Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

günaydın hepinize...

5 yıl önceki sevgili ona "hoşgeldin" dedi mi peki ?
benim ki de şu an benden öncekine yani 2,5 yıl öncesinde dönüş çabaları içersinde...

ya şimdi saçma olan dönmek istedikleri geçmiş mi ; yoksa onları beklemek mi ? fisfisfis

Demez mi,bayıla bayıla dedi...Daha önceden anlattım ya,isteme lafı çıkardı...Ama ne yaptılar bilmiyorum.Belki de nişanlanmışlardır.

ya arkadaslar olaylara çok fransız kaldım ama çok yorgunum ya bugun yoruldum baya çalıştım.sizler nasılsınz?????

yani iyiyim desem yalan olur selincigim ama biraz daha umutluyum olumlu düsünüyorum ama ruh halim her an degisiyor bi iyi bi kötü bekleyis var bende....

yani iyiyim desem yalan olur selincigim ama biraz daha umutluyum olumlu düsünüyorum ama ruh halim her an degisiyor bi iyi bi kötü bekleyis var bende....

Aynı değişimler bende de var...Ama bekleme kısmı...İşte o yok...Yani en azından öyle sanıyorum...Gerçi bekleyecek pek bir şey de yok ya,orası ayrı konu...

herkese iyi akşamlar kıslarr:teytey: ben geldim:teytey: ayrılığa gün geçtikçe alışırmış insan 1 gün daha bitio

kızlar ben bu akşam kendimi çok kotu hissediyorum ya..
çok umutsuz çok mutsuz..
ilk günlerdeki gibi oldum içim sıkışıyor. nefes alamıyorum resmen..

kızlar günler geçiyor ben alısıyorum alışmaya çalışmak diye birsey war :):):)alışmak zorundayız sonuçta ...

kızlar ya çok yorgunum...ama burdanda ayrılamıyorum çok çok çok seviyorum burayıııı

canım 22 gün olmuş ayrılalı..
ama ben sürekli aradım ısrar ettim.
yani benim pes ettiğim ve tamam bitti dediğimiz nokta 9 gün oldu:KK43:
9gündür irtibatımız yok..

ama tatlım sürekli ısrar edersen barısacagı varsada barısmazkı:1no2: :1no2: azcık ilgisiz gibi ol umursama bakalım

ne kadar ilgisiz durmak lazım ya..
ne kadar yani
biz nefes alamazdıkki ayrıldığımızda..
10 gün oldu ya..
adam napıyor acaba bensiz..

ya arkadaslar olaylara çok fransız kaldım ama çok yorgunum ya bugun yoruldum baya çalıştım.sizler nasılsınz?????

bende bıraz fransız kalıyorum ama yanınızdayım kızlar benım gıbı hala aklı ayrıldıgında olan varmı
yanı benım 4ay olcakta ayın 6snda
kndıme cok kızıyorum aslında

X