Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ay evet ferhunde gibi olmak lazim nasil adamlar pesinde :)

valla yaa, kadına bak daha boşanmadan öteki kocayı buldu, örnek alın kızlaaarrrr adamlar nasıl süründürülür görün :roflol: biz daha bitaneyi yüzümüze gözümüze bulaştırırken elin kadınları kimleri çuvallayıp götürüyo :roflol:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldımmmmmmmmmmmm naptınız bakayım..........

hoşgeldin bende yaprak dökümünü izliyorum napim,bi mesaj yazdım uzun olan okusana onu,eskiyi facebookta engelledim beni göremez artık bi de bi başka eskiye kızdım onu da sildim msnden.eski sevgililereee ölüümmmmm :teytey:

valla ferhundeye hayranım
ya bu ınsanlar bunu nasıl yapıyo
ben hıc bı zaman hayatımda ole seyler yapamam bazıarından duyarım o olmazsa o olur dıye vede zaten bı anda bıcok kısıyı ıdare edıyolar
anlamıyorum kalpsızlermı

Kızlar reklam arası oldu geldım ya bende aksam olunca daha kötü oluyorum yıne dokunsalar aglarım altı gün oldu ümıtle uyanıyorum her sabah ama sonu hüsran cok özledım ben onu ya bu adamı anlamıyorum ıkımız ıcınde bır süre uzak olmak ıyı gelıcek dedı altı gün oldu halen tık yokkkkkkkkkkk yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bennn dayanamıyorummmmmmmm

canım ya 6 gün daha çok yeni...

sizin gibi durumlarda erkekte gurur yapar....
çünkü kendi istemiş ara verelim diye...
e birde sende aramamışsın....
bu yüzden seni aramıyordur..
oda senden bekliyordur...

canım sabret
yrıldık dememıs ya
arar muhakakk
ole kolay degıl beklıcen
bence beklemek bıle guzel bılıyomusun

gecmıs olsun canım
valla bende butun gun burdaydım aksam ustu cıktım
gerıye donemedım cobuk ılerlıyo toık
napıyosun sen

sağolasın canım....
napalım işte iş güç...
kalp yarası derken geçiyor günler....
her okuyuşta acaba kızlarda bir gelişme varmı diye heyecanla bekliyorum....

canım sabret
yrıldık dememıs ya
arar muhakakk
ole kolay degıl beklıcen
bence beklemek bıle guzel bılıyomusun

valla.
bana biri bekle desin
atıyorum b..nin arkadaşı falan..
ben onla konuştum bekle kafasını toplayınca sana döner desin. ömür boyu beklerim.
zaten bekliyorum en azından umudum olur.

canım ya 6 gün daha çok yeni...

Sizin gibi durumlarda erkekte gurur yapar....
çünkü kendi istemiş ara verelim diye...
E birde sende aramamışsın....
Bu yüzden seni aramıyordur..
Oda senden bekliyordur...

canım en son o bana dedı ıkımız ıcınde ıyı olucak dedı ben agladım fılan sımdı üstüne gıtmıyorum hıc bırsey yapmadım altı gün oldu almanyaya gelelı hıc bırsey yok ya dıyorum yoksa bu nasılsa almanyaya gıttı dıye benı bıraktımı yada aramıyor sormuyor ya sımdı benı anlım dıyemı böyle yapıyor yanı benı bıraktıgınımı anlamam gerekıyor kafam cok karısık ve ben ona bak dedım bıttıyse sımdı söyle bılıp gıtmek ıstıyorum dedım söylemedı bana beklıyorum allahım sonu kötü olmak ınsahllah kızlar

cünkü sunu anladım ben onu cok sevıyorumm su altı gün onsuz ne nesem ne mutlulugum herseyım gıttı onunla yasıyormusum ben o kadar agır konusurken ne kadar aptalmısım yüzümü göremezsın dedım ona sımdı acısını cekıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…