- 1 Aralık 2007
- 2.887
- 12
- 35
senin bu son ayrıldığın cocuk mu başkasına gitti canım??
benim giden burak değildi alakasız biriydi.
çok canım acımadı yani.
Ben de Burak sanmıştım yaaa...
Evet canım,o anlattığım kişi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senin bu son ayrıldığın cocuk mu başkasına gitti canım??
benim giden burak değildi alakasız biriydi.
çok canım acımadı yani.
Princess,aynısını ben yaşadım gülüm...Hadi sizin birkaç ay gibi bir süreymiş...Benim salak beş yıl önceki sevgilisine gitti yaaa...
Ben de Burak sanmıştım yaaa...
Evet canım,o anlattığım kişi...
:1shok: :1shok: inanmıorum yaaaa 5 yıl önceki sewgilisine mi:1shok: :1shok:
off şaka gibi..
şu an onla birlikteler değil mi..
İnanılmaz ama gerçek işte...
Allahın salağı,beş gün içinde evlenme kararı aldı bir de bu kızla...
Oysa bizim kendi aramızda bir yıllık bir sözümüz vardı,hatta bir yıldan da fazla
bu erkeklerin eski sevgilisine geri dönmesini anlayamıorumkötükedihüso benimkide askerde eski sevgilileriyle msnden konusmus o yuzden ayrıldım
İnanılmaz ama gerçek işte...
Allahın salağı,beş gün içinde evlenme kararı aldı bir de bu kızla...
Oysa bizim kendi aramızda bir yıllık bir sözümüz vardı,hatta bir yıldan da fazla
blackgirlcüm seninki ısrar ediyormu peki barışmak için??
ewet tatlım barısmak ıcın neler yapmıokı:çok üzgünüm: nerdeyse aglıcak hergun yalvarıo ama cok kalbım kırıldı unutamıorum yaptıgınıkötükedihüso
sen bir yilini ver dönsün eski sevgilisine off ya serefsiz bu erkekmilleti su an baska bisey düsünemiyorum kusura bakmayin
sen bir yilini ver dönsün eski sevgilisine off ya serefsiz bu erkekmilleti su an baska bisey düsünemiyorum kusura bakmayin
Bir değil tatlım,iki...Bunun bir yılı kendi aramızda sözlüydük...
Evlenme teklifi ettiği zaman yüzük takmıştık da...
sanslisin canim benim ya bir caba gösteriyor bizi ne arayan ne soran var :çok üzgünüm: