Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar Aralık 20 onun doğumgünü,son 3 senedir her doğumgününde küs olduğumuz için hiç kutlamıyorum,zaten kutlamak da anlamsız dimi, ama bu sene aklıma çokmuzurluklar gelmiyo diil, cep no.deişti benim,o bilmiyor yenisini,hani bu bayram veya doğumgünü buna bahane olurmu acaba diyorum,yani doğumgünü olmaz belki o çok özel bi durum da, bayramda herkese atıyomuş gibi atsam da yeni no.mu vermiş olsam,gerisi ona kalır arayıp aramamak.hani başka bahanem yok çünkü, görüşmediğimiz için bu benim yeni tel.desem manasız olur ama bayram mesajıyla bunu yaparsam daha iyi gibi sanki bu arada dün verdiğim linke bakabildinizmi,başka bi eskiyle yaşadıklarım hakkında açtığım topiğin linkini vermiştm düşüncelerinizi öğrenmek isterim
Sağolun arkadaşlar... Zaten yeni bir ilişkiydi ama tam bir sene doğru adamı bekledikten sonra çok umutlu ve sevgi dolu bir birliktelik olduğunu düşünmüştüm. 3 ay olmuştu birliktelimiz... Çok yoğun bir işi var. Gece gündüz çalışıyor. İlk eşinden bir kızı vardı. İki haftada bir onunla geçiriyor, kızının olmadığı hafta sonları da ya çalışıyor yada kendi hobilerine zaman ayırıyordu. Beni de sevdiğini söylüyordu ama eksik kaldı birşeylerimiz...Çok üzüldüm ama ben 35 yaşındayım. Elimden geleni yaptım, sabırla da bekledim. Olmayacak dualara amin deme yaşını geçtim çoktan. Daha fazla ikimizde üzülmeden gece yarısı mesajıyla bitirdim. Gerçi daha sesi çıkmadı ama öyle bir kadının peşinden koşacak adamlardan değil. Yani benim lafımın üzerine birşey söylemez.
Bitti yani... Çok üzüldüm ama ben hayatta çok daha zor şeyler atlattım. Bu da geçer birkaç güne kadar....
Hepinize sevgiler...
Ben de dün itibari ile aranıza katıldımsenağlama
kızlar Aralık 20 onun doğumgünü,son 3 senedir her doğumgününde küs olduğumuz için hiç kutlamıyorum,zaten kutlamak da anlamsız dimi, ama bu sene aklıma çokmuzurluklar gelmiyo diil, cep no.deişti benim,o bilmiyor yenisini,hani bu bayram veya doğumgünü buna bahane olurmu acaba diyorum,yani doğumgünü olmaz belki o çok özel bi durum da, bayramda herkese atıyomuş gibi atsam da yeni no.mu vermiş olsam,gerisi ona kalır arayıp aramamak.hani başka bahanem yok çünkü, görüşmediğimiz için bu benim yeni tel.desem manasız olur ama bayram mesajıyla bunu yaparsam daha iyi gibi sanki bu arada dün verdiğim linke bakabildinizmi,başka bi eskiyle yaşadıklarım hakkında açtığım topiğin linkini vermiştm düşüncelerinizi öğrenmek isterim
canım iğnenin etkisi sanırım hiç bişey hissetmiyorum sabahta zor uyandım işe geldim teşekkür ederim...
Daha önce ben bir takım şeyler yaşamıştım.Psikolojik tedavi görüyorum özkan hep kızardı aşkım benim sevgim iyileştirecek seni insanlar kanseri bile yeniyor sende iyileşeceksin,sağlığına kavuşacaksın çabuk iyileş bak tayinim çıkınca evlencez derdi almam seni sonra derdi hepbenneyaptımki
Şimdi eskisinden daha kötüyüm,kendimi kandırılmış kullanılmış hissediyorum dalga geçilmiş...yatıralım dedi akşam doktor yatarsam daha toparlayamam ki kendimi şimdi en azından iyi kötü çalışıyorum :çok üzgünüm::1no2:
Sağolun arkadaşlar... Zaten yeni bir ilişkiydi ama tam bir sene doğru adamı bekledikten sonra çok umutlu ve sevgi dolu bir birliktelik olduğunu düşünmüştüm. 3 ay olmuştu birliktelimiz... Çok yoğun bir işi var. Gece gündüz çalışıyor. İlk eşinden bir kızı vardı. İki haftada bir onunla geçiriyor, kızının olmadığı hafta sonları da ya çalışıyor yada kendi hobilerine zaman ayırıyordu. Beni de sevdiğini söylüyordu ama eksik kaldı birşeylerimiz...Çok üzüldüm ama ben 35 yaşındayım. Elimden geleni yaptım, sabırla da bekledim. Olmayacak dualara amin deme yaşını geçtim çoktan. Daha fazla ikimizde üzülmeden gece yarısı mesajıyla bitirdim. Gerçi daha sesi çıkmadı ama öyle bir kadının peşinden koşacak adamlardan değil. Yani benim lafımın üzerine birşey söylemez.
Bitti yani... Çok üzüldüm ama ben hayatta çok daha zor şeyler atlattım. Bu da geçer birkaç güne kadar....
Hepinize sevgiler...
canım ya bence boşver... atma mesaj filan... sonra arayacak diye beklentiye gireceksin...
yine üzüleceksin... bence kabul et durumu... daha önceki aramalarında istediğin sonuca ulaşabildin mi ?
günaydın kıssslaaaarrrr:sm_cool::sm_cool:
Kızlar bakın ne buldum :roflol:
Dayak At oyunu - Oyunzap.com - Oyunlar - Dayak At oyun sayfası
Kime kızıyorsanız adını yazın ve allah ne verdiyse :roflol:
sana da günaydın... neye borçluyuz neşeni kaydirigubbakcemile3
süründürmeye devam mı ?
ewet tatlım aynen süründürmeye dewama.s bayramda asker iznine gelio eğer seni göremezsem kahrolurum dedi bende göremiceksin dedim sen git kimle konustuysan onlarla bulus dedim:sm_cool: :sm_cool:
haklısın canım,bende başka bi açıdan baktım olaya,hani en azından numaram onda olur aramak isterse diye ne biliyim, numaram yokya onda o yüzden arama umudu da yok,gerçi onda ev no.var başka bi no var,mail adresim var,sadece bu yeni no.m yok,aramak isteyen zaten diğer no.lardan arardı her yoldan ulaşırdı diye düşünüyorum bi yandan da tabiki daha önceki aramalarımda hiçbi sonuca ulaşamadım.herbirinin sonucu birbirinden kötüydü ilk başlarda iyi olsa da,sonradan bozuldu,çıktıkları yol ise aynı yol,yani görüşüp konuşmama :çok üzgünüm:
işte böyleee kızlar kaydirigubbakcemile5 sürünsünler azcık bence siz eninde sonunda barısırsınız blackgirlcüm ama böyle devam et burnu sürtsünki bidaha yapamasın kaydirigubbakcemile
bilmiorum belkı barısırım ama önce sürünsün
canım benim hiç iyi bişey değil ilaçlar benim durumun farklı 4 yıldır kullanıyorum ama işte şimdi fenalaştım tahammul gücüm kalmadı haklısın aslında iyiki işimiz var yoksa herşey daha zor olur...
ayrıca hobi edinmekte ayrı bir terapi şekli ben bile eve gidince örgü örüyorum sabun süslüyorum nakış felan zaman bide KK:enbuyukkk:iyiki sizler varsınız