Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

olur olur hiç merak etme:nazar: eğer gercekten sewdıysenız ,gercekten deger verdıysenız sewgınız ıcın emek harcadıysanız elbet bı gun sızı bıraktıgı ıcın pısman olacak ve sıze donme yollarını arıycaktır:nazar: ama bu sureyı bılemeyız belkı 1 ay sonra belkı 1 yıl sonra

aslında msninden hala silmemiş beni hep benim salaklığımdı ayrıldığımız halde her hafta konuşuyorduk nişanlandığı halde arkadaş olmak istedi gıcık her neyse aramıcam artık siz varsınız bana destek veriyorsunuz sağolun seviyorum sizi:1hug:

aslında msninden hala silmemiş beni hep benim salaklığımdı ayrıldığımız halde her hafta konuşuyorduk nişanlandığı halde arkadaş olmak istedi gıcık her neyse aramıcam artık siz varsınız bana destek veriyorsunuz sağolun seviyorum sizi:1hug:

EVET BIZ VARIS ARTIK SIKMA CANINI NE YAPALIM :1hug: BENIMKIDE SILMEMIS HER GÜN BAKIYORUM SILMEMIS GIRMIYOR AMA MSNE SIMDI BI KAYFE YAPIM KENDIME :kahve: BISEY DÜSÜNMEK ISTEMIYORUM DÜSÜN DÜSÜN DEGISEN BISEY YOK :dilcikar:

hım yap karşılıklı içeriz ne tesadüf bende kahve içiyorum afiyet olsun sanada

kızlar kulubu ben yenı gordum
bende sızdenım ve bugun cok ıcım kotu
gece aglayark uyudum kalktım yıne agladım
bende hergun msnden bakıyorum
ben onu sılele baya olmustu
herhalde gordukı oda sılmıs
ama nıckı aynı
delırcem 4ay oldu ama artık dayanamıyorum
umudum bı bıtıyo bı yeserıyo
offf

Canım benım bes günüm oldu bes ay gıbı gelıyorrr ya nasıl sevıyorum nasıl sevıyorum depresyondaıym ama sımdı bı kahve ıyı gelıcek

ama nıckı aynı
offf

canım niki ney?? benimki uzun zaman sonra ilk kez dün msne girdi ve nikinden ismimi sildi..ikimizin ismi yazıyordu nikinde..

yok onda ısım yazmıyo baska bıse yazıyo yanı bana hıtaben ayrıldıgımızda yazmıstı hala o yazıyo
face dede karmasık yazmıs ılıskı bolumunu
kafam cok karısık
baskasını dusunmek ıstemıyorum hayatıda
sevgısıne cok guvenıyorum ama
terkeden ınsan bunuda yapar sonucta

anacım bu topic sayesinde gördüm ne çok ayrılan varmış
hiç böyle olabileceği aklıma gelmezdi
Allah hepimizin yardımcısı olsun

ama nıckı aynı
offf

Offf ebrucum yaaa, 4 ay oldu sen hala mı böylesin yavrum?
Ya hayatım, madem bu kadar acı çekiyorsun bir daha konuşmayı bir denesene?
Yani ne diyeyim sana ki, hiç de düzelme emaresi de yok sende, ne zaman baksam hep böylesin. Azıcık bi silkelensen.... bizim mi silkelememiz lazım seni yoksa?

amın
ahh bu erkekler
ya umudumuz nezaman bıtıcek kızlar
ben ısın ıcınden cıkamıyorum
bazen aa tamm bıttı dıyoru ertsı gun bısey dusuyo aklıma
bı dızı bı sarkı o gelıyo hadı ozluyorum umut edıyorum yıne
ama nezamana kadar bole devam edıcek

artık gorusmuyorz severek ayrıldık zorunlu oaldı kaararı
ne olcak nasıl vazgecıcez bekla-emkten
dılım tmm desede kalbım demıyo ya

of yaa durup dururken yaramı kanattım bende,google adını soyadını girip arattım,arabasını satıyodu halen onun ilanı var, ehliyetini kaybetmiş ilan vermiş ama o mu bilmiyorum ad soyad aynı ama adı soyadı aynı olan bir iki kişi daha var.araba ilanı hala duruyo,tel.yazmış oraya adı soyadı tel. off kendi yaramı kendim kanırtıyorum yaaa,çok kötü oldum bakınca,biliyorum üzülcem hep de bakıyorum böle

Offf ebrucum yaaa, 4 ay oldu sen hala mı böylesin yavrum?
Ya hayatım, madem bu kadar acı çekiyorsun bir daha konuşmayı bir denesene?
Yani ne diyeyim sana ki, hiç de düzelme emaresi de yok sende, ne zaman baksam hep böylesin. Azıcık bi silkelensen.... bizim mi silkelememiz lazım seni yoksa?

ya ellma
gercekten napıcam bılmıyorum
su kahrolası umut benı bırakmıyo
bu topıgı bugun gordum dırek daldım
artık ben adım atamam atsam sonu

yok cunku benım babam vrmıyonazaman bıter bu umut ya

Son düzenleme:
canım ben çok kötüyüm işi gücü bıraktım ağlıyorum deminden beri yakında iştende kovarlar beni hiç önemi yok özkan yoksa ne diye çalışayımki kimseyle konuşmuyorum bana soru soranları tersliyorum ağlıyorum bağırıyorum millete işte,hakettim mi ben bunları umudum kalmadı keşke dün akşam aramasaydım sesini duyunca daha kötü oldum ama onunda sesi kötüydü :çok üzgünüm:

ölsemde kurtulsam yaşamak zor yapamıyorum

canım toparlanmaya çalış..
dediğimiz gibi telefonu hiç açmıyordu açması bile bişi aslında.
ama bi daha aramazsın. artık ondan tepki beklemen gerek. herşeyi yaptın cünkü..

Her gün bır umut bır umut ama gün bıtıyor yıne bısey yok ıcım acıyor aglamak ıstıyorum hep bes gün oldu galıba o benı hıc takmıyor off ya ne nesem kaldı ne bıseyım herseyım gıttı cok kötüyüm

Bu kadar basıtmıs ıste kızlar böyle acımasızca bırakıyorlar ınsanı hersey yalanmıs sahteymıs ınanasım gelmıyor ama durum bunu gösterıyor hıc degmezmıs hıc kendımı aptal gıbı hıssedıyorum

Benım herseyım gıtmıs ya nesem mutlulugum yasama sevıncım hıc bırsey yapasım gelmıyor ruh gıbıyım sadece aglamak ıstıyorum

dua edın kızlar
allaha sıgının bole gunlerde ancak huzuru ole buluyo ınsan
ılk gunlr kolay gecmez
sonrasında unuytmassın sadece alısırsın
ama yaran artık daha cok acıtır
sen kasıdıkcada daha cok kanar

ısallah en tez zamanda hersey herkez ıcın duzelır

X