Bu arada sormayı unuttum neden ayrıldınız siz..
Ben bu cuma ayrıldım ve aradı hep telımı facemı kapattım ama teli açtım bugun daha demınde aradı mecbur açmak zorundaydım babam yanımdaydı zaten suphelınıyor gıbı ya bılgısayardayken yanıma gelıp baktı .Babamdan cok korkuyorum ögrenırse benı döver valla mahveder gerçekten.Korkudan açtım telı ıcerı gıttım.Sesı korkmuş napıyorsun dedı bende cok soğuk bı sekılde konuşamam dedım neden dıo musaıt degılm evdeym dedım oda tmm dedı suratına kapattım.ayrıldım günden berı ılk defa konustm .Keşke onu da açmasaydım .
Ayrılma nedenım ben onun herseyıne eyvallah dedım benı cok sıktı bunalttı ama kendı cok rahattı .Ve bısey yakaladım facesınde tanıdığı bı kızla konuşmaları vardı önceden ve sonra komple sılınmıs .o ayrıldım gece tekrar gırdım baktım konuşmuşlar ve cok samımı .Resmen dersın kı okusan bunlar sevgılı olmaya adım atmışlar gıbı.Bu arada face sıfresını bılmedıgımı sanıyordu ben rastgele ögrendım Allahıma sukurler olsun kı içime bır his geldı kndı face sıfremı yazdım ve aynısını yapmış.Aslında açtığım konuları okursan daha net anlarsın canım.
Süründürücem onuuu....