Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

kıslar bugünden itibaren sizleri kendi kontrolüm altına alıoruma.s yoksa siz rahat durmuosunuz gidiosunuz arıosunuz , msn engellerini kaldırıosunuz vs....kötükedihüso böyle peşlerine düştükçe aramazlar sizi :1no2: tecrübelerime dayanarak sölüoruma.s benimkine yüz vermeyince nasıl şimdi hergün yalvarıo affetmem içina.s neden? çünkü beni kaybetme korkusu sardı onu ama siz onun cebindesinizkötükedihüso yapmayın hemcinslerim yaakötükedihüso ezdirmeyin kendinizikötükedihüso bundan sonra erkek arkadasını arayanlara ceza werıcema.s onu kazanmak istiosanız bırakın gitsin tekrar size dönecektira.s denenmiş onaylanmıştır SABIR SABIR SABIR

evet evet.beni kontrol altına almalı biri.
cnm ya sen güzel süründürüyon da benim ki hemen hazır bitirmeye.kendine de söyledim.her tartışma da olmayacaksa biitir diyor.ben buyum bu kadar yapabiliyorum diyo.kaç kezbitirdim de dayanamadım tekrar aradım.sağolsun yalvartmadan barıştı. ama ben aramasam arar mıydı bilmiyorum.dengesz biraz.aramasan 2-3 gün sonra ararım der.bigün sen bıraksan da ben asla bırakmıcam der.ertesi gün başka biri gelir kimseye eyvallahım yok.birbirimizi üzmektense böyle daha rahat vs vs. anlayamıyorum ki.yalvarcağını bilsem yalvartırım süründürürüm de işte bilmiyorum.kestiremiyorum yapacaklarını.

evet evet.beni kontrol altına almalı biri.
cnm ya sen güzel süründürüyon da benim ki hemen hazır bitirmeye.kendine de söyledim.her tartışma da olmayacaksa biitir diyor.ben buyum bu kadar yapabiliyorum diyo.kaç kezbitirdim de dayanamadım tekrar aradım.sağolsun yalvartmadan barıştı. ama ben aramasam arar mıydı bilmiyorum.dengesz biraz.aramasan 2-3 gün sonra ararım der.bigün sen bıraksan da ben asla bırakmıcam der.ertesi gün başka biri gelir kimseye eyvallahım yok.birbirimizi üzmektense böyle daha rahat vs vs. anlayamıyorum ki.yalvarcağını bilsem yalvartırım süründürürüm de işte bilmiyorum.kestiremiyorum yapacaklarını.

bitirelim diyince hemen bitirmeye hazırmı:roflol: yok be tatlım o sana gözdağı verioa.s bende eskiden bitirelim die naz yapardım ama tetikte bekleridim hayır desin allahım die:roflol: :roflol: o da hemen nazlardı beniyerimseniben yerimseniben o senin onun peşinde oldugunu bildiği için sana kapris yapıoa.s bi ses soluk werme bakalım aylarca nasıl hemen peşine düşer a.s azcık sabret kıs arama sendekötükedihüso arama baka ararsan walla oraya gelirim döwerim seni kötükedihüso

hadi güle güle sana yolun açık olsun
kendin gibi birini bulursun...
:dance::dance::dance::dance:
hadi biraz hareketlenelim kıslarr.:teytey::teytey:

bitirelim diyince hemen bitirmeye hazırmı:roflol: yok be tatlım o sana gözdağı verioa.s bende eskiden bitirelim die naz yapardım ama tetikte bekleridim hayır desin allahım die:roflol: :roflol: o da hemen nazlardı beniyerimseniben yerimseniben o senin onun peşinde oldugunu bildiği için sana kapris yapıoa.s bi ses soluk werme bakalım aylarca nasıl hemen peşine düşer a.s azcık sabret kıs arama sendekötükedihüso arama baka ararsan walla oraya gelirim döwerim seni

bende hep bıtırelım derdım hemen olmz hayır her yolu denerdı
bıkeresınde annesı kardesı falan hastanye gelmıslerdı ben gece bıtsın dedım dıye:nazar:
ama sonrasında bu duruma dustuk

valla blackgırl ben ne arıyom ne soruyom arada face demn bakıyom okadar canım
ana ceza yok demı

kızlar dj zeynep dıye bırı face de gordum
cok guzel sarkısı ama areste falan bulamıyorum agır slov ama harıka

off keyifsizim kızlaar,hiç tadım yokk, artık msne de girmiorum face de doğru düzgün bakmıorum onuda engelledim facede.o da beni göremez artk,bende onu,biraz kopmam lazım bu face bağımlılığından, artık nette sadece buraya giriyorum,gerek kalmıyor zaten başka yere,face falan aklımda olmuyo bile,ama iştee keyifsiziimm :nazar:

ana ceza yok demı

yok tatlım sana yok ceza sen aramıon:1rolleyes:

off keyifsizim kızlaar,hiç tadım yokk, artık msne de girmiorum face de doğru düzgün bakmıorum onuda engelledim facede.o da beni göremez artk,bende onu,biraz kopmam lazım bu face bağımlılığından, artık nette sadece buraya giriyorum,gerek kalmıyor zaten başka yere,face falan aklımda olmuyo bile,ama iştee keyifsiziimm :nazar:

neden keyıfsızsın canım dusunmemeye calıs
bazen oluyo bole sebepsız keyıfsızıkler
bıraz da bole dene bakalım ısallah senı ıcın en guzelı olur

ana ceza yok demı

yok tatlım sana yok ceza sen aramıon:1rolleyes:

saol canım benım
ama oda benı aramıyo
bunun ıcın bı onerın varmı:jeyyar:

aaahhh tatlım o face yokmu o faceee kötükedihüso beni canımdan bezdirdikötükedihüso facede sürekli erkek arkadasımın eskı cıktıklarının resmıne bakar kafayı yerdım bosver o faceı

saol canım benım
ama oda benı aramıyo
[/QUOTE]

sende arama a.s o inatsa sen daha inat olyerimseniben

günaydın kızlar.. ben geldim.. yeni uyandım. çok bitkindim kalkmak istemedim.
bide böyle kotuyken moral,en iyi çare uyumak oluyor sanırım..
yazdıklarınızı okuyayım bi

Kızlaaarrr ! Ben de geldim aranıza yeni ayrılmadım ama... Yazdıkların hepsini okuyamadım ama çoğunuzun yaşadıkları hemen hemen aynı nerdeyse :nazar: Ben şunu anladım erkeklerden herşey beklenir herşey.... Fırtınanınkızı seninkide evlenmiş şok oldum yazıklar olsun ona :eek:klava: Ya bende rüyamda eski sevgilisine yüzük aldığını ve evlenme teklifi ettiğini gördüm ve benim rüyalarım hep çıkar ama bu resmen kabustu inş. çıkmaz :a015:

kıyamam kusuumm.keyiflen azcık.hareketli müzik falan dinle.fıkra oku.karikatürlere falan bak netten.:teselli:

nasılsınız sevda kuşlarıııııııııııı

hosgeldın canım ben ıyıyım valla sen nasılsın

saol canım benım
ama oda benı aramıyo

sende arama a.s o inatsa sen daha inat olyerimseniben[/QUOTE]

tmm canım arada fıkırlerını alırım artıkın

günaydın kızlar.. ben geldim.. yeni uyandım. çok bitkindim kalkmak istemedim.
bide böyle kotuyken moral,en iyi çare uyumak oluyor sanırım..
yazdıklarınızı okuyayım bi

dogru canım ılk zmanlar ınsanın gozunu acası gelıyo
ıyı yapmıssın

off Allycim ben de dün gece bi kabus gördüm..
b.. ile telefonda konuşuyorduk..
işi bıraktım falan dedi. hayırlısı olsun çok yoruluyordun falan dedim.
bi yerde dedim ki
ben hala senin bıraktığın gibiyim- peki sen öyle misin dedim
sana yalan söylemem birisi vardı dedi.
ama alkollüydüm çok viski içmiştim karşı koymaya çalıştım. hatta karşı koydum ama aramızda bir şeyler geçti dedi..
bende ağladım bağırdım telefonu fırlattım:KK43:
o da kendini savunmadı aslında çok..
elimden geleni yaptım falan dedi. engel olmaya çalıştım dedi.
başka bi kıza nasıl dokunursun ya dedim saydım ağladım. hani çok takmadı.. affettirmeye çalışmadı..

X