Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

off Allycim ben de dün gece bi kabus gördüm..
b.. ile telefonda konuşuyorduk..
işi bıraktım falan dedi. hayırlısı olsun çok yoruluyordun falan dedim.
bi yerde dedim ki
ben hala senin bıraktığın gibiyim- peki sen öyle misin dedim
sana yalan söylemem birisi vardı dedi.
ama alkollüydüm çok viski içmiştim karşı koymaya çalıştım. hatta karşı koydum ama aramızda bir şeyler geçti dedi..
bende ağladım bağırdım telefonu fırlattım:KK43:
o da kendini savunmadı aslında çok..
elimden geleni yaptım falan dedi. engel olmaya çalıştım dedi.
başka bi kıza nasıl dokunursun ya dedim saydım ağladım. hani çok takmadı.. affettirmeye çalışmadı..

Kabusumuz oldular resmen yaa senin rüyada çok kötüymüş ya ben onu hayatımdan tamamen çıkarmıştım hiç suçu olmadığı halde onun tanıdıklarını bile hatta daha çabuk unutayım diye baya da unutmuştum ama acaip acaip şeyler yapıyo tam kurtuldum derken bi yerlerden çıkabiliyo :uhm: neden bi insan ayrıldığı birinin canını yakmak ister geçmişte yaktıkları yetmiyo sanki hala daha fazla kanatmaya çalışıyo :nazar:

biri sabret bekle desin bana ya..
bekle o dönücek desin.
ama böyle duramıyorum nefes alamıyorum artık.

demin mesj geldi tel.. kim dersiniz? tabiki de turkcell :roflol: kim msj atarki bana,oysaki arkadaşımı arasa benim no.alsa bana mesj atsa arasa :nazar:dimi

demin mesj geldi tel.. kim dersiniz? tabiki de turkcell :roflol: kim msj atarki bana,oysaki arkadaşımı arasa benim no.alsa bana mesj atsa arasa :nazar:dimi

hayatım bana b.. mesaj atmasada olur.. çaldırsın.
dumanla falan bile haber yollasa tamam.. yeter ki bi haber yollasın.

cnm yok değişmiyo.aynı sebeple kaç kez kavga ettik.işlerim yoğun diyor.sadece bu söylediği.zamanı geldiğinde yaptığım fedakarlıkları öğrenirsin diy.ama ben görmüyorum fedakarlık falan.:1no2: oraya buraya gidiyor benle buluşcağında işi oluyor beyefendinin.sinirim buna.başka sorunumuz yok.ama çok kırılıyorum.çok kafamı takıyorum.uzak olmak iyi geliyor ama özlüyorum da işte.ama aramıycam.ne zamanki aradı değiştim dedi.ozaman gelsin.ki diyeceğini hiç sanmıyorum.kimseye eyvallahı yokmuş peaahh:kızgın:

hep ilerde mutlu olacağım diye bugün mutsuzsan boşver tatlım...
ben de hep öyleydim... askere gidince ; askerden dönünceyi bekledim... askerden döndü psikolojisi düzelsin diye bekledim... iş bulsun diye ... başka şehre gitti ; tatillerde gelsin diye... vs... ama hiç ben öncelikli olamadım onun hayatında... ve sonunda acı bir şekilde öğrendim ki çünkü içinde buna dair birşeyler eksikmiş...

şimdi mutlu değilsen ; gereksiz hep umutla beklemen... yani hani önceden böyle değil de bir süredir böyle ise düşünürsün ; anlayış gösterirsin... ama hep böyle ise bence mutsuz bir ilişki yaşayacağımıza ; yaşamayalım daha iyi... :1no2:

hayatım bana b.. mesaj atmasada olur.. çaldırsın.
dumanla falan bile haber yollasa tamam.. yeter ki bi haber yollasın.

eskiden en yakın arkadaşımla haberler yollardı bana,bilirdi ne söylese anında bana geleceğini,benim duymamı istediği herşeyi arkadaşıma sölerdi,son zamanlarda artık konumu bile açmaz oldu,bende o arkadaşımla iletişimimi kestim,sormadığı haberini almaya bile dayanamıyodum.bide sürekli kötühaberleri gelmeye başlamıştı artık.iyi hiçbişi duymuyodum,kız istettiği,ailesinin başka kız bulduğu falan. dedimki evlenmesi gitmesi yakın,bugün deilse yarın.ondan dolayı dayanamazdım bu haberlere daha fazla. şimdi diyorumki bu arkadaşım beni arasa,bana güzel haberler verse, eskisi gibiii benneyaptımki

Zavanacım,

Canım benim aşk bencil bir duygudur aslında. BİZ mutlu olduğumuz için yaprız her şeyi. Yaptıklarımız özünde BİZİ mutlu ettiği için tepemizde gezdiririz sevdiğimizi.

ben hep bunu söylerim zaten... kesinlikle aşk bencillik ... sen istiyorsan sever ve mutlu olursun... kendin için yaparsın...

zavanacım ; tüm sayfaları okuduktan sonra sana yazacaktım ama dayanamdım...

hepimiz kendimizce birşeyler paylaştık sevdiğimiz adamlarla... hepimiz kendimiz koyduk sınırları... yaşamak istediğimiz için yaşadık...

ilişkinizi bilmiyorum ama kendini kullanılmış hissetmen için bu adamın senle sadece cinsel olarak ilişkisi olması gerekir... bence bu kadar hırpalama kendini...

sen kendin için mutlu olmayı dene olur mu ... bazen etrafımızdaki hiç kimse bizim için birşey yapamaz... sen de o anları yaşıyorsun bu aralar... sadece senin elinde herşey...

lütfen herşeyden önce kendin için düşünce tarzını biraz da olsun değiştir...
sonra da bizim için ... :teselli:

valla nasıl atıcam aklımdan bılmıyorum
ılk ıs face bakıyorum
belkıde bıse gorıyım bıtsın ıstıyorum yada bole davranması hosuma gıdıyo ahla bnımle dıye
bımıyorum ama cok yanlıs yoldayım bunu bılıyorum

"belkıde bıse gorıyım bıtsın ıstıyorum"

sen bana özendin galiba ... kaydirigubbakcemile3

Ally hoşgeldn cnmm.sen neden ayrılmıştın.anlat istersen.

Sağol canım hoşbuldum:) Bizimkisi biraz kıskançlıktan oldu ilk ben salak gibi onu kıskandırdım durduk yerde :mymeka: sonra oda beni kıskandırmaya başladı ilkinde başarılı olunca arkası geldi bende sıkıldım onun dediklerini yapmamaya soğuk davranmaya başladım iş inada bindi sonundada kavga ettik sonra herşey bitmişken eski sevgilisiyle kıskandırmaya çalıştı:S ya doğum günümde bile eski sevgilisiyle kıskandırmaya çalıştı bu kadar nefret edilecek yada intikam alıncak bişey mi yaptım anlamadım gitti...

biri sabret bekle desin bana ya..
bekle o dönücek desin.
ama böyle duramıyorum nefes alamıyorum artık.

Canım senin artık onu umursamadığını görünce dönüyolar emin ol en dönmez dediklerin bile dönüyo.... Sadece ona kendini bulunmaz hint kumaşı zannettirme çünkü bazı erkekler böyle elde edince havaya giriyolar sıkılıyolar :mymeka:

ya kızlaar,benim aklıma arada ne geliyo biliomusunuz,ben facedeki kk grubuna üyeyim,ordada nickleriniz diye tartışma alanı var,ben oraya nickimi yazdım,şimdi benimki benim face girince facedeki kk grubuna girip benim nickimi öğrenirmiş,sonrada burda arama yaparmış prenses006 diye bütün mesjlarımı görürmüş,naaaannnnnn ipliğim pazara çıkar wallaaaa,bütün kirli çamaşırları öğrenir kendi hakkındaki,ayy düşüncesi bile korkunç,çok mu yazdım sizceeeeeee :bbo::uhm:

X