Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

:1shok: :1shok: inanmıorum yaaaa 5 yıl önceki sewgilisine mi:1shok: :1shok:

İnanılmaz ama gerçek işte...
Allahın salağı,beş gün içinde evlenme kararı aldı bir de bu kızla...
Oysa bizim kendi aramızda bir yıllık bir sözümüz vardı,hatta bir yıldan da fazla :kızgın:

Son düzenleme:
Oysa bizim kendi aramızda bir yıllık bir sözümüz vardı,hatta bir yıldan da fazla :kızgın:

bu erkeklerin eski sevgilisine geri dönmesini anlayamıorumkötükedihüso benimkide askerde eski sevgilileriyle msnden konusmus o yuzden ayrıldım

bu erkeklerin eski sevgilisine geri dönmesini anlayamıorumkötükedihüso benimkide askerde eski sevgilileriyle msnden konusmus o yuzden ayrıldım

Aynen...Madem unutamıyorsunuz,onların peşinden koşun da bizlerin veya başka kızların canını yakmayın değil mi??
Yook,olmaaaz :kızgın:

İşin daha daha garip tarafı da ne biliyor musunuz??
Benim onunla yaptığım en son görüşmede,iyi bakalım bu kızı seviyor musun diye bi laf çıktı ağzımdan(o şokla tabii)
O da araya beş yıl girdi,tabii ki o kadar değil...Öylesine...falan gibi laf etti...
Üsteledim...
İyi dedim,bu evliliği yapacak olan sensin,sevmediğin bir insanla nasıl bir ömrü paylaşmayı düşünüyorsun??
Ses yok...
O arada da şöyle bir lafı var:Ailem bu kızı daha iyi tanıyor,o yüzden bu işlere kalkışıldı...
Buyurun buradan yakın...

sen bir yilini ver dönsün eski sevgilisine off ya serefsiz bu erkekmilleti su an baska bisey düsünemiyorum kusura bakmayin

o kadar zor ki..
dışarıdan yaa unut falan demek..
ama unutulmuyor.
ben kendimi biliyorum burağı biliyorum. ilişkimziin boyutunu biliyorum.
ne sözümüz vardı yüzüğümüz ne bişeyimiz.
ama biliyorduk yani. aşıktık ya.
aşk yani.
büyük bişi bu. off ..

Yaa öyle bir de değişik durum ki,beni birlikte olmaya,evliliğe ikna etmek için öyle diller döktü,o kadar çabaladı,konuştu...Hani bir sürünmediği kaldı...Barışmak için de ha keza öyle...
Ne bileyim,anlayamıyorum ben şu son durumu

59.sayfaya bakarsanız,bu arkadaşın incilerinden bir demet daha göreceksiniz...
Aklıma geldikçe anlatıyorum da...

X