Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Beni kullanıp attı nefret ediyorum kendimden ben bu utançla nasıl yaşarım vucudumdan nefret ediyorumsenağlamasenağlamasenağlama

canım ya üzülme insanız hata yaparız bazen insan kendini tutamıyor dayanamıyor belki yanımda olsa bende yapardım erkek işte

Beni kullanıp attı nefret ediyorum kendimden ben bu utançla nasıl yaşarım vucudumdan nefret ediyorumsenağlamasenağlamasenağlama
böyle düşünme lütfen.ne utancı.saçmalama.utanacak biri varsa o da karşındaki adam.ne oldu nasıl kullandı bilmiyorum ama ne olursa olsun kendinden nefret etme.asla böyle düşünme.utanılacak bişi yapmadığına eminim.karşındaki kişiliğinden utansın.sen değil.:1hug:

kızlar yine ara ara katılıyorum hastalar malumunuz...arada bakıyorum sizlere ama aklım burda ya:):):)

ama tatlım seninki daha çok yeni,sende değişimler olması çok normal,ama ben 5 senedir bu ve benzeri sorunlarla uğraşıyorum,kartlaştım artık bu konuda,o yüzden benim artık çoktaaannn alışmış olmam gerekirdi,o yüzden kendime kızgınlığım,hala ilk günkü gibi üzülüyorum adamın gerçek yüzünü görmeme rağmen benneyaptımki

üzülme bitanem pişmanlık duyma, sevdin oldu bazı şeyler,sevdin güvendin.o yüzden utanma,o utansın,Allah biyerden çıkarır ilahi adalete güven

ben o 5 yıl kısmını atlamışım ... laelaelaelaelae

saolun kızlar cumartesiden itibaren yeni süründürme maceraları anlatıcam size:sm_cool: :sm_cool: beni bekleyin anacığım

canım ya saçmalama ne kötüsü her o işi yapan kötü olsa konuşacak insan kalmaz üzülme lütfen genç yaşta evlenmişsin ayrılmışsın çok acılar yaşamışsın anlaşılan unut o adi adamı zamanla unutulur daha karşına neleri çıkar

olurmu hiç öyle şey bitanem,sen tertemizsin çok iyi niyetli bi kızsın,o utansın yaptığından şerefsizliğinden utansın,bizler sana burda destek olmaya devam edicez,atlatıcaksın bunu güçlü olucaksın ilaçlarına devam et,doktorunu aksatma,çalışıyomusun bilmiyorum ama işine kanalize olmaya çalış çalışmıyosan bi iş bul kendine,boşkalma,sevdiğin bi hobiyle oyalanmaya çalış,insanız neler neler atlatıyoruz,bu çok normal bişi bak yalnız da değilsin bizler varız

kıyamam yaa tatlım bu kadar uzulme nolur

zavana cnmm kıyamam ya.hırpalama kendini böyle.sen utanılacak hiç bişi yapmamışsın.güvenmişsin sevmişsin sadece.böylelerine yazıklar olsun.senin hiç suçun yok.inanki yok.üzme kendini böyle.:teselli:

ya kızlar ben benimkini özledim.dün msndeydi.yazmadı.ben de yazmadım.surat yaptım ya ondan yazmadı biliyorum.bilmiyor ki iş ne ciddi boyutlarda..sonra 5dk içeri gittim.baktım yazmış.girdiğini gördüm ama yazamıyorum yanlış anlama demiş.kontörüde yok.aramayacak yani.ya ben arasam diyorum ama yıpranıyorum onunla birlikteyken de.kararımdan vazgeçmek istemiyorum.ben hep surat yapardım küserdim sonra üstüme düşmezdi yine ben arardım.yine öyle olacak diye düşünüyor biliyorum.olmayacağını görmesi lazım.aklını başına almalı biraz.yoksa çok yıpranıcaz daha.öf ya haksızlık mı ediyorum diyorum bazen.deli olucam.kont alsa da arasa.değişicem dese.ihmal etmiycem dese.aah ah.beni arar diye bekliyor o.ay ya napsam.aramayım dimi.kafamçokkarıştı

of kızlar keyifsizim yine,çok adım attım kendime göre ama anlamsız gelmeye başladı bu adımlar bana,ben burda uğraşıyorum onun umru deil,bilmiyo bile benim bu çabalarımı,çünkü ne arıyo ne soruyo önemli olan onun çaba gösterip benim de güçlü olup bitirdiğimi görmesini sağlamak,ama olmuyo çünkü bi çabası yok arama sorma ulaşmaya çalışma hiçbişiy yok, yada benmi saçma düşünüyorum offf.ilerde pişmanda olmıycak çünkü bu kadar sevdiğimi çabaladığımı bilmiyo bile :1no2:

kızlar gunaydın
nasılsınız
ben ruyamda hep burdaydım msj yazıyodum sızlere

zavana uzme canım kendını
ızın verme yıpranmana
guclu ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…