Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

cnm öyle düşünme.bu adımlarını o görmese de sen güçlü olmak adına atıyosun bi adım.er yada geç görecek senin onu hayatından silmeye çalıştığını.bi yerden duyacak yada bigün dönecek sen yüzünevuracaksın ben seni sildim hayatımdan vs diye.o görsün diye mi yapıyosun hem.kendin için yap.yerimseniben

çabaladığını görse ne olacakki sen çabalayarak kendine güvenin gelir keşke zamanında bende aramsaydım o zaman nasılsa eimde diye düşünmezdi arama arasan herşeye tekrardan başlarsın gerçi bu bekleyişte çok kötü oluyor

CANIM SEN ARTIK KARARINI VERDIYSEN
bosver o zaten zamanı gelınce ogrenıcek
yterkı sen napmak ıstedıgıne karar ver
agzınlamı solemek ıstıyosun
suunsunmu ıstıyosun

prenses 006 yaydı bu msj yanlıs alıntı olmus

Son düzenleme:
sonundan üzüleceğini başından üzülmek daha iyi arama o seni arasın istese bir yerden kontör bulur arar değişeceğine inanırıyorsan ara acı çekmekten iyidir
bir yere konu açmıştım eski sevgiliye dönmelimi diye biride eskiye reğbet olsa bit pazarına nur yağardı deöişti o söz aklıma geldi

cnm yok değişmiyo.aynı sebeple kaç kez kavga ettik.işlerim yoğun diyor.sadece bu söylediği.zamanı geldiğinde yaptığım fedakarlıkları öğrenirsin diy.ama ben görmüyorum fedakarlık falan.:1no2: oraya buraya gidiyor benle buluşcağında işi oluyor beyefendinin.sinirim buna.başka sorunumuz yok.ama çok kırılıyorum.çok kafamı takıyorum.uzak olmak iyi geliyor ama özlüyorum da işte.ama aramıycam.ne zamanki aradı değiştim dedi.ozaman gelsin.ki diyeceğini hiç sanmıyorum.kimseye eyvallahı yokmuş peaahh

Zavanacım,

Aşkı meşki özlemi acıyı kılı tüyü hep geçiyorum. Sana söylemek istediğim ki bence en önemlisi bu bir kaç farklı şey var.

Asla kendini kötü, kirli ya da kullanılmış hissetme. Kurtulman gereken tek duygu bu şu anda. Sen kirli falan değilsin. Sen sadece o anda sevdiğin için içinden gelen bir şey yaptın, yaptığın şey o anda doğruydu ve isteyerek yapılmıştı. Bu kadar. Bitti giti. Ve ne bizim ne de başka birilerinin seni bu yüzden eleştirmeye ya da yargılamaya hiç hakkı yok.
Bu yüzden kirlenseydik dünyada temiz insan kalmazdı, insan bundan dolayı "kirlenmez" öyle olsa ohoooo benim kendimi mağmaya gömmem gerekiyordu anlatabiliyor muyum?
Bu kişisel bir tercihtir kimseyi de ilgilendirmez.

Ve aslında hata diye bir şey de yoktur.

Sadece bir olay esnasında o anda yapılabilecek en doğru şeyi yaparız. O o anda en doğrusu gelir yapılır, geçer gider. Haa ileride insan ya aslında öyle değil de böyle yapsaydım daha iyi olurdu belki diyebilir ama bu kendini sorgulamanı asla gerektirmez. Sen zaten zamanında en iyisi diye düşündüğün şeyi yapmışsındır. Bitmiştir gitmiştir.

Hayat da budur işte. Verdiğimiz kararların bileşkesidir. Sakın ama sakın kendini kullanılmış hissetme. Bak diyorsun ki ben ona neler yaptım o kıymet bilmedi. Tatlım, inan bana aslında bu da onun sorunu senin değil. Sen o fındıkları temizlerken ne kadar mutluydun anımsıyor musun? O börekleri paketlerken? Canım benim aşk bencil bir duygudur aslında. BİZ mutlu olduğumuz için yaprız her şeyi. Yaptıklarımız özünde BİZİ mutlu ettiği için tepemizde gezdiririz sevdiğimizi.

Sonuç olumlu olur, olumsuz olur orası biraz kader kısmet. Ama senin peşini asla bırakmaman gereken şey kendini mutu etmeye çalışmaktan vazgeçmek.

Bu mutsuzluğunun, bu kadar acı çekmenin, bütün o doktorların ilaçların özünde sebebi aslında ne biliyor musun tatlım?

İnsanlar senden vazgeçtikleri için değil....SEN KENDİNDEN VAZGEÇTİĞİN İÇİN...

Bunu iyice bir düşün olur mu bi tanem?

kızlar benımkıde face bı akrabası sevdıgıne verılcekmıs yorum yapmıs
bunu yazmıs
sen karsındakı ınsandan emınsen gerısı bos hersey duzelır
zamanı vardır sadece yazmıs

benım okudugumu bılıyodur
bıraz gereksız geldı bu msjı
acaba ben gırıp bakıyorum dıyemı yazmıstırklava:
of hep ustume alınıyorum

özüme sözüme dondüm doğruyu yanlışı gördüm off can çıkmamıs yerinde aslan gibi geri döndüm.........

naber kıazlar zavana gitmiş selin hoşgeldin
ya kızlar ne güzel örnek oluyorsunuz face baktım diyerek benimde bakasım geliyor dayanamıcam bakcam sonra gene üzülecem

naber kıazlar zavana gitmiş selin hoşgeldin
ya kızlar ne güzel örnek oluyorsunuz face baktım diyerek benimde bakasım geliyor dayanamıcam bakcam sonra gene üzülecem

valla nasıl atıcam aklımdan bılmıyorum
ılk ıs face bakıyorum
belkıde bıse gorıyım bıtsın ıstıyorum yada bole davranması hosuma gıdıyo ahla bnımle dıye
bımıyorum ama cok yanlıs yoldayım bunu bılıyorum

merhaba kizlar simdi bütün yazilanlari okudum zavana böyle düsünme ne olur o zaman bende kötü oluyorum bak almanyaya geldim ne aradi ne sordu bende kendimi bi kere atilmis düsünüyorum yeni bir güne basladik bende bi gelisme olmicak gibi artik bekleme diyorum kendime kiziyorum

senağlamasenağlama
dayanamadım.ofiste yalnız kalınca aradım kızlar.aradım da ne olduysa.of ya.bide hakaret işittim.yok herşey istediğim gibi olmuyomuş.yok geleceği için çabalıyomuş.yok 1 saat fazla uyuyamıyomuş.kafam basmıyomuş.anlayamıyomuşum.resmen salak dedi ya.kafamçokkarıştı yine suçlu ben oldum.bağırdı çağırdı.kızdı.sinirim bozuldu kapatıyorum dedi.kapama tamam gönlünü alıyım bari dedim şakasına.ne gönlümü alacan.sonra konuşuruz dedi.bugünarar mısın dedim.ona da sinirlendi.ne arar mısın diyon arıcam işte ne uzatıyon diyo ya uyus.:bbo:bidaha da ararsam ama.son 4 kont var.onları da şimdi bitiriyorum.bıktım bea.

naptın kız senkaydirigubbakcemile

meraba canım benım
ya sen ne cabuk pes edıyosun bekle dıyozda
bızı ornek alkaydirigubbakcemile
azcık sabretcen su dogumgunun gelsın hele bakalım ne olcak sonrasında bıseler dusunuruz

meraba canım benım
ya sen ne cabuk pes edıyosun bekle dıyozda
bızı ornek alkaydirigubbakcemile
azcık sabretcen su dogumgunun gelsın hele bakalım ne olcak sonrasında bıseler dusunuruz

ya EBRUCUGUM SABRIM KALMADI NE BILIM ISTE DOGUMGÜNÜMDEDE ARAMICAK GIBIME GELIYOR O ZAMAN ISTE BÖYLE KALIRIM SALAK GIBI BEKLEMEK ISTEMIYORUM AMA BEKLIYORUM NASIL ANLATSAM KARIISK BI DURUM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…