Beni kullanıp attı nefret ediyorum kendimden ben bu utançla nasıl yaşarım vucudumdan nefret ediyorumsenağlamasenağlamasenağlama
böyle düşünme lütfen.ne utancı.saçmalama.utanacak biri varsa o da karşındaki adam.ne oldu nasıl kullandı bilmiyorum ama ne olursa olsun kendinden nefret etme.asla böyle düşünme.utanılacak bişi yapmadığına eminim.karşındaki kişiliğinden utansın.sen değil.:1hug:Beni kullanıp attı nefret ediyorum kendimden ben bu utançla nasıl yaşarım vucudumdan nefret ediyorumsenağlamasenağlamasenağlama
günaydın herkese :)
normal canım o değişimler...bende de oluyor... ama biraz daha standart hale geldi...
2 gün önce telefonumdan numaralarını silmiştim ya...
dün de en yakın arkadaşlarının numaralarını sildim... sadece birini bıraktım niyeyse ...
onu da şimdi siliyoruuuum ... veee sildim...
dün kalabalık bir grupla beraberdik ünv. yıllarından... ordan soranlar oldu nerde diye ...
yok artık dedim... hadi ya biz çok mutluyduk ama sizi öyle görmekten dediler...
"demek ki o değilmiş " dedim... biz bir konuşalım dediler... " sakın" dedim...:1closedeyes:
herkes bizim ne kadar çok yakıştığımızı söylerdi... benneyaptımki
neyse ya ne önemi var artık ... :dilcikar:
Beni kullanıp attı nefret ediyorum kendimden ben bu utançla nasıl yaşarım vucudumdan nefret ediyorumsenağlamasenağlamasenağlama
ama tatlım seninki daha çok yeni,sende değişimler olması çok normal,ama ben 5 senedir bu ve benzeri sorunlarla uğraşıyorum,kartlaştım artık bu konuda,o yüzden benim artık çoktaaannn alışmış olmam gerekirdi,o yüzden kendime kızgınlığım,hala ilk günkü gibi üzülüyorum adamın gerçek yüzünü görmeme rağmen benneyaptımki
anlat cnm anlatmak istersen.anlatayımmı özetle ne olduğunu
günaydın kızlaaarr:teytey: benimki bayram iznine gelcek cmt günü gelsinde iyice süründürüyüm onukötükedihüso
günaydın kızlaaarr:teytey: benimki bayram iznine gelcek cmt günü gelsinde iyice süründürüyüm onukötükedihüso
sizede naz yaptım azıcık...
benim 19 yaşında 8 ay süren bir evliliğim oldu.Evlilik denirse işte hastanede bile yattım 4 yıldır depresan ilçaları kullanıyorum.Ben bununla tanıştım kimseye söylemem normalde işyerinde felan bilmezler tipimde göstermez onada söylemedim,dururmumu bu bana kör kütük aşık olunca vicdan azabı çektim.anlattım geçmişi ayrıldım.tel.kapattım bu beni buldu ağlamalar sızlanmalar yalvarmalar 1 saatliğine izmirden trabzona geldi
sonra 10 ay sürdü her an tel.da nette felan ailemle görüştü bende onun abisiyle bayramda konuştum tel.da bir masal gibiydi,hiç bir problem yoktu evlilik hayaleri kuruyordu ev bakıyordu samsundan yada trabzondan,sonra ortada hiç bi sebep yokken
'canım sen beni çok seviyon ama ben yapamıyorum.çok üzülüyorum.lütfen beni anla.ayrılmak istiyorum.'
ben zaten ilaçlarla duruyorum ayakta şimdi hep bittim sakinleştirici iğne yaptırdım sabah yine ben yaralıyım,herşeyi söyledim anlattım yapamıcaksan bitir dedim başta ben kaldıramam seviyorum ölüyorum vs diyordu....
insan olmaz bu bile bile beni kullandı attı son geldiğinde birlikte olmuştuk utanıyorum vucudumdan tiksiniyorum biliyorum ben kötüyüm sizlerde benimle görüşmeyin ben temiz değilim artık çünkü....
sizede naz yaptım azıcık...
benim 19 yaşında 8 ay süren bir evliliğim oldu.Evlilik denirse işte hastanede bile yattım 4 yıldır depresan ilçaları kullanıyorum.Ben bununla tanıştım kimseye söylemem normalde işyerinde felan bilmezler tipimde göstermez onada söylemedim,dururmumu bu bana kör kütük aşık olunca vicdan azabı çektim.anlattım geçmişi ayrıldım.tel.kapattım bu beni buldu ağlamalar sızlanmalar yalvarmalar 1 saatliğine izmirden trabzona geldi
sonra 10 ay sürdü her an tel.da nette felan ailemle görüştü bende onun abisiyle bayramda konuştum tel.da bir masal gibiydi,hiç bir problem yoktu evlilik hayaleri kuruyordu ev bakıyordu samsundan yada trabzondan,sonra ortada hiç bi sebep yokken
'canım sen beni çok seviyon ama ben yapamıyorum.çok üzülüyorum.lütfen beni anla.ayrılmak istiyorum.'
ben zaten ilaçlarla duruyorum ayakta şimdi hep bittim sakinleştirici iğne yaptırdım sabah yine ben yaralıyım,herşeyi söyledim anlattım yapamıcaksan bitir dedim başta ben kaldıramam seviyorum ölüyorum vs diyordu....
insan olmaz bu bile bile beni kullandı attı son geldiğinde birlikte olmuştuk utanıyorum vucudumdan tiksiniyorum biliyorum ben kötüyüm sizlerde benimle görüşmeyin ben temiz değilim artık çünkü....