- 7 Ocak 2011
- 6.826
- 4.285
- 373
Neden geçen yıllarınıza acıyorsunuz ki?
Sevgilinizle geçirdiğiniz güzel günleri silip atıyorsunuz resmen.
İlle de sonunda evlilik mi olması gerekiyor çöpe gitti lafını kullanmamak için?
Evlendikten sonra da ayrılabilir insanlar.
Böyle sonuç odaklı düşünmek hayatın her anından zevk almaya engel olur.
Biraz da ilişkinin neler öğrettiğine , neler kazandırdığına bakmak lazım.
Yaşadığımız süreçtir önemli olan.
Sonuç değil.
Herkes ister sevdiğiyle yuva kursun, ayrılmasın vs. ama her iki tarafta da aynı tutku frekansı yakalanmayınca ayrılmak mecbur.
Geçmişe acımamak gerekiyor bence.
Yaşadıklarımızın arkasında durup, ayrılığı kabullenmektir en güzeli.
Ruh sağlığımız için de bu önemlidir.
erkekler cidden çok garip neden kendilerini en başta çok farlı tanıtırlarki neden olmadıkları biri gibi gözükürler ve en sonunda sen asıl onu tanıyınca ben buyum işine gelirse tavrı takınırlarki... Ben de doğru insanı bulamadım bugüne kadar ve şuna artık eminim kendinden taviz vererek alttan alarak yürümüyo ilişki dahası seni kolay lokma görüyo ona olan güvenini zayıflık sanıyo ve seni kaybetmekten çekinmiyo karşı taraf sen böyle olunca... En kötüsü kullanılmışlık hissi ve çaresizlik hem kaybeden zararlı çıkan taraf hem haklı taraf olmak.... Karşı taraf hemen başka ilişkilere yelken açıyoda sen bitürlü hazmedemiyosun işte....
1 buçuk senem çöpe gitti. iyi mi
benim eski nişanlım
beni tavlamak için seni üzmüycem , ellerini ver seni hayata bağlıcam dedi bende ona öyle bir kandım ki o sıra gene aşk acısı çekmiştim ondan yararlandı...
sonra en ufak tartışmada ve tartışmayı kendi çıkarırdı istersen şuan şu noktada telefonu kaparım bir daha açmam derdi,içimden derdim bu nasıl değişti köprüyü geçene kadar...
sonra nişanlandık ailesinin görgüsüzlükleri bir hediye veriyorlar hemen karşılık bekliyorlar annem size şunu yolladı sizde yollucaksınız gibi.
ne bileyim laf kalabalığı işte ayrıldık babamlar çocuğu istemedi,ayrıldığımızın haftası kafalerde eğlencelere gitmiş facebookta resimlerini gördüm.
bu nedir yaaa...
kör şeytanından bulsun...
canımı yaktı ya ne diyeyim ...
Ah be canım bi aşk acısının üzerne keşke başlamasaydın bu defolup giden şahısla ben yapamıyorum valla kimseyi sevemiyorum allah yardımcımız olsun çaresiz hiçbirşey yok bu inanalım burda bizden başka birsürü kişinin aşk acısı çekmesi birazda rahatlatıyor birazda üzüyor
lütfennn biri benimle ilgilensinnn bende çok kötü durumdayımm :'(
hayırdır canım ne oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?