz rahat durmuosunuz gidiosunuz arıosunuz , msn engellerini kaldırıosunuz vs....kötükedihüso böyle peşlerine düştükçe aramazlar sizi :1no2: tecrübelerime dayanarak sölüoruma.s benimkine yüz vermeyince nasıl şimdi hergün yalvarıo affetmem içina.s neden? çünkü beni kaybetme korkusu sardı onu ama siz onun cebindesinizkötükedihüso yapmayın hemcinslerim yaakötükedihüso ezdirmeyin kendinizikötükedihüso bundan sonra erkek arkadasını arayanlara ceza werıcema.s onu kazanmak istiosanız bırakın gitsin tekrar size dönecektira.s denenmiş onaylanmıştır SABIR SABIR SABIR
evet evet.beni kontrol altına almalı biri.
cnm ya sen güzel süründürüyon da benim ki hemen hazır bitirmeye.kendine de söyledim.her tartışma da olmayacaksa biitir diyor.ben buyum bu kadar yapabiliyorum diyo.kaç kezbitirdim de dayanamadım tekrar aradım.sağolsun yalvartmadan barıştı. ama ben aramasam arar mıydı bilmiyorum.dengesz biraz.aramasan 2-3 gün sonra ararım der.bigün sen bıraksan da ben asla bırakmıcam der.ertesi gün başka biri gelir kimseye eyvallahım yok.birbirimizi üzmektense böyle daha rahat vs vs. anlayamıyorum ki.yalvarcağını bilsem yalvartırım süründürürüm de işte bilmiyorum.kestiremiyorum yapacaklarını.