İyi geceler canım
Tatlı rüyalar
kızlar hepinizde yattınızmı ben çok uykum gelene kadr yatmıyorum gece ansızın uyanıyorum yoksa kalbimde bir acıyla :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
akşam geldimi msne canım
egedenizi
canımsen üniversitede okuyorsun değilmi son sınıfmı
ben yatıyorum kızlar hepinize iyi geceler yarın işallah birimizden biri güzel haber versin benim umudum yok iki dünya bir araya gelse dönmez biliyorum neyse hepiniz için güzel bir gün olması dileğiyle iyi geceler
ben yatıyorum kızlar hepinize iyi geceler yarın işallah birimizden biri güzel haber versin benim umudum yok iki dünya bir araya gelse dönmez biliyorum neyse hepiniz için güzel bir gün olması dileğiyle iyi geceler
kizlar bende yatiyorum sürekli onu düsünüyorum aklimdan cikmiyor en iyisi uyumak kendinize iyi bakin
mirmirmirmir günaydın kızlaaar,aynı tas aynı hamam heralde,kimsede bi gelişme yokmu,bende yok valla dün kendimi çok güçlü hissediyodum ya,bugünde sanki o gücümden bişiler eksilmiş gibi,hergün ayrı modlarda oluyorum ne bu yaa,güçlü olmak ve hepde öle kalmak istiyorum oysaa,neyse yarından itibaren grubumuzun yüz akı selinin atraksiyonlarıyla biraz canlancaz die umuyorum önümüzdeki iki gün :sm_cool:
cnmmm:çok üzgünüm: ya çok zor bi durum.Allah sana kolaylık versin.ama çıkar bunun ahı ondan.sen üzülme.üzülme demek kolay çok acı biliyorum ama yine de tut kendini tamamen sil onu hayatından.başka türlü geçmez acın.zamanla azalacak.sonra biri çıkacak karşına.bi bakmışsın takmıyosun bile.:teselli:nasılsıznız kimsede gelişme yok bende gelişme imkanıda yok tek derdim kendimi tutamayıp onun üye olduğu siteye girmememek girersem yakında evlendiğini duymaktan korkuyorumsenağlama keşke ölse başka birinin olduğunu duymak bana acı vercek allahın belası nişanmadan bir hafta önce nasılsın iyimisin diye konuştuk ya nasıl insan madem nişanlancan niye konuşuyon benle:a015:
mirmirmirmir günaydın kızlaaar,aynı tas aynı hamam heralde,kimsede bi gelişme yokmu,bende yok valla dün kendimi çok güçlü hissediyodum ya,bugünde sanki o gücümden bişiler eksilmiş gibi,hergün ayrı modlarda oluyorum ne bu yaa,güçlü olmak ve hepde öle kalmak istiyorum oysaa,neyse yarından itibaren grubumuzun yüz akı selinin atraksiyonlarıyla biraz canlancaz die umuyorum önümüzdeki iki gün :sm_cool:
günaydın kızlar
ben hep gerginim kavga etmeye yer arıyorum milletle,dayanacak gücüm sabrım kalmadı çünkü ; gececekmi bilmiyorum her gün bir şarkıya takılıyorum'aşkımız bir masalmış birtanem düş yerine gerçekmiş yaşanan.....' bugunküne bu...senağlama
en kötüsüde her sabah içimde bir sızıyla uyanmak
hiç sevmemiş beni kullanıp attı bu kadar basit herşey onun için,
Allah hakkımı onda bırakmasın yaşadığı sürece inlesin,her gittiği kızda ben aklına geleyim:a015::a015::a015: