Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Ben de yaklaşık 1 aydır aranızdayım ve 10 gündür onu ne arıyorum ne mesaj atıyorum. Herşey yolunda giden bir ilişkimiz vardı birgün geldi ve ben evlenmekten vazgeçtim evşlilik bana göre değil onu farkettim dedi ve ayrıldı benden günlerce ağladım dil döktüm ama yok kararından dönmedi. En sonunda 10 gün önce arama beni yeter dedi o günden sonra aramadım evet hala seviyorum özlüyorum ama bu yaptıgını haketmiyorum :(

canım nolur benım yaptıgım hataya dusme ınan sonrasında pısmanlık oluyo..degmıyo cunku bunlara..bızım yasadıklarımız benzıyo ..ben yaptım sen yapma..banada kandılde aradıgımda arama benı bı daha demıstı..hatta sende gıtme yazmıstın ama aklıma koydum yaa gıttım yıne pzt ıs yerınede tesaduf yoktu ama aksam msj yazdım cevap vermeye tenezzul bıle etmedı..kendını ıyıce bulunmaz hınt kuması sanmasını sagladım..bıttı denıyosa bı ılıskı ıcın bıtıyo acı ama gercek..sıl sende onu..ben sıldım tamamen artık...olan bıze oluyo uzuldugumuzle kalıyoruz..bana bu sıte cok ıyı geldı yazılanları gordukce ona gercekten degmedıgını anladım..yazılan yorumlar aklımı basıma getırdı bosverrr kımseye degmıyo sakın arama sakınn tatlım..

Canım sana dedim ben gittim bugün 2 haftanın ardından beni görünce şok oldu bildiğin ne yapacagını şaşırdı eli ayağı birbirine girdi ama mutlu oldu gözlerinin içi güldü yine hatta öyle şoka girdi ki yaklaşık yarım saat konuşamadı sadece bana baktı ve güldü. Sonrasında ise yüzüme bakmadı dakikalarca daha doğrusu bakamadı neden bilmiyorum telefonla ugrastı fln en son telefonunda resimlerim vardı hepsini silmeni istiyorum dedim emin misin dedi evet dedim silemedi ben yapamam al sen sil dedi 20 defa emin misin silmek istediğine bak ben silmek istemiyorum dedi ama aldım tek tek sildim fotoğraflarımı sonrada hadi ben kaçıyorum dedim çıktım gittim. Onu gördüm mutlu oldum ama içim hala acıyor :)

Ciğeri beş para etmez adamlıktan nasibini almamış erkekler için bu kadar üzülmeye değmiyor...:43:

ben ayrılmadım şahsen, biraz terkedildim sanırsam
gecen cuma " frekansımız tutmadı" dedi üç yıldan sonra
Allah Allah radyo muyuz lan biz ?
vallahi gözümden çok düştü, frekans olayı hiç yakışmadı yaşına
biraz ağladım, üzüldüm sonra bu kadar kıt türkçe hazneli bi adamı sevdiğim için kendime kızdım
frekansmış
frekansını....

bende ayrıldım sevdiğimden.bir sene oldu ayrılalı ama halen unutamamıştım.en son 2 ay önce babamın ameliyat olduğunu öğrenince geçmiş olsun diye aradı konuştuk.tekrar barışmamız olanaksızdı tabiki de.ama 3 buçuk senelik yaşanmışlık vardı.geçen hafta öğrendim ki en yakın dostunun sevgilisiyle sevgili olmuş ve o kıza ayrı bi ev açmış.öğrendiğimde resmen şok oldum.ben onun için nereler katlandım.yeri geldi cebinde parası yoktu tüm paramı verdim kendim okula gidecek 1 liram bile yoktu.ailesinden korkardı o yüzden de bana mesafeli davranırdı.şimdi gitmiş başkasına ev açmış ailesine rağmen.Rabbimden tek dileğim hayatı boyunca beni sevdiği kadar başka birini sevmesin ve her gün pişman olsun bana yaptıkları için bi gün bile çıkaramasın beni aklından.onun için en büyük bedduam budur.

2 satirlik adamlari musallat ettik omrumuze bundandir boyle dibe vurusumuz...degmiyormus hicbirinize..gec oldu ama anladim sayende...

iki buçuk senelik ilişkimi bir telefon mesajıyla bitirebilen bir sevgilim varmış bi de utanmadan yüzüğümüzü takıyormuş .. anlayamadım ben bu erkek milletini :50::50: sonunda bende buraya geldim :25::25:

maalesef benimde 3 yıl bır anda çöpe gitti bitiriş konusması bıle yapma geregı duymadı :(:(

üzülme canım benim :20: inanki hiç değmez erkekler uğruna biliyorum böyle söylesekte yine üzülüyoruz küçücük bir şeyden hemen onu hatırlayabiliyoruz benim tek güvencem beni sevdiğini bilmem gerçi sevse gider mi ? seven herşeyin üstesinden gelmz mi

bende ayrıldım bana mantıklı geleni yaptım seviyor olmama rağmen :(

off çok zor cidden. baya uğraştı ama vazgeçti sanırım o da tamamen.

boşluğa düşmek çok kötü insan ne yapcağını şaşırıyor :((

nasıl unutucam :(

bende ayrıldım bana mantıklı geleni yaptım seviyor olmama rağmen :(

off çok zor cidden. baya uğraştı ama vazgeçti sanırım o da tamamen.

boşluğa düşmek çok kötü insan ne yapcağını şaşırıyor :((

nasıl unutucam :(

unutuluyor merak etme. iki seneye kalmaz unutursun:1: şaka bir yana, gerçekten hayat devam ediyor. benim biraz fazla uzun sürdü, hiç örnek alınası değilim:ssz: ne kadar güçlü durursan o kadar çabuk atlatırsın.

unutuluyor merak etme. iki seneye kalmaz unutursun:1: şaka bir yana, gerçekten hayat devam ediyor. benim biraz fazla uzun sürdü, hiç örnek alınası değilim:ssz: ne kadar güçlü durursan o kadar çabuk atlatırsın.

ayrildigim adamin benim hic dogru birisi olmadigini anladim.

insallah daha cabuk unutucam;)

üzülme canım benim :20: inanki hiç değmez erkekler uğruna biliyorum böyle söylesekte yine üzülüyoruz küçücük bir şeyden hemen onu hatırlayabiliyoruz benim tek güvencem beni sevdiğini bilmem gerçi sevse gider mi ? seven herşeyin üstesinden gelmz mi

kesınlıkle sevseydi herseye gogus gererdı benle ama o annesinin eteklerıne sığınmayı seçtı 1 ay oldu bırde aramadıgım halde numarasını değiştirmiş ben barışmayı düşünürken.iş yerinden ulaştım sevmek yetmiyor seni mutsuz ederım senı de kendımıde tanıyorum dedi.yasadıklarımızı unutmak gıbı bı nıyetım yok dedı baska bırı mı var dedım olmadıgını bılıyosun dedı.neymişde bırbırımızı yıyıp duruyomusuz bende yeni mi farkettın dedım.ben bitti kelımesı bı kez agzımdan cıkar demıstım sana dıo. çok kotuyum ama annesı ayırdı bızı adım gıbı emınım bana dıyemedı annem senı ıstemıyor dıye sadece annem sevgıne ınanmıyor dedı.3 yılım heba oldu dılerım mutlu olmaz

Son düzenleme:
kesınlıkle sevseydi herseye gogus gererdı benle ama o annesinin eteklerıne sığınmayı seçtı 1 ay oldu bırde aramadıgım halde numarasını değiştirmiş ben barışmayı düşünürken.iş yerinden ulaştım sevmek yetmiyor seni mutsuz ederım senı de kendımıde tanıyorum dedi.yasadıklarımızı unutmak gıbı bı nıyetım yok dedı baska bırı mı var dedım olmadıgını bılıyosun dedı.neymişde bırbırımızı yıyıp duruyomusuz bende yeni mi farkettın dedım.ben bitti kelımesı bı kez agzımdan cıkar demıstım sana dıo. çok kotuyum ama annesı ayırdı bızı adım gıbı emınım bana dıyemedı annem senı ıstemıyor dıye sadece annem sevgıne ınanmıyor dedı.3 yılım heba oldu dılerım mutlu olmaz

aynısını bnm sevgilim kullandı neymiş efendim sevmek yetmiyomuş aradan onca sene geçti yenimi farkına vardın ??:50::50:sende biraz zaman ver kendine belki böylesi daha hayırlıdır biliyorum zor unutmak ama dua et kendin için seninki böyle ana kuzusu olduktan sonra zor bulur kendine birini umarım seni ömrün boyunca hiç bırakmıcak birini bulursun :16:

Son düzenleyen: Moderatör:
aynısını bnm sevgilim kullandı neymiş efendim sevmek yetmiyomuş aradan onca sene geçti yenimi farkına vardın ??:50::50:sende biraz zaman ver kendine belki böylesi daha hayırlıdır biliyorum zor unutmak ama dua et kendin için seninki böyle ana kuzusu olduktan sonra zor bulur kendine birini umarım seni ömrün boyunca hiç bırakmıcak birini bulursun :16:

aynı soruyu ona bende sordum yenı mı farkettın bazı şeyleri hanı 1 ay önce sen benim için ulaşılmazsın gozumde dıyordun ne oldu ne degişti 360 derece dondun dedım.ya bu zamana kadar benı yalanlarla avuttun ya da suan kı soyledıklerın yalan dedım.ıkısıde yalan degıl dedı.tam olarak cevapta veremıyor bırde utanmadan bana aıt esyaları gonderebılır mısın fotograflarımı vs sıl dedı.sok oldum ben ne haldeyım senın derdın ne dedım bu kadar mı onemlı falan dedım onemlı degılmıs de benım uzulmemem için dıyormus.numarasını ıstedım vermedı. yatıp kalkıp dua edıyorum mutlu bır anı olmasın.ınsanların duygularıyla oynamak olur iş değil..

aynı soruyu ona bende sordum yenı mı farkettın bazı şeyleri hanı 1 ay önce sen benim için ulaşılmazsın gozumde dıyordun ne oldu ne degişti 360 derece dondun dedım.ya bu zamana kadar benı yalanlarla avuttun ya da suan kı soyledıklerın yalan dedım.ıkısıde yalan degıl dedı.tam olarak cevapta veremıyor bırde utanmadan bana aıt esyaları gonderebılır mısın fotograflarımı vs sıl dedı.sok oldum ben ne haldeyım senın derdın ne dedım bu kadar mı onemlı falan dedım onemlı degılmıs de benım uzulmemem için dıyormus.numarasını ıstedım vermedı. yatıp kalkıp dua edıyorum mutlu bır anı olmasın.ınsanların duygularıyla oynamak olur iş değil..

Canim benim kide esyalarini istedi ayrildigi gun bende topladim gel al dedim cevap vermedi bende gelip al dedim mesaj attim tekrar bi ara hallolur dedi nasil sinir oldum ya benden baska kimseye asik olamasin omur boyu surunsun simdi hic benden soz ettirmiyomus evde ablasiyla konusuyorum aramiz cok iyi ne yaptigindan haberim oluyo neyse cok yazdim yine tutamadim kendimi senin icinde dua edicem canim

Canim benim kide esyalarini istedi ayrildigi gun bende topladim gel al dedim cevap vermedi bende gelip al dedim mesaj attim tekrar bi ara hallolur dedi nasil sinir oldum ya benden baska kimseye asik olamasin omur boyu surunsun simdi hic benden soz ettirmiyomus evde ablasiyla konusuyorum aramiz cok iyi ne yaptigindan haberim oluyo neyse cok yazdim yine tutamadim kendimi senin icinde dua edicem canim

sagol canım bende dua edicem.bunlar boyle işte utanır insan yaa o kadar yaşanmışlık var bende gönderecektim sonra düşündüm vazgeçtim çok gerekliyse gelir alırsın evi yolu biliyosun dedim.ben senin düşmanın değilim en azından bitirirken bi konuşsaydık dedim.hala inanamıyorum bir anda nasıl bitirebildi tek taş evlilik teklıflerı yapmıstı birde satıp yicem yüzüğüde.seninki neden bitirmiş ablası anlatmıyor mu birşey

Son düzenleme:
sagol canım bende dua edicem.bunlar boyle işte utanır insan yaa o kadar yaşanmışlık var bende gönderecektim sonra düşündüm vazgeçtim çok gerekliyse gelir alırsın evi yolu biliyosun dedim.ben senin düşmanın değilim en azından bitirirken bi konuşsaydık dedim.hala inanamıyorum bir anda nasıl bitirebildi tek taş evlilik teklıflerı yapmıstı birde satıp yicem yüzüğüde.seninki neden bitirmiş ablası anlatmıyor mu birşey

en güzeli sat yüzüğü parasıylada bişeyler al kendine :9::9:ablasıyla konuştum seviyorum ama unutmak zorundayım anlaşamıyoruz demiş evde benden bahsettirmiyormuş ne oldu kimse bilmiyor canım

Back