Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

yok canım ben bu topiğin eskılerındenim ilk başlarda okursan eğer anlarsın konumu ama seni kırmam hemen soyluyorum biz ayrılallı 7 ay oldu şimdide hayatımas girmek isteyen bırısı var eskı tanıdğım bir avukat bakıcaz diyorum prensesimle onu konusuyorduk ....sen franszı kaldın..

.

hıım anladım
senın aklın oncekınde galbam
ama umudun yoksa avukatı denemelısın

:roflol: ah be güzeliim, kelin ilacı olsa başına sürermiş,senden kötü durumdayıımmm :nazar:

prensesim sen 2 aydır onu aramıyorsun değil mi?? telefonla falan yaniİ?
çünkü hatırlıyorum 1.5 sene geçmiş hala arıyormuşsun. bi arkadaşda bi bucuk sene geçmiş aranılırmı yaa demişti. o gün gülmüştüm bu lafa baya..

evet elmacigim bencede yani o güne kadar birsey yapmaz ya kizlar bi kac sarki dinledim yine gözyaslarim akmaya basladi ben bi kahve yapim en iyisi :kahve: iyiki varsiniz ya selincigim senin rüyada cok kötüymüs yanliz ben rüyada kizada vuruyorum onada ikisinii gördügümde sonra kaciyorlar :sm_cool:

canım sarkı dınleme en ıyısı
cunku ınsan kendıne hakım olanmıyo
ben kac zaman dınlememıstım muzık falan ay cok kotu gunler ya

benim rüyadada ortak bir arkadaşımız beni arıyordu.
b.. başkasıyla çıkıyor diyordu. saçmalama falan diyordum. tamam çıkmıyorlar ama b başkasını seviyor diyordu..
beni arayan kişiye sayıyodum bende..nası arkadaşsın diye. ne alakaysa.

canım sen sımdı hep baskası olur dıye dusunuyosun ya oyuzden goruyosun ruyaları ole bıse yoktur uzulme

prensesim sen 2 aydır onu aramıyorsun değil mi?? telefonla falan yaniİ?
çünkü hatırlıyorum 1.5 sene geçmiş hala arıyormuşsun. bi arkadaşda bi bucuk sene geçmiş aranılırmı yaa demişti. o gün gülmüştüm bu lafa baya..

iki ay yedi gün olmuşş,ticker'ımda yazıyo.zaten en son aradığımdada mail atmıştım kadir gecesiydi kandil maili atmıştım,başka bikaç arkadaşıma atarken ona da atmıştım onlarla beraber.tabi cevap mevap hakgetire,o günden beri iki ay yedi gün olmuş.evet canım sorma birbuçuk seneden sonra ben yine bi kandilde msj attımmmm.gülün haklısınız gülmekte yani,bende kendime çok gülüyorum ve kızıyorum,birbuçuk senedurup da herşeye baştan başlamanın herşeyi başa sarmanın ne anlamı varr,şimdide zaman geçsin diye böle bekliyorum işte :tomato:

ebrum taş gibi olmuşsun maşallah.. gücüne sabrına hayran kaldım:))
bizde bi kaç aya böyle olucaz sanırım.

napıyım canım
bak bugun mesela ole ıyıkı psıkolojımlaelaelaelaelae
aldırıs etmıyorum hatta gelse olmaz dıye bıle dusunuyorum ama bugunluk sanırımsenağlama
degısık bıse bu duygular
sımda sızın cok yenı ben o yollardan gectım
sızı cok ıyı anlıyorum
bıyerde alısıyo ınsan
ama sadece alısıyo:eek:klava:

cvp mevap hakgetire süpermiş,:):):):):)yok annem benımk ı cvbını atar ama çok resmi dir.kısa cvp yazar eskidende oyleydi zaten.mesela nbr nasılsın cnm yazarım oda iyyim cnm sen nasılsın bu mu ya.....esske herif..

iki ay yedi gün olmuşş,ticker'ımda yazıyo.zaten en son aradığımdada mail atmıştım kadir gecesiydi kandil maili atmıştım,başka bikaç arkadaşıma atarken ona da atmıştım onlarla beraber.tabi cevap mevap hakgetire,o günden beri iki ay yedi gün olmuş.evet canım sorma birbuçuk seneden sonra ben yine bi kandilde msj attımmmm.gülün haklısınız gülmekte yani,bende kendime çok gülüyorum ve kızıyorum,birbuçuk senedurup da herşeye baştan başlamanın herşeyi başa sarmanın ne anlamı varr,şimdide zaman geçsin diye böle bekliyorum işte :tomato:

off bi bucuk sene boyunca hiç aramadın mı??
ben hep aradın sandım o yüzden demiştim..
başkasıyla birlikte değil mi o? kandil mailini ciddiye almamıştır cok. cünkü herkese attın diye düşünmüş olabilir..

:eek::roflol::roflol::roflol::
sositosositosositosositosositososito
kızlar boşverin erkekleri 5 dkka mola verdik....:içelim::güzelleşelim.:lepi::teytey::teytey:

kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
sositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositososito
ben başladım hadi......

cvp mevap hakgetire süpermiş,:):):):):)yok annem benımk ı cvbını atar ama çok resmi dir.kısa cvp yazar eskidende oyleydi zaten.mesela nbr nasılsın cnm yazarım oda iyyim cnm sen nasılsın bu mu ya.....esske herif..

bizimde şöyle gelişti son mesajlaşma
ben: b...
o: efendim?
ben: nete gelebilir misin?
o: gelemem çalışıyorum burdan konuşsak.
ben: neyse boşver. burdan ne anlatılır ki.
o: nette söyleyeceklerini söyle.
ben: sana nette bi yazı gonderecektim onun için çağırmıştım-yalan söyleyen sensin acı ceken benim.
o: yalan söyleyen benim acı cekende benim ama üzerime gelme falan filan.............

canım ya tama hala unutmamsn ama nye arıyorsun ki bover aradada olsa maıl yada her hangi bişi yapma arıcak olsaydı arardı zaten sen ona msj attkca falan erkek işte sacma sapan seyler düşünüyordur kendi kendine iiice kendini bişey zanneder kacan kovalanıyor hesabı benmkne tamm aramm bdaha seni dynce afalladı sesi kesildi kenidlerini vazgecilmez tek sanıyor bunlar fazla sevgi deger verince

ebrum taş gibi olmuşsun maşallah.. gücüne sabrına hayran kaldım:))
bizde bi kaç aya böyle olucaz sanırım.

ayrıldınız bıbucuk sene sonra msj attın bıse yazmadı ve o msjdan sonra ıkı ay oldu

dogrumu anlamısım
canım
nasıl sabredıyosun
nasıl gucun var
beb 4ayda mahvoldum sen nasıl dayanıosun

zaten dertler derya olmus bende bir sandal aaaaa mola vermiyoruz hiç bu bizim hakkımız soke soke alırım bebişim.....

ayrıldınız bıbucuk sene sonra msj attın bıse yazmadı ve o msjdan sonra ıkı ay oldu

dogrumu anlamısım
canım
nasıl sabredıyosun
nasıl gucun var
beb 4ayda mahvoldum sen nasıl dayanıosun

aynen bi bucuk sene nasıl dayanılır ya...
bende mi ticker yapsam kendime- ne kadardır aramadığımı yazsam..
10 gün olmuş:KK43:

yanlıs yazılıyo kızlar kusura bakmayın iş yerindeyim ben müşteri falan geliyorda o bakımdan

off bi bucuk sene boyunca hiç aramadın mı??
ben hep aradın sandım o yüzden demiştim..
başkasıyla birlikte değil mi o? kandil mailini ciddiye almamıştır cok. cünkü herkese attın diye düşünmüş olabilir..

evet aramadım,çünkü bana benim için bir hiçsin bidaha beni arama dedi,ben de aramadım,birbuçuk sene sonra yine bi kandil günü cebine mesaj attım herkese atıomuşum gibi,hemen aradı ama açamadım bibuçuk sene sonra ne konuşcam diye,hazır hissetmedim kendimi,sonra o başladı hemen arkadaşımla görüştü beni sordu beni konuştu birbuçuk sene beni konuşmayan adam.başkasıyla birlikteydi de ayrılmıştı o sıralarda,arkadaşıma demişki işte o ayrıldığı kızla tamamen bitti,bidaha olmıycak,nefret ediyorum ondan vs.sonra yine ben aramadım o aramadı cebine yine kandil mesajı çektim zar zor bi cevap verdi,sonra o ayrıldığı nefret ediyorumdediği kızı istetmiş.ben yine bir iki ay durup facebookuma ekledim eklemedi beni,facebooktan mesaj attım naber nasılsın diye cevap yok,en son yine aradan bi ay falan geçti,o kandil mailini attım ondan beridir ne benden ne ondan ses çıkmıyo şimdilik

X