- 16 Ocak 2014
- 2.184
- 856
- 248
Ben de yaklaşık 1 aydır aranızdayım ve 10 gündür onu ne arıyorum ne mesaj atıyorum. Herşey yolunda giden bir ilişkimiz vardı birgün geldi ve ben evlenmekten vazgeçtim evşlilik bana göre değil onu farkettim dedi ve ayrıldı benden günlerce ağladım dil döktüm ama yok kararından dönmedi. En sonunda 10 gün önce arama beni yeter dedi o günden sonra aramadım evet hala seviyorum özlüyorum ama bu yaptıgını haketmiyorum![]()
canım nolur benım yaptıgım hataya dusme ınan sonrasında pısmanlık oluyo..degmıyo cunku bunlara..bızım yasadıklarımız benzıyo ..ben yaptım sen yapma..banada kandılde aradıgımda arama benı bı daha demıstı..hatta sende gıtme yazmıstın ama aklıma koydum yaa gıttım yıne pzt ıs yerınede tesaduf yoktu ama aksam msj yazdım cevap vermeye tenezzul bıle etmedı..kendını ıyıce bulunmaz hınt kuması sanmasını sagladım..bıttı denıyosa bı ılıskı ıcın bıtıyo acı ama gercek..sıl sende onu..ben sıldım tamamen artık...olan bıze oluyo uzuldugumuzle kalıyoruz..bana bu sıte cok ıyı geldı yazılanları gordukce ona gercekten degmedıgını anladım..yazılan yorumlar aklımı basıma getırdı bosverrr kımseye degmıyo sakın arama sakınn tatlım..