Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Forumlarda gormustum bir kisi 1 haftalik sevgilimi hala unutamiyorum yazmisti..
1-2 aylik iliskilerin etkisini aylar hatta bazen senelerce atamayanlar var uzerinden..
Boyle durumlarda beraberken gecirilen guzel zamana da herseye de lanet okuyabiliyor insan..
Keske soyledigini yapmak kolay olsaydi. Yani guzeldi, yasandi ve bitti mantigini uygulamak kolay olsaydi..
Teoride haklisin, ama pratikte isler o kadar kolay degil..

benim eski nişanlım
beni tavlamak için seni üzmüycem , ellerini ver seni hayata bağlıcam dedi bende ona öyle bir kandım ki o sıra gene aşk acısı çekmiştim ondan yararlandı...
sonra en ufak tartışmada ve tartışmayı kendi çıkarırdı istersen şuan şu noktada telefonu kaparım bir daha açmam derdi,içimden derdim bu nasıl değişti köprüyü geçene kadar...
sonra nişanlandık ailesinin görgüsüzlükleri bir hediye veriyorlar hemen karşılık bekliyorlar annem size şunu yolladı sizde yollucaksınız gibi.
ne bileyim laf kalabalığı işte ayrıldık babamlar çocuğu istemedi,ayrıldığımızın haftası kafalerde eğlencelere gitmiş facebookta resimlerini gördüm.
bu nedir yaaa...
kör şeytanından bulsun...
canımı yaktı ya ne diyeyim ...

3 yıllık ilişkim bitti terketti beni benim tartışmalarıma kıskançlıklarıma huylarıma tahammul edemiyormus kabul et biz anlaşamıyoruz deyip defolup gitti hayatımdan daha 4 gün oldu çok acı çekiyorum geçen gün yüzsüzlük yapıp haklı olduğum halde özür diledim ama o kalkmış bana sana uygun kişi ben değilim sen daha iyi birini bulursun dedi ş....siz konuşmaz olaydım özür dilemez olaydım daha kötü oldum

Ah be canım bi aşk acısının üzerne keşke başlamasaydın bu defolup giden şahısla ben yapamıyorum valla kimseyi sevemiyorum allah yardımcımız olsun çaresiz hiçbirşey yok bu inanalım burda bizden başka birsürü kişinin aşk acısı çekmesi birazda rahatlatıyor birazda üzüyor

hata yaptım canım aklıma geldikçe kendime kızıyorum
ama öyle bir dilbazlık yaptıki bana beni kandırdı inandım.
biten bir ilişkinin ardından hemen ilişki olmuyor.
amin canım her şeyde hayır vardır diyelim.
ama insan zamanını böyle insanlarla harcadığına kızıyor.
inşallah seninki bin pişman olur yaptığına...

İnsan sanıyor şeçiyorsun , sonra karşındaki o insanı tanıyamıyorsun
Sözde daha çağdaş bir aileden geliyordu evlendikten sonra ailesiyle birlikte oturmaya başladık Eşimin ailesi beni bir türlü içine sindiremedi. nezaman bir yakınları gelse bende yabancı diye bahsediyorlardı.
beni bir türlü gelinleri yada evlatları yerine kuyamadılar
Eşim alevi bir aileden geliyordu biz sunni imişiz ki bizim ailede bu gibi sorunlar hiç bir zaman almadı ve bu yaşıma kadar hiç duymadığım şeylerle hitam ediliyordum En sonunda ayrıldım.
sözde çağdaş bir aile ama tutucu ırkçı arap sovenistiler ama nedense sunni dedikleri insanlara karşı bitmez bir kim var.
Sonunda özgürlüğün ne demek olduğunu anlayınca anladım..

Çarşamba gününden beri hiçbir yere sığamaz oldum. Çarşamba günü 4 aylık ilişkimi bitirdim. Ve canım çok yanıyor. Ama bu can yanıklığı ayrıldığımızdan kaynaklanmıyor. Çarşamba günü ilgisizliğine daha fazla katlanamayacağımı söyledim ve benden bu kadar dedim. Ve o once dur dedı ve saatlerce hiçbir şey yazmadı akşamında yarın ne yapıyosun dedi bende bir planım olmadığını söyledim ve o bu mesajımı gördü tek bir cevap bile atmadı. Ben kudurdummm,delirdim... Ertesi gün artık bana bir cevap ver,susma artık tarzında bir mesaj attım ve bunu da görmesine rağmen yanıt vermedi...

Geri dönmek istemiyorum ama o mesajlarıma nasıl geri dönmez? Aylarca peşimde koştu. Yalvardı yakardı aylarca. Şimdi ne değişti? Tek istediğim mesajıma geri dönmesi olumlu-olumsuz... Bende onume bakayım içimdekiler akıp gitsin istiyorum...

Sizce ne yapmalıyım? Arkadaşım benden mesaj atalım diyor ama yakasına yapışmış gibi davranmak da istemiyorum. Çünkü öyle biri değilim... Ama canım yanıyor,nefes alamıyorum,onu düşünmeden edemiyorum. Neden diyorum neden böyle yapıyor... Beni kendinden nefret ettirmek istiyor diyor içimden bir ses ama böyle nefret etmeyeceğimi bilmeli...

Ben bu kadar değersiz miydim hayatında... Ne yapacağım bilmiyorum... canım çok acıyor...

Son düzenleme:
bizimde bugün 5 gün oldu.iki gün önce arkadaş kalmak istedğini söyledi arkadaşça konuştuk bir saat.baktm ertesi gün silmiş facenden yine.dayanamadım dün barışmak istiyorum diye mesaj attım ama cevap gelmedi tabi.şimdi napmalıyım ben 3 yıllık ilişkim bitti ve hiç birşeye odaklanamıyorum çok kötüyüm anlıycağınız.20 gün sonrada lysye gireceğim .sizce geri dönermi onu çok seviyorum onsuz olmuyor gerçekten .. :/

canım mesaj sayısını doldurmadğım için özelden cevap veremedim .aynı durumdayız lys var bide başımızın belası olan :/

kızlar hepimiz aynı hatayı yapıyoruz.

adam kaçtıkça peşinden koşuyoruz. sürekli arıyoruz mesaj atıyoruz ilgi bekliyoruz. halbuki o çoktan ayrılmayı kafasına koymuş.

bende yaptım aynı hataları. ama şimdiki aklım olsa hiiçç mesaj atmazdım. o mesaj atmıyorsa sizde atmayın o merak edip dönsün geri.

hatta şöyle yapın sürekli gezin yer bildirimi yapın. face e yeni fotolar ekleyin. hiç üzülmemiş gibi yapın. eminim merak edip arıcaktır. zaten sonu ayrılık olucaksa en azından gururlu hatırlanırsınız. arkasından salya sümük ağlamış imajı çizmezsiniz.

peşinden koştukça değersizleşiyoruz. nasılsa beni seviyo vazgeçemiyo diye düşünüyolar çünkü. içimiz kan ağlasa da karşı tarafa göstermemek lazım bu durumu. çok değer versekte belli etmicez kesinlikle

tüm aşk acısı çektirenlerin,ne istediğini bilmeyenlerin,ilgisizlerin,aramayanların canı cehenneme...isyanlardayım...peşinden koşarken,kırk takla atarlar,yüz kez ararlar,mesaj üstüne mesaj atarlar,kız razı olur,paşamız ilgisizleşir,kız üstüne düşünce kaçar,tam da ayrılamaz,kırık dökük gider,sonra bir patlama noktası olur,ayrılık gelir,kız pişman olur,paşamaız daha naza çeker kendini...neden neden böyle...topunun...

4 yıllık ilişkimi tek kalemde bitirdim artık yapamıyorum bana yaptıklarını kabullenemiyorum ama onsuz da olmuyor sureklı kalbımde bı tas tasıyarak daha ne kadar devam edeceğim bu durum ne zaman duzelecek bilmiyorum

Benim de 1 senelik ilişkim bitti. Çok çabuk ve birden bitti. Önce bir şoka girdim, şimdi de hiç bir şey hissetmiyorum. Sanki hiç olmamış gibi.. Bu durum daha da garip geliyor. Üzülemedim bile. Hala şokta da olabilirim. :44:

1 senelik ilişkim dün bitti... herkesin hakkında hayırlısı olsun. hala inanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…