Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ya ben dayanamıyorum onsuzluk çok zor çok özledim onu

bir şeyler yazmamak için çok zor duruyorum.

Sadece bir kelime yazmak geliyor içimden: dayanamıyorum...

çok güzel başlamıştık..
tanıştığımız gün gözlerime hayran hayran olup ben sana aşık olmam inşallah diyip
akşam cafe de herkesin gözü önünde bana boyumdan büyük ayıcık aldı..
hâla evde duruyo
üstünde hep hayatımda ol yazıyo
gitti odasına kocaman resmimi yaptırdı hergün onunla kalkıp onunla uyanıyodu
sonuç; dengesiz elde edememiş terbiyesizin biri benimle yatıp kalktığını (ki öyle birşey olmadı) ablasının yakın dostlarının masasında aynı 3 masa da daha konuşulduğumu duymuş ve bunu eniştesi söylemiş..
kaldıramadı beni aradı sonrası hakaret ben sana evleneceğim kadın dedim nasıl konuşulur ailem bile biliyodu seni diyip lanet okumalar..
benim astım krizlerim, hapla kendimi zehirlemem. fotoğrafım da iki tane kurşun deliği
gece evimin önünde sabahlaması arkadaşları tarafından pavyona götürülmesi..
sonra yarın gece benimlesin dedi konuşucaz gelmezsen evinden alırım dedi gelicem dedim gittim deniz kenarı bi yerde yazlık vardı oraya götürdü yol boyunca hiç konuşmadı nereye gidiyoruz dedim içti hiç cevap vermedi bu arada yanımda o kadar rakı içmiş adam büntem sağlam derdi arabayı zor kullanıyodu..
parfümü burnuma geldikçe burnum sızladı hatta burnumun sızısına ağlamak zorunda kaldım.
şuan bana bile yaşadıklarım hayal gibi geliyor.. o ayrı
neyse bursayı bilenler bilir kurşunluya gittik denizin havasını soluyalım dedik kış bahçesi vardı geç otur bakalım dedi arabadan bi silah aldı beline koydu oturduğum koltuğa yığıldım resmen anlatmaya başladım çocukla bi iki kere görüştüğümü bi kere de arkadaşlarla birlikte evde vakit geçirdiğimizi söyledim. koydu silahı masaya ne diyim ki demem gereken bişi bırakmadın bana ne diyim allah yolunu açık etsin dedi.
ben çıktım kendimi bi odaya kapattım sesimi duymasın diye kendimi sıka sıka ağlamaya başladım kesin ayrılmıştık çünkü içeri geçtim çantamı almak için üşümiyim diye ufoyu almış getirmiş cebinden astım spreyi çıkardı geçen gün istemiştin al sık napıyosan yap da bişi olmasın dedi oturdum ağlamaya başladım gel sarılalım son saatlerimiz dedi ayağa kalktım zaten bi sarıldım yok öyle huzur ya kokusu boynu o sıcaklığı yüzüme bakamayışı..
öldürücek miydin beni dedim ağlayarak lan ben sana kıyabilir miyim gel buraya dedi alnımdan öptü bütün siniri geçmiş gibiydi sürekli sarıldı hiç bişi demeden sonra başka şehire gitsem benle gelir misin? dedi..
bu saatten sonra kadınımsan eğer başka şehirde kuralım düzenimizi ailem istemez artık ablamlarda öyle ben senle çok mutluyum hiç aşık olmamışım diyorum gel birlikte yapalım benim durumum var sen sadece gel.. dedi.
gelirim ama hemen olmaz dedim barışmıştık onca şeye rağmen birlikte film seyrettik sonra bi ara arabasından sigarasını aşmaya indi bende telefonunu kurcaladım hep derdini anlatmış millete ben herkese evlenicem bu kızla dedim o bana yanlış yaptı tanıyamamışım demiş..
sonra zehra diye resmi olmayan bi kız gördüm konuşmuşlar bizimki hep kısa cvp vermiş birikte film seyretmişler alkol almışlar.. o akşam yine pavyona gitmiş ama hiç aşkm falan yazmıyodu başımdan aşağı kaynar sular döküldü teli açık bırakıp kalktım montumu giydim tam çıkıyodum o geldi..
noldu dedi vurdum hemde çok fena vurdum hep filmler de olur sanıyodum böyle kız aldatılınca falan vuruyodu oğlana ama erkek ona vurmuyodu oda bana çaktı noldu diye tuttu kolumdan bağırmaya başladım nasıl yaparsın diye bi daha sakın benim telefonumu kurcalama sakın! dedi anlatcaksın dedim anlatcak bişi yok dedi.
kalktım tam gidicem otur şuraya dedi bağırdı otur dedim diye yok dinlemedim kapıya geçti gitmiceksin konuşcaz dedi aradı bi arkadaşını bi kadın nmumarası aldı dün ben sana pavyonda ne anlattım dedi kadın hep bilader diye konuştun bide o kızı anlattın işte sana yamuk yapan acaba aldattı mı beni diye düşündüğünü söyledin dedi.
sonra kızı anlattı paralı dedi.. ama bizim muhabbet eskidendi çağırdım geldi ama olmadı ben o sırada ulan aldattı mı diye düşünüyodum dedi sarıldı zorla böyle sıkı sıkı nefret ettim kendimden ya ben affettim sende affediceksin dedi.
eve bırak beni dedim bıraktı sevgiliyiz hâla dedi mayısta istanbula gidicez dedi kalbim çok paramparçaydı resmen çok seviyodum çok aşıktım canını ver dese düşünmezdim ama yapılanları hazmedemedim cumartesi akşamı msj attım ilgisizsin soğuksun diye birden düzelmemi bekleme yavaş yavaş olucak dedi olmasın dedim.
bana senden bi b*k olmaz :) yazdı git erdeklerde hatalarını telafi et hadi bb yazdı
sonuç olarak bitti yılbaşında evde misin dedi sanane git zehrayla gir sen yılbaşına dedim sen mekana git o zmn görüşcem ben senle dedi. hiç inat yapmadım cvpta vermedim dünde hattımı değiştirdim. seviyo musun derseniz hâla çok bekliyorum da hatta eminim bazı geceler evime bakarak içtiğini hissedip o saatte uyanıyorum çünkü.. çok yakınımda hissediyorum onu ama bitti içim kan ağlaya ağlaya bitti...

Sevgili ablalarım, şimdi size bir kızın başına gelebilecek en büyük şerefsizliklerden birini anlatacağım.

Ne yapacağımı bilemedim. En iyisi gelip buraya yazmak dedim. Burada herkes birbirine destek oluyor. Daha dün başıma geldi sıkıntıdan uyuyamadım gece. Sizlerin desteğine ihtiyacım var. Beni bilenler bilir, yaklaşık bir 10 gündür 1,5 yıllık sevgilimin (ilk aşk) dönmesini bekliyordum. Anahtar nokta bu işte: dönmedi, dönüyor'muş' gibi yaptı.

Nasıl, diyeceksiniz. Ben de hala kendime bu soruyu soruyorum. geçen pazar ayrılmıştık ve cuma günü benim yalvarmalarım sonucu buluşalım yazdı. ve biz dün buluştuk. Nasıl mutluyum ama kavuştuk sorunlarımızı hallettik diye. Bana gül almış filan. Buluşmamız boyunca yine gelecek planları yaptık. Eskisinden daha iyiyiz ama inanamazsınz. Hatta geçen kavgamızın sorunlarını bile çözdük. Bir meseleden dolayı tartışmıştık. O beni dinlememişti ben de onu. Sinirliyiz, sonra konuşalım diye kalktım ayağı toparlandım ve gittim. O da bana sen koltuktan kalktığın an bitti demişti. Biz öncesinden de sinirliyken konuşmayalım birbirimizi kırıyoruz diye karar almıştık güya.

Neyse dün her şey mükemmel geziyoruz, bir sonraki buluşmamızı planlıyoruz, ayrı kalınca çok acı cektik bir daha hiç ayrılmayacağız, seni hiç bırakmayacağımlar filan havada uçuştu bütün buluşma boyunca. tam beni eve bırakırken bir mektup verdi. Al bunu yalnızken oku dedi. Hadi görüşürüz dedi gitti ama gayet normal her zamanki gibi öptük birbirimizi filan.

Ben de salağım ya mektupta bana şiir var sanıyorum. Ara ara bana şiirler yazardı. 3 sayfalık bir veda mektubu çıktı içinden kızlar. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü benim. Geçen hafta içinden demişki ben o koltuktan kalkarsam bu ilişkinin dönüşü olmayacak ve öyle beni bırakma kararı almış. Beni suçlamış, onun düşüncelerine saygı duymadığımdan bahsetmiş. O gün konuşamadık ki doğru düzgün bir karara varalım düşünceler hakkında. Ama o böyle bir karara varmış, işte ben gittikten sonra benimle gezdiği yerlerden geçmiş, vedalaşmış benimle, 10 gün boyunca her gün ağlamış. Hayatında kimseyi benim kadar sevmeyecekmiş vs. vs.

En sonunda da diyorki diyeceksin ki o zaman niye bize böyle bir gün yaşattın? 1,5 yıllık ilişkimiz daha iyi bir vedayı hak ediyor diye düşündüm yarın öbürsü gün karşılaşırsak selamlaşmaya yüzümüz olsun istedim yazmış.

Ben böyle bir psikopatlık görmedim kızlar. Allah aşkına siz söyleyin ya. Bu adam benden ayrılmayı kafasına koymuş üzerine de eften püften bir sebep yaratmış bir de benim içime otursun istemiş. Harika bir gün yaşattı bize, resmen kullandı beni kendi egosu için sarıldı öptü, çok güzel oyun oynadı resmen, yalanlar söyledi. Seven adam böyle mi yapar?

Bunca zaman ben her kavgamızda sineye çektim alttan aldım ve ona olan sevgimden vazgeçmedim ama uzun uğraşlar sonucu sonunda kendini nefret ettirmeyi başardı.

Daha da neler var da anlatacağım, uzun oldu zaten. Okuyup destek olan elleriniz, yürekleriniz dert görmesin ablalarım.

seni çok iyi anlıyorum..
bende aynı sonu yaşadım sözler verdik kavga bile etmeyelim büyü bozulmasın dedik uyuduk uyandık ertesi gün ayrıldık..
kötü..
ama acısını içine sindire sindire de olsa geçiyo ben geçen cumartesi akşamı ayrıldım. umut ediyo musun dersen aklımdan bi an olsun çıkmıyo izlediğim filmde okunan ezanda gözümü açtığımda hep o var adı var. rüyalarımı anlatmak bile istemiyorum
daha öncedende çok aşk yaşadım ama hiç kimseye benzemiyo adını duyduğumda gözlerim doluyo ki ben daha önceden de bu topikte yazdım millet duruşumu kararlılığımı gücümü alkışlamıştı..
diceğim o ki; eğer gittiyse sen yalvarma benim gibi yap hattını değiştir ve kabuğuna çekil ben şuan öyle yaptım ne karşısına çıkıyorum nede ona yazıyorum. twitter da yazdıklarımı fav.lıyo diye twit bile atmıyorum senin de bence seviyo seven erkek bu sonu yaşatır intikam almak ister demek sende onun canını yakmışssın ama şuan da köpek gibi de pişman eminim..
o yüzden sessiz kal konuşman gerekse kısa öz cvplar ver acılı şarkılar dinleme demicem aksine dinle ki ağla içini boşalt ben alkol alıyodum bıraktım iyi bişeyde değil zaten
onun yerine dua etmeye başladım sende öyle yap umarım bi an önce kurtuluruz sevgiler canım

Dua ediyorum zaten. Dönsün diye bütün hafta ağladım yalvardım. Bana bunu yaptı işte. Şimdi seni hep bekleyeceğim diyor. İnanın anlamadım. Sanırım ruh hastası. Kendi de ne yaptığını bilmiyor. Allah kurtardı galiba beni.

beklesin de iş işten geçmiş olmasın
böyle can yakmaktan başka yaptıkları bişey de yok zaten

Selam kızlar bu toppiği ta baştan okumuş biriyim. Okadar aşk acısıyla burda sabahlayanlar olmuştu ki ama inanin haketmiyorlar çünkü biz bayanlar duygusal oluşumuzdan cok zor ayağa kalkıyoruz. Ben şunun farkındayım terk edilenler ne olursunuz sabırlı olun mesaj kesinlikle atmayın iletişimi hiç bir şekilde kurmayın. sadece dik durduğunuzu hissettirin ve zamana bırakın kazanan siz olacaksınız. kimse sizden değerli değil siz kendinizi severseniz başarı yakındır bunu aklınızdan çıkarmayın. yaşım 52 ben dönmüyen erkek görmedim bizzat bunu ben yaşadım 10 yıl oldu yanlız yaşıyorum şimdilik bu kadar daha fazla okuyanları sıkmayım

gerçekten de öyle dönse de yokluğuna alışıysam bi daha hayatımda tutmam ben msj atmıyorum
hattımı değiştirdim.bana ulaşacağı tüm yolları kapadım oda arkadaşımla konuşmuş.
sevdim seviyorum ama zaman.. demiş ben sadece sabrediyorum..

25 gundur aramiyorum sormuyorum fakat oda hic sormuyo terk edildim donmeyecekmis gibi hissediyorum

Çok kısa yazmışsın. ne kadar zamandır sevgiliydiniz ayrılık kararı nasıl alındı ne kadar oldu bunlarla ilgili paylaşırsanız yardımcı olabiliriz

Neden?
Hani birakmayacaktn.erkekmisn sen? Ben herkesi karsima aldim bre serefsiz ahlaksız.ne yaptm sana sevmktn baska? Yahu 25 gun gecti daha , ne ara baskasina asik oldun..ne ara ondan darbe yedin..allah belani versin..iki yakan bi araya gelmesin.rabbim seni kapimda kopek yapsn.lanet olsun sana.3 yilimi verdigim katilim.

Son düzenleme:
Çok kısa yazmışsın. ne kadar zamandır sevgiliydiniz ayrılık kararı nasıl alındı ne kadar oldu bunlarla ilgili paylaşırsanız yardımcı olabiliriz

3 yil..bndn gzli face acmisti.ona yalanci dedm.ayrıldık. sonra ozur diledm.affetti, ailem onunla gorusursm okuldn alcz dye tehdt ettkleri icin bulusamadk bi sure.oda sen hicc bulusmadn uzaklastn bna yalnci dedn dedi.barstktn bi hafta sonra terketti.diretmedim tmm dedm.25 gundur haber almiyoruz.facesini tkp edyrm.bnimle bosuna ciktigini pismanligini gelecegini caldigimi soylems bde benden sonra baskasini sevmis..hakknda biseyler duymus tekrar kalbi parcalanmis.okkali bi durum paylasmisti bunlari anlatan..oyle..

Son düzenleme:
Yaşınız kaç merak ettim her ikinizinde. Ailene hak vermemek mümkünmü çünkü sevgi bu değil. Sevgi başta güvenmekle başlar siz gerçekten güvenebilecekmisiniz bu kadar entrikacı birine bundan sonra. Farzedin barıştınız sonu malesef olmaz.

ya affetmicem ki,ben 18 o 19sadece pişman olsun istiyorum.
kapıma gelsin affetmiyim istiyorum.ailemde geleceğim olmadıgını söylerdi zaten

Canım şimdi seni daha iyi anlayabildim çünkü baya küçük yaştayken tanışmıssınız. bu yaşlardaki arkadaşlıklar mantıklı düşünmek neredeyse imkansız inşallah herşey gönlünce olur

Gecen hafta bidaha aramam sormam dediydim.eski sevgili klasigi kandili bahane ettim aradim bi daha aramam dedim dun yine depresti askim yazdimda yazdim.bu kez cvp vermedi bile.tamamdir bugun itibariyle kesin bitti..finito..son..diyorum ama yine icimde canlanmasindan korkmuyo degilim..neyse artik arayamamda nosunu sildim..en azindan arayipta rezil olusuma son verdim..kendimce ;(

Ben de yaklaşık 1 aydır aranızdayım ve 10 gündür onu ne arıyorum ne mesaj atıyorum. Herşey yolunda giden bir ilişkimiz vardı birgün geldi ve ben evlenmekten vazgeçtim evşlilik bana göre değil onu farkettim dedi ve ayrıldı benden günlerce ağladım dil döktüm ama yok kararından dönmedi. En sonunda 10 gün önce arama beni yeter dedi o günden sonra aramadım evet hala seviyorum özlüyorum ama bu yaptıgını haketmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…