Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

of yaa durup dururken yaramı kanattım bende,google adını soyadını girip arattım,arabasını satıyodu halen onun ilanı var, ehliyetini kaybetmiş ilan vermiş ama o mu bilmiyorum ad soyad aynı ama adı soyadı aynı olan bir iki kişi daha var.araba ilanı hala duruyo,tel.yazmış oraya adı soyadı tel. off kendi yaramı kendim kanırtıyorum yaaa,çok kötü oldum bakınca,biliyorum üzülcem hep de bakıyorum böle

Biz sürekli aklımızda olsunlar ; uslu durmayalım diye kurmadık ki canım bu kulubü...
onlara söyleyeceklerimizi birbirimize söyleyelim ; içimizde bir şey kalmasın...
kendi derdimizi bir başkamızın derdiyle unutalım diye ...
amaçtan sapmayın kızlar ... olmuyor böyle :sm_confused:

Biz sürekli aklımızda olsunlar ; uslu durmayalım diye kurmadık ki canım bu kulubü...
onlara söyleyeceklerimizi birbirimize söyleyelim ; içimizde bir şey kalmasın...
kendi derdimizi bir başkamızın derdiyle unutalım diye ...
amaçtan sapmayın kızlar ... olmuyor böyle :sm_confused:

haklısın böcüğüm,yaptığım yanlış bişi,kendi kendime yaramı kanatıyorum,olcak bişideil,ama sanki onu ne biliyim tekrar buluyomuşum gibi oldum,haber almayıp ona facebookta nette bakmazsam içimde büyük bi boşluk oluşuyo,onu özlemeyi bile özlüyorum bazı anlarda ama yapmıcam bidaa haklısın :çok üzgünüm: takıntılı gibi günde bin kez facebookuna bakıyorum profili de kapalı girilmiyo arkadaşlarına bakabiliyorum sadece artmışmı aynı mı diye ama yapmamam lazım yapmıcam artık :çok üzgünüm:

a.s. prensesler ben cikiyorum aksama görüsürüz iyiki varsiniz

jelibonum yaaa ... sen daha ilk günlerdesin ... çok normal neşenin olmaması...kendini eksik hissetmeler ; bir daha hiç huzura eremeyeceğini düşünmen... ama inan azalıyor...
ya bak şöyle de bir gerçek var... siz henüz ayrılmadınız... bu kadar hırpalama kendini...
eğer ayrılırsanız ( inşallah olmaz - hayırlısı olsun tabii ) o zaman üzülürsün...

şimdi toparlan tamam mı... seni arayacak o kesin... böyle sessizlikle bitmez... herşeye de hazırlıklı ol ama yine de aklına kötüyü getirme şimdi... sadece kızgınlık var ... belki de sen ona yüzünü görmek istemiyorum demiştin galiba ; hani sana kolaysa bana da kolay gibi davranıyordur... ceza vermeye çalışıyordur...

sadece bu bekleme sürecinde kendini bu kadar yıpratma noluuur...
biliyorum her an gözünden yaşlar süzülüyor ; engel olamıyorsun ...
ama sana söz veriyorum ; en kısa zamanda içinde bir huzurla uyanacaksın ...
içinden gelerek gülümseyecek ; kendini eksik hissetmeyecek ve neşene kavuşacaksın...
ama bunu istemen lazım ... lütfen ayakta kalmayı iste...:teselli:

haklısın böcüğüm,yaptığım yanlış bişi,kendi kendime yaramı kanatıyorum,olcak bişideil,ama sanki onu ne biliyim tekrar buluyomuşum gibi oldum,haber almayıp ona facebookta nette bakmazsam içimde büyük bi boşluk oluşuyo,onu özlemeyi bile özlüyorum bazı anlarda ama yapmıcam bidaa haklısın :çok üzgünüm: takıntılı gibi günde bin kez facebookuna bakıyorum profili de kapalı girilmiyo arkadaşlarına bakabiliyorum sadece artmışmı aynı mı diye ama yapmamam lazım yapmıcam artık :çok üzgünüm:

yapma tatlım yaaa... bakma artık facebooka... biliyorsun ben arkadaşımın şifresiyle bakıyordum... ve şifreyi değiştirmesini istedim... biz onları takip ediyoruz ; ama onların akıllarına bile gelmiyoruz bence... sırf bunun için bile acı çekmekten kurtulmamız lazım... çünkü haketmiyorlar... zaten hak etselerdi yanımızda olurlardı... daha iyiyim ... tabii ara ara karışıyorum ama böyle böyle geçecek... yerimseniben

yapma tatlım yaaa... bakma artık facebooka... biliyorsun ben arkadaşımın şifresiyle bakıyordum... ve şifreyi değiştirmesini istedim... biz onları takip ediyoruz ; ama onların akıllarına bile gelmiyoruz bence... sırf bunun için bile acı çekmekten kurtulmamız lazım... çünkü haketmiyorlar... zaten hak etselerdi yanımızda olurlardı... daha iyiyim ... tabii ara ara karışıyorum ama böyle böyle geçecek... yerimseniben

onu daha önce ekledim beni kabul etmedi facebooka inanabiliomusun,bir yıldır listesi aynı duran adam ben ekleyince kız ekledi o günlerde facebook.una. tamam böle yapardı hep önceden de ama arkadaşıma görür görmez beni sorardı evlenmiyomu napıyo hayatında biri varmı... kızı her gördüğünde,evlenmiyomu diye sorardı,bi keresinde sormuş evlenmiyomu sevgin,ben yaza evlenmeyi düşünüyorum diye,ama fiksti her gördüünde evlenmio mu diye sormak ayrı olurduk ama en azından beni düşündüğünü bilirdim bu sorduklarıyla,beni sormasıyla falan,artık o da yoktu son zamanlarda,zaten o arkadaşımla iletişimi kestim baktım acı çekiyorum artık tamamen sildi beni yeni cep no.m onda yok zaten.o yüzden araması umudu da yok :çok üzgünüm::nazar:

kızlar ben çıkıyorum hepinize ii akşamlar
bu arada yeni gelenler hoşgeldiniz

onu daha önce ekledim beni kabul etmedi facebooka inanabiliomusun,bir yıldır listesi aynı duran adam ben ekleyince kız ekledi o günlerde facebook.una. tamam böle yapardı hep önceden de ama arkadaşıma görür görmez beni sorardı evlenmiyomu napıyo hayatında biri varmı... kızı her gördüğünde,evlenmiyomu diye sorardı,bi keresinde sormuş evlenmiyomu sevgin,ben yaza evlenmeyi düşünüyorum diye,ama fiksti her gördüünde evlenmio mu diye sormak ayrı olurduk ama en azından beni düşündüğünü bilirdim bu sorduklarıyla,beni sormasıyla falan,artık o da yoktu son zamanlarda,zaten o arkadaşımla iletişimi kestim baktım acı çekiyorum artık tamamen sildi beni yeni cep no.m onda yok zaten.o yüzden araması umudu da yok :çok üzgünüm::nazar:

o zaman başka bir adım daha at... arkadaşınla görüşmüyorsan ; facebooka da bakma canım ya... gördükçe daha kötü oluyoruz...

ben en çok yolda sokakta karşılaşmaktan çok korkuyorum... gittiğimiz yerler aynı çünkü ; karşılaşma ihtimalimiz var... ama hiç istemiyorum bundan sonra 1 kere bile olsun karşılaşmak ... :1no2:

yapmayın kızlar ya takip edip kendinizi üzüyosunuz ben beni bıraktıgı ertesi gün bütün gücümü topladım odamda her baktıgım yerde ondan bişeyler vardı o sinirle hepdini topladım ona ait ne varsa onunla aldımız kıyafetler esyalar onun hediyeleri küçük notlar ne varsa hepsini topladım gözünüzün önünde olmasın facede msndi aramayın böyle seylerdede kendinizi üzüyosunuz sizde onlar gibi katı olun bakın ben böyle yapmasaydım hala sürünüyor olurdum ama degmez bunlara benimde aklıma geldiinde kötü oluyorum sesi kulagıma geldiginde içim cız ediyor ama olmaz böyle kapatmalıyız bu defterleri baksana adamalr hayatlarına devam ediyor utanmadan bide ben yaza evlenmeyi düsünüyorum diyolar yaa gelde sinir olma
bu arada ben kacırmısım sanırım elmayla ilgili gelişmemi var kızlar topik hızlı ilerliyor bayram öncesi oldugu içinde iş yetiştircem die ugrasıyorum yeni gelen arkadaslarda hosgelmişler inşşş bunların hepsini atlatcaz yeni insanlarla tanıscaz cok cok mutlu olcaz kızlar dik durun sakın pes etmeyin onsuz olamam falan yapmayın ne düsünürseniz o olur ...

yapmayın kızlar ya takip edip kendinizi üzüyosunuz ben beni bıraktıgı ertesi gün bütün gücümü topladım odamda her baktıgım yerde ondan bişeyler vardı o sinirle hepdini topladım ona ait ne varsa onunla aldımız kıyafetler esyalar onun hediyeleri küçük notlar ne varsa hepsini topladım gözünüzün önünde olmasın facede msndi aramayın böyle seylerdede kendinizi üzüyosunuz sizde onlar gibi katı olun bakın ben böyle yapmasaydım hala sürünüyor olurdum ama degmez bunlara benimde aklıma geldiinde kötü oluyorum sesi kulagıma geldiginde içim cız ediyor ama olmaz böyle kapatmalıyız bu defterleri baksana adamalr hayatlarına devam ediyor utanmadan bide ben yaza evlenmeyi düsünüyorum diyolar yaa gelde sinir olma
bu arada ben kacırmısım sanırım elmayla ilgili gelişmemi var kızlar topik hızlı ilerliyor bayram öncesi oldugu içinde iş yetiştircem die ugrasıyorum yeni gelen arkadaslarda hosgelmişler inşşş bunların hepsini atlatcaz yeni insanlarla tanıscaz cok cok mutlu olcaz kızlar dik durun sakın pes etmeyin onsuz olamam falan yapmayın ne düsünürseniz o olur ...

ben de katılıyorum sana canım... ben de bu şekilde hareket etmeye çalışıyorum...

bu arada ellmacımla ilgili durum ; görüştüler... sevgilisi özür diledi... bir süreliğine yurt dışına olacak... o süreçte de düşünecekler üzerinde... ama barıştılar şu anda... hihoyyyt

darısı diğerlerimizin başına ama tabii daha sonra tekrar böyle bir acıyla karşılaşmayacaksak... :Saruboceq:

bu arada ben kendimi muaf tutuyorum diğerlerimizden ...:1closedeyes:

oof of,hayat anlamsız geliyo,msj atsam arasam sanki herşey daha bir anlam kazanacak gibi geliyor yanlış bi his kesinlikle herşey kötüye gider böle bi durumda, ama böle hissediyorum bıktım yıllardır onsuzluktan bıktım, bu süreçte başkaları da oldu hayatımda ama onlardan da kazık yedim,örnek olarak bu linke bakabilirsiniz bu da başkasıyla yaşadıklarım http:///www.kadinlarkulubu.com/ask-acisi-cekenler/225185-kizlaar-biliorum-biktiniz-artik-benden-ama-lutfenn-yine-yardiimm-cok-sinirlerim-bozuk.html

Son düzenleme:
oof of,hayat anlamsız geliyo,msj atsam arasam sanki herşey daha bir anlam kazanacak gibi geliyor yanlış bi his kesinlikle herşey kötüye gider böle bi durumda, ama böle hissediyorum bıktım yıllardır onsuzluktan bıktım,

hayatım sakın arama bak..
bi çuval inciri berbat edersin..
düşünsene o kadar sabrettin aramadın.
adam tam düşünmeye başladı bu prenses niye beni aramıyor diye..
tam belki aklına düşmeye başladın.
yine ararsan kendini yine hatırlatırsın.
al ben senin avucundayım. oyna benle demiş olursun kısaca..
dayan..
çok zor bunu çok iyi biliyorum.
onun sesini duymak için ölürüm şu an.
ama dayan..

bende muaf olayım canım benm o digerlerinden olmaz artık o insan benim için o kaybetti :dilcikar:

prensescim aynını bende sana söyleyebilirim. az once bende nerden estiyse eski konumu okudum.
aptal bi cocuğun beni terk edişi ve burakla tanışmam..
sonra burağa aşık oluşum...
offffffff.

jelibonum yaaa ... sen daha ilk günlerdesin ... çok normal neşenin olmaması...kendini eksik hissetmeler ; bir daha hiç huzura eremeyeceğini düşünmen... ama inan azalıyor...
ya bak şöyle de bir gerçek var... siz henüz ayrılmadınız... bu kadar hırpalama kendini...
eğer ayrılırsanız ( inşallah olmaz - hayırlısı olsun tabii ) o zaman üzülürsün...

şimdi toparlan tamam mı... seni arayacak o kesin... böyle sessizlikle bitmez... herşeye de hazırlıklı ol ama yine de aklına kötüyü getirme şimdi... sadece kızgınlık var ... belki de sen ona yüzünü görmek istemiyorum demiştin galiba ; hani sana kolaysa bana da kolay gibi davranıyordur... ceza vermeye çalışıyordur...

sadece bu bekleme sürecinde kendini bu kadar yıpratma noluuur...
biliyorum her an gözünden yaşlar süzülüyor ; engel olamıyorsun ...
ama sana söz veriyorum ; en kısa zamanda içinde bir huzurla uyanacaksın ...
içinden gelerek gülümseyecek ; kendini eksik hissetmeyecek ve neşene kavuşacaksın...
ama bunu istemen lazım ... lütfen ayakta kalmayı iste...:teselli:

canim benim moral oldu inan bana ya a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

gelmicek biliyorum gelmez iki dünya bir araya gelse gene gelmez bana kızmayın ama keşke ölseydi ona dayanırdımayrılık ölümden zorrr,bide başkasının olduğunu bilmek var ya....:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::a015:
Herkese iyi akşamlar
Mesajını yeni okudum
Dün forumdan çıktıktan sonra aynısını düşündüm vallahi :KK43:
Ölüm acısı ayrılık acısından daha iyidir herhalde
Ayrılık en zoru ya :KK43:
Hele dediğin gibi başkasının olduğunu bilmek insanı öldürüyor işte :KK43::KK43::KK43:

insahllah arar insahllah vazgecmek istemiyorum bitmesini istemiyorum onu cok seviyorum bende cok agir konustum simdi barissak cok farkli olucammmm ya

X