- 10 Ekim 2008
- 1.770
- 2
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olur olur hiç merak etme eğer gercekten sewdıysenız ,gercekten deger verdıysenız sewgınız ıcın emek harcadıysanız elbet bı gun sızı bıraktıgı ıcın pısman olacak ve sıze donme yollarını arıycaktır ama bu sureyı bılemeyız belkı 1 ay sonra belkı 1 yıl sonra
aslında msninden hala silmemiş beni hep benim salaklığımdı ayrıldığımız halde her hafta konuşuyorduk nişanlandığı halde arkadaş olmak istedi gıcık her neyse aramıcam artık siz varsınız bana destek veriyorsunuz sağolun seviyorum sizi:1hug:
kızlar kulubu ben yenı gordum
bende sızdenım ve bugun cok ıcım kotu
gece aglayark uyudum kalktım yıne agladım
bende hergun msnden bakıyorum
ben onu sılele baya olmustu
herhalde gordukı oda sılmıs
ama nıckı aynı
delırcem 4ay oldu ama artık dayanamıyorum
umudum bı bıtıyo bı yeserıyo
offf
Canım benım bes günüm oldu bes ay gıbı gelıyorrr ya nasıl sevıyorum nasıl sevıyorum depresyondaıym ama sımdı bı kahve ıyı gelıcek
kızlar kulubu ben yenı gordum
bende sızdenım ve bugun cok ıcım kotu
gece aglayark uyudum kalktım yıne agladım
bende hergun msnden bakıyorum
ben onu sılele baya olmustu
herhalde gordukı oda sılmıs
ama nıckı aynı
delırcem 4ay oldu ama artık dayanamıyorum
umudum bı bıtıyo bı yeserıyo
offf
Offf ebrucum yaaa, 4 ay oldu sen hala mı böylesin yavrum?
Ya hayatım, madem bu kadar acı çekiyorsun bir daha konuşmayı bir denesene?
Yani ne diyeyim sana ki, hiç de düzelme emaresi de yok sende, ne zaman baksam hep böylesin. Azıcık bi silkelensen.... bizim mi silkelememiz lazım seni yoksa?
canım ben çok kötüyüm işi gücü bıraktım ağlıyorum deminden beri yakında iştende kovarlar beni hiç önemi yok özkan yoksa ne diye çalışayımki kimseyle konuşmuyorum bana soru soranları tersliyorum ağlıyorum bağırıyorum millete işte,hakettim mi ben bunları umudum kalmadı keşke dün akşam aramasaydım sesini duyunca daha kötü oldum ama onunda sesi kötüydü :çok üzgünüm:
ölsemde kurtulsam yaşamak zor yapamıyorum