Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ya EBRUCUGUM SABRIM KALMADI NE BILIM ISTE DOGUMGÜNÜMDEDE ARAMICAK GIBIME GELIYOR O ZAMAN ISTE BÖYLE KALIRIM SALAK GIBI BEKLEMEK ISTEMIYORUM AMA BEKLIYORUM NASIL ANLATSAM KARIISK BI DURUM

anlıyorum canım benım
en azından sonuc ıstıyosun
en kotusu zaten ne oldugunu bılmemek napıcagını bılememek
ama nebılıyım senınkı cok vahım bı vaka gıbı durmuyo hayırlısı osun

cnm doğpumö gününde felan bırsey bekleme bak sakın oyle birsey olmayacak çünkü boşuna ümüt baplama hep üzülne sen ıolursun..

senağlamasenağlama
dayanamadım.ofiste yalnız kalınca aradım kızlar.aradım da ne olduysa.of ya.bide hakaret işittim.yok herşey istediğim gibi olmuyomuş.yok geleceği için çabalıyomuş.yok 1 saat fazla uyuyamıyomuş.kafam basmıyomuş.anlayamıyomuşum.resmen salak dedi ya.kafamçokkarıştı yine suçlu ben oldum.bağırdı çağırdı.kızdı.sinirim bozuldu kapatıyorum dedi.kapama tamam gönlünü alıyım bari dedim şakasına.ne gönlümü alacan.sonra konuşuruz dedi.bugünarar mısın dedim.ona da sinirlendi.ne arar mısın diyon arıcam işte ne uzatıyon diyo ya uyus.:bbo:bidaha da ararsam ama.son 4 kont var.onları da şimdi bitiriyorum.bıktım bea.:nazar::nazar:
ay üzülme boşver arama birdaha ne biçim insanmış okuyunca sinirim tepeme çıktı
kızlar dayamadaım bana yazdıklarına baktım siteye girdimkötükedihüso

Aşk; ''seni seviyorum''Demek degilmiş.

--------------------------------------------------------------------------------

Bir gün,evet sıradan bir gündü ogün benim için,taki sana karşı kullandıgım sana duygularımı o an için en iyi ifade eden ''Seni Seviyorum'' cümlesini toparlayım sana söyleyene kadar.Evet belki nedenini bilmedigim duygularla zorda olsa sana bu duygularımı ifade ettim bunu yaparkende fazlasıyla zorlandım belki sıkıldım ama söyledikden sonra kendimi bir hayli hafiflemiş hissettim.belkide şimdi sıkılma sırası terleme sırası sendeydi.O an için bir gülümseme bile bana ''bende seni seviyorum'' anlamı taşıyabilirdi.Çünkü biliyordum bende seni seviyorum demiyeceksin. Bir yandan o kelimenin agzından çıkmasını beklerken diger tarafım nasıl olurda böyle bir cevap beklersin ki sen bu degilsin diyor bana, kız dedigin şıp sevdi olmamalı bekle biraz zaman tanı ona diyor.Zaman yine ilaç olmuştu aşka,aşk sadece seni seviyorum kelimesinden ibaret degil olamazda bunu ögrettin bana. Belki aşkın başlaması için güzel bir cümle evet ''seni seviyorum'' ama asla tek neden degil daha güzel daha şirin kelimelerde mevcutmuş meger.Hani en sonunda canıma yetip sana beni seviyomusun diye sordugum gün senden aldıgım cevap ''sevmesem seninle şuan konuşmazdım'' cümlesi belkide senden duyabilecegim en güzel cümleydi biliyormusun Birtanem.

seni çok seviyorum aşkım inşallah aşkımız bu sevgi ve saygıdan hiç uzaklaşmaz.Çünkü Ben Sevgi Ve Saygının Aşkın En büyük Gıdası Olduguna İnanıyorum BiRTaNeM.

(Kendi Kalemimden alıntıdır )

canım benim bana yazmıştı offff delirecem

Tutamayacagım sözler VERMEM
Basit kişilerle polemige GİRMEM
Bazı şeyleri asla AFFEDEMEM
Yalan ve taktiklerle ugraşmayın,YEMEM!
Dostlarıma laf ETTİRMEMMM...
Bazen Çok Sever Ama Kesinlikle Söyleyemem

jelıbonum
ben gercekten ole duusnuyorum ama
selının dedıgı gıbı de olabılır
ama ısalah arar
ararsa ne ala aramassada sen enazından netlesırsın
yanı en azından dogumgununu bekleyup bı karar varırsın
suan erken daha kac gun oldu bıde bıttı dememıs

Artık o günde bısey yapmazsa yazıklar olsun derım su an sabredıyorum ama o günde bısey yapmazsa degerımı anlamıs olurum ama ben asla böyle susmam su an susuyorum ama elbet dıyecek laflarım var ona daha sonsuza dek senınle dıye bır yıldız kolye vermıstı onu gözüne sokmak ısterım mesela ıcımdekı öfkeyı bı sekılde cıkarmam lazım ya ne bılım ya bunlar olmasın arasın barısalım sevıyorum ben bu adamıııııııı ölene kadar sevmek ıstıyorum yaaaaaaaaaa ama bırakırsa sevmıyorum derse asla sevmem

Artık o günde bısey yapmazsa yazıklar olsun derım su an sabredıyorum ama o günde bısey yapmazsa degerımı anlamıs olurum ama ben asla böyle susmam su an susuyorum ama elbet dıyecek laflarım var ona daha sonsuza dek senınle dıye bır yıldız kolye vermıstı onu gözüne sokmak ısterım mesela ıcımdekı öfkeyı bı sekılde cıkarmam lazım ya ne bılım ya bunlar olmasın arasın barısalım sevıyorum ben bu adamıııııııı ölene kadar sevmek ıstıyorum yaaaaaaaaaa ama bırakırsa sevmıyorum derse asla sevmem

canım bu erkekler boleler
yaptıklarıyla ddedıklerı hıcmı hıc bırbırını tutmaz
bız her soze ınanırız yapmıcagımız seyler solemeyız
onlarıda kendımız gıbı sanarız
kı bı bakarz ne verılen sozler ne kendılerı ortada yok yorulmuslar
allah bıldıgı gıbı yapsın

rahatlamıssındır dımı ustunden bı yuk atmıssındır
en azından arıcam demıs
bıdaha rarama haÇok üzgünüm çoook
cnm yok aramam zaten arıcak kontör kalmadıkaydirigubbakcemile3
üstümden yük attım da atmasına hakaret etti.hakaret etme diyorum hakedersen her şeyi ederim diyo.:kızgın:
nese artık aramazsa da sallarım.napam.bayrama kadar zaman veriyorum.aramassa daha aramasın zaten.:1closedeyes:

senağlamasenağlama
dayanamadım.ofiste yalnız kalınca aradım kızlar.aradım da ne olduysa.of ya.bide hakaret işittim.yok herşey istediğim gibi olmuyomuş.yok geleceği için çabalıyomuş.yok 1 saat fazla uyuyamıyomuş.kafam basmıyomuş.anlayamıyomuşum.resmen salak dedi ya.kafamçokkarıştı yine suçlu ben oldum.bağırdı çağırdı.kızdı.sinirim bozuldu kapatıyorum dedi.kapama tamam gönlünü alıyım bari dedim şakasına.ne gönlümü alacan.sonra konuşuruz dedi.bugünarar mısın dedim.ona da sinirlendi.ne arar mısın diyon arıcam işte ne uzatıyon diyo ya uyus.:bbo:bidaha da ararsam ama.son 4 kont var.onları da şimdi bitiriyorum.bıktım bea.:nazar::nazar:

kısss nie aradın:eek:klava: :eek:klava: bu erkekleri süründürmeyince yola gelmiolar tatlım nolur tutkendini

Evet allah bıldıgı gıbı yapsın sımdılık cıkıyorum kızlar kendınıze ıyı bakın

gulegule canım gorusuruz sabır tamammı

cnm yok aramam zaten arıcak kontör kalmadıkaydirigubbakcemile3
üstümden yük attım da atmasına hakaret etti.hakaret etme diyorum hakedersen her şeyi ederim diyo.:kızgın:
nese artık aramazsa da sallarım.napam.bayrama kadar zaman veriyorum.aramassa daha aramasın zaten.:1closedeyes:

oda ne katı kaba bırımıs
artık arıcan demıs sana dusen beklemek bekle bakalım hayırlı seyler olsun
dogru aramassa arrarım deyıp kendı bılır

kısss nie aradın:eek:klava: :eek:klava: bu erkekleri süründürmeyince yola gelmiolar tatlım nolur tutkendini

nasıl surundurulur canım bu erkekler
tmm aramıyom ama surunedı yaÇok üzgünüm çoook

aman sinirlerine sahip ol.aramassa çok ağır konuşma yine de.cnm aman ha.sonra arar işte kendini haklı çıkarır.ama söylediklerini bahane eder.sen pişman olursun.yani o seni pişman eder suçsuz da olsa.başıma geldi daha önceden.yerimseniben

kıslar bugünden itibaren sizleri kendi kontrolüm altına alıoruma.s yoksa siz rahat durmuosunuz gidiosunuz arıosunuz , msn engellerini kaldırıosunuz vs....kötükedihüso böyle peşlerine düştükçe aramazlar sizi :1no2: tecrübelerime dayanarak sölüoruma.s benimkine yüz vermeyince nasıl şimdi hergün yalvarıo affetmem içina.s neden? çünkü beni kaybetme korkusu sardı onu ama siz onun cebindesinizkötükedihüso yapmayın hemcinslerim yaakötükedihüso ezdirmeyin kendinizikötükedihüso bundan sonra erkek arkadasını arayanlara ceza werıcema.s onu kazanmak istiosanız bırakın gitsin tekrar size dönecektira.s denenmiş onaylanmıştır SABIR SABIR SABIR

Naber kızlar hadi şarkı dinleyelim
git güle güle yolun asçık olsun hata kimse sende biyorsun aşkmı tövbe tövbe bu son olsun

yine mola verilmiş bakıyorum boyle arada iyi oluyor dün ben ilk başlatmısstım sıra sizde söz sizde kızlar:)

X